sevgi006 Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 1.775 5 358 38 Ankara 21 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi006 #1 evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:)
evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:)
AskKirintisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 4.815 30 118 Diğer 22 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi006 #2 sevgi006 .!.: evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:) Genişletmek için tıkla... gayet güzel bir menü daha ne olsun, ama yerinde olsam sütlü bir tatlı yapardım, en kolayı sütlaç, onlar şerbetli tatlı getiriler belki.
sevgi006 .!.: evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:) Genişletmek için tıkla... gayet güzel bir menü daha ne olsun, ama yerinde olsam sütlü bir tatlı yapardım, en kolayı sütlaç, onlar şerbetli tatlı getiriler belki.
serolayn77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 108 16 46 47 İstanbul 22 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi006 #3 sevgi006 .!.: evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:) Genişletmek için tıkla... köftenin yanında bence tavuklu pilav olmaz diye düşünüyorum sadece şehriyeli olabilir. birde semizotu bulmakta zorlanabilirsin.diğerleri güzel bence.
sevgi006 .!.: evet kızlar bı menu hazırladım kafamda ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım mercımek corbası fırında patates köfte tavuklu arpa sehrıye pılavı zeytınyaglu barbunya yemeği semızotu salatası mevsım salata tatlı yapar mıyım bılmıorum onuda onlar getırsın demı ama:) Genişletmek için tıkla... köftenin yanında bence tavuklu pilav olmaz diye düşünüyorum sadece şehriyeli olabilir. birde semizotu bulmakta zorlanabilirsin.diğerleri güzel bence.
COTURNIX İnci Meleğim Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 4.022 24 358 40 İstanbul 22 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi006 #4 bencede pilav tavuksuz olursa daha güzel olur. bende kayınvalidemleri ilk davet ettiğimde islim kebap yapmıştım, baya oyalamıştı elimi, fırında patates köfte daha kolay olur
bencede pilav tavuksuz olursa daha güzel olur. bende kayınvalidemleri ilk davet ettiğimde islim kebap yapmıştım, baya oyalamıştı elimi, fırında patates köfte daha kolay olur
Beren <3 Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 11.067 197 413 Ankara 28 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi006 #5 köftenin yanında tavuklu pilav olmaz ayrıca iki salata çok olmuş bence sadece çoban salatası yap canım
köftenin yanında tavuklu pilav olmaz ayrıca iki salata çok olmuş bence sadece çoban salatası yap canım