Kayınvalidemler Hac'ca gitti bende onlara saygısızlık yaptım, ne yapacağım?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Aslında konuya tam olarak saygısızlık diyemeyiz şöyle ki kayınvalidemler bize yemeğe gelmişlerdi sonra kayınvalidem evimizi kendi evi gibi kullanmayı ve emrivaki yapmayı çok sever tüm gün zaten birlikteydik akşam saat 11 gibi tam 20 tane akrabası ve komşusu emrivaki yaparak bize geldiler bende tabi ki surat yaptım onları istemediğimi belli ettim akabinde aralarındaki çirkef bir kadın evi terketmiş gitmiş sonra kayınvalidem bana kızdı eşimle de birbirimize girdik konu uzadıkça uzadı onlar da geçen perşembe gittiler ama küs gittiler.

Ben mi yanlış yaptım bu durumda?

Hacca gidilirken bildiğim kadarıyla kimseyle küs gitmezler, herkesten helallik alırlar. O kadar kişiyide aynı anda ağırlamanız zor olur, ama yinede nasıl olsa gelmişler diye hiç bişey demeseydiniz, sonra Kv konuşurdunuz.neyse geçmiş bitmiş, eşinize konuşmak istediğinizi söyleyin bigün akşam arayın konuşun

niye senin evin kabul yeri mi hacca gidecek olan o , eşinle neden kavga ediyorsun, bu arada ne olursa olsun evine gelenlere surat yapılmaz hayırlı olsun bu durumda kayınvalide hacdan gelince de görüşmez tüm ilişkilerimi bu vesile ile bitirirdim.
iyi de eşim de inanılmaz anacı ve hep ailesini haklı görüyor

Ya kirk yilda bir kadin hacca gidecek, azcik gonlu olsun diye 20 kisiyi idare edemez miydiniz ya?
Tamam cok kolay bisey demiyorum ama cokta zor olmamali ya.. 1 gun ya sadece 1 gun..

(bu yorumum tabi kvyle aranizin normal oldugunu varsayarak yaptim, eger zaten aramiz cok kotuydu ona ragmen misafirleri getirdi dersen yorumumu geri aliyorum :) )

Aslında konuya tam olarak saygısızlık diyemeyiz şöyle ki kayınvalidemler bize yemeğe gelmişlerdi sonra kayınvalidem evimizi kendi evi gibi kullanmayı ve emrivaki yapmayı çok sever tüm gün zaten birlikteydik akşam saat 11 gibi tam 20 tane akrabası ve komşusu emrivaki yaparak bize geldiler bende tabi ki surat yaptım onları istemediğimi belli ettim akabinde aralarındaki çirkef bir kadın evi terketmiş gitmiş sonra kayınvalidem bana kızdı eşimle de birbirimize girdik konu uzadıkça uzadı onlar da geçen perşembe gittiler ama küs gittiler.

Ben mi yanlış yaptım bu durumda?
Kim olursa olsun sonuçta misafirler eşinizin annesi de olsa misafir gidilen yere misafir götürülemez.bende olsam bende bozulurdum o saatte 20 kişiye

Ya kirk yilda bir kadin hacca gidecek, azcik gonlu olsun diye 20 kisiyi idare edemez miydiniz ya?
Tamam cok kolay bisey demiyorum ama cokta zor olmamali ya.. 1 gun ya sadece 1 gun..

(bu yorumum tabi kvyle aranizin normal oldugunu varsayarak yaptim, eger zaten aramiz cok kotuydu ona ragmen misafirleri getirdi dersen yorumumu geri aliyorum :) )
aramız çok iyi değildi ama çok kötü değildi yine de çok abarttı oğlunu da doldurdu

perşembe günü gittiler misafiler pzt gelmişlerdi ama benim haberim ve rızam olmadan emrivaki yapılarak
Hac icin gelmişler
Oglumun evi diye düşünmüştür bide sehir dısından gelmişler agırlayacak baska yeri yok kadının
Sana sorması lazımdı izin alması lazımdı tabi ama keşke yüz yapmasaydın sonradan baska bi zaman söyleseydin

Hac icin gelmişler
Oglumun evi diye düşünmüştür bide sehir dısından gelmişler agırlayacak baska yeri yok kadının
Sana sorması lazımdı izin alması lazımdı tabi ama keşke yüz yapmasaydın sonradan baska bi zaman söyleseydin
ben surat yapınca kadının çekip gitmesi ne kadar doğru peki ya? benim misafirim değilsin neyin tafrasını yapıyorsun

Back
X