kayinvalidemlerin görüşme isteği

glcn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
276
4
68
Adana
Ben yaklaşık 3aylik evliyim. 24 yasindayim.. sehir merkezinde oturuyorum. Kayinvalidemler ilcedeler. Yaklasik yarim saat uzakliktalar bize.. aslinda baska bi ilde yani bize uzakta yasiyorlar ama yazin bulundukları il sicak oldugundan buradaki evlerini yayla niyetine kullaniyorlar.yazin yakin kışın uzagiz yani.. biz evlendigimiz günden beri rahat bi haftasonu gecrmedik. Onlara gitmesek suclu olduk. Gitsek geceleri kalmadigimiz icin suclu olduk. Eşim cok yogun calisiyor. Hafta ici mesai 5te bittiği halde cok yogun oldugundan Aksam gec gelebiliyor. Dolayisiyla bi tek haftasonu kalıyo dinlenmek adına. . Bulundugumuz yerde kışın hayat duruyor. Kar var cunku
Bizde hazir hava soguk degil degerlendirelim diyoruz.ama birlikte haftasonu gezemiyoruz bile hic. Ben ne zaman kayinvalidemlere gitsem bana arada laf atiyorlar zaten gelmiyorsun uz gelseniz kalmıyorsunuz diye. Eşi istemedi oluyor her seferinde ..sirf bu konuşmalar dan yildigim icin uzaklasiyorum onlardan. Hep susuyorum icime atiyorum. Onlara gittiğimizde hep suçlanıyor um bi hoş sohbet yok zaten.. bu yüzden esime gtmek istemiyorum diyorum. . Belki o da bnm yuzumden ailesinden uzaklasiyor.
Bir de tek erkek evlat olunca.. vicdanim rahat degil ama boyle de hiç mutlu degilim.hafta ici bi yakinligimiz yok haftasonu desen hic yok.. bazen 10gun oluyor birbirimize dokunmayali..ne yapicam bilemiyorum

isteyen istedigi gibi düşünsün hiç umrunda olmasın ne derlersede desinler bu olmasa başka bişey diyicekler bişeyler hep bulunur yani eşin mesaiye falan kalıo deseniz gitmeseniz bazı hafta sonları en azından 2haftada bir yoğunda çalışıo diosun inanabilirler belki

daha yenı evlisiniz eşin konuşsun şimdiböyle alıştırırsanız hep gelmenizi beklerler bikaç kere erteleyin gitmeyi alışırlar

ama dediğim siz değil eşiniz söylesin çok yorgunum dınlenıcem desin zaten yalanda değil

canım bence de eşin durumu ailesine tatlı dille anlatsın, sen hiç karışma. haftaiçi yorgun döndüğünü, haftasonunu dört gözle beklediğini, yeni evli olarak planladıği şeyleri haftasonu yapmak istediğini, anlayışlı olmalarını istediğini dile getirsin. olmazlarsa da artık bir kural koyup: iki haftada bir geleceğiz, diye niyetinizi net belirtin...

Öncelikle eşiniz tek erkek evlatlarıymış, Allah kolaylık versin. kv nizin ona olan düşkünlüğünü tahmin edebiliyorum. O ne derse desin, takmayın. Siz de bir ailesiniz artık. Eşinizle bir an önce konuşmalısınız ama asla sakinliğinizi kaybetmeden derdinizi güzelce ifade edebilmelisiniz. Alıştırınca böyle gider yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…