• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaliden çok dengesiz davranıyor ve benim ailemi kıskanıyor.

ttuugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
57
0
86
İstanbul
Ya hu hayatta böyle insanlarla karşılaşmakta mümkünmüş.benim ailemi kıskanıyor.kaynanamla altlı üstlüyüz.annemler bize gelseler veya annemlere gitsek kıskanıyo.ertesi gün akşm hoop bizde bitiveriyolar ailece.dün akşam eve eşimle saat 8:45 te geldik.daha yemek hazırlıyorum üzerimi değişmemişim.ki haftanın üç günü o saatte geldiğimizi biliyolar.9 da geldi görümcemle birlikte,görümcemin çoçukları falan.insan düşünmez mi daha yemek yicekler yorgunlardır diye.bari bi arasa.geldiğinde 'daha yemek yememişmiydiniz' falan demekte yok yani.akşam onlar gidince bende bı suratım.eşime söyledim hak verdi doğru bi arasalardı dedi.ama halen sinirim geçmedi.niye ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum.bazen eşimle tartışıyorum.

canım bu durumlar çoğunlukla olur.gelin her zman gelin olarak görüldğü için kıskanması normaldir.ama sende tavrını koy.hani saygısız davranmadan lafını çaktır yoksa hep böyle gider bu

Malesef etrafımız böyle düsüncesiz insanlara dolu!
Ne kadar yüzeysel düsünüyorlar.
Ve ne anlıyorlar zırt pırt birilerini rahatsız etmekten hic anlamam yani.

Ya hu hayatta böyle insanlarla karşılaşmakta mümkünmüş.benim ailemi kıskanıyor.kaynanamla altlı üstlüyüz.annemler bize gelseler veya annemlere gitsek kıskanıyo.ertesi gün akşm hoop bizde bitiveriyolar ailece.dün akşam eve eşimle saat 8:45 te geldik.daha yemek hazırlıyorum üzerimi değişmemişim.ki haftanın üç günü o saatte geldiğimizi biliyolar.9 da geldi görümcemle birlikte,görümcemin çoçukları falan.insan düşünmez mi daha yemek yicekler yorgunlardır diye.bari bi arasa.geldiğinde 'daha yemek yememişmiydiniz' falan demekte yok yani.akşam onlar gidince bende bı suratım.eşime söyledim hak verdi doğru bi arasalardı dedi.ama halen sinirim geçmedi.niye ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum.bazen eşimle tartışıyorum.

boşvermek lazım sinir olmaya değmez inan benimde annem bize geleceğ zaman merdivende sesini duyar kayınvalidem kapıya çıkardı hemen bak geldin gördüm der gibi..elinde bir bez silkelerdi kapı önüne hani senin için çıkmadım mesajı veriyor..:9:ben gülüyorum artık böyle hareketlere geçenlerde kapısının önünden geçiyorum arkadaşa gidicem baktım çıktı kapıya gene elinde bez silkeliyo dedim bez aşındı silkelenme artık diye:27:çok rahatsızsanız bu konudan görümcenize biraz çıtlatın durumu hödük biri değilse anlar zaten..kırmadan uygun birşeyler söyleyin yani ne bilim :26:

bu tur problemler maalesef her altlı üstlü oturan gelin ve kayınvalıdeler arasında yaşanıyor. mesafenı koy bıraz hafiften. ne bılııym mesela bazen kapıyı açma duştaydık felan de.. üstüm müsait degıldı de. e anlarlar heralde. inceden inceden laf söyle bir iki bir iki. bunları dene.. devam ederlerse dozajını arttır onlar anlayana kadar..

Bu kadar düşüncesizlerse laftan zor anlar.Sıkı bir uğraş gerekecek öncelikle..Ne hakla rahatsız ediyorlar ki.Açmayın kapıyı.Yatıyorduk banyodaydım bi sürü şey uydurun.Sizin keyfinizden rahatınızdan önemli mi canım Allah allah..Akşamın dokuzunda çok mu özlemişler gelmişler..

zaten öyle zırt pırt ben gitmem,o da zaten ben tekken gelmiyor pek.ama gelsin tabi oda problem değilde.vaktini bilmeli.sıklığını bilmeli.ilk başlarda daha sıkıntılıydık şu gidip gelme mevzularında.hergün uğrardı.3 gün uğramasak, ki zaten kapıda bacada sürekli görüp konuşuruz, başlardı elin damatları geliyomuşta kendi oğullarını göremiyolarmış.birde yakınma seklinde.şimdi eşimi gönderdim işe o da hemen balkonda bitti.oğlum oğlum nereye gidiyosun diye.alıcılar çok açık yani ;))

evliliğimin 2. ayında bayram sabahı ilk benim annemlere gittik diye ortalığı yıkan bir kayınvalidem vardı. ama 4 ay oldu görüşmüyorum eşim çok üzülüyor biliyorum ama dayanamıyordum artık onlara. kafam rahat:45:

Bence hayali bir arkadaşınızdan bahsedin ve saygısız kayınvalidesinin ve kayınvalidesinin kızkardeşinin yaptıklarından. Görümce demiyorum çünkü birebir aynı olursa inandırıcı olmaz. Ne kadar yadırgadığınızı ve yanlış yaptıklarını anlatın. Belki üstüne alınır da yaptıklarından utanır

Çok yakın olmaları da zor,çok uzak olmaları da
Bi orta yolu bulmadılar yahu :27:
Ben olsam bende sinir olurdum daha karnınızı doyurmadan çatpat gelmeleri hoş değil
Canım sende hiç rahatsız olma nasıl davranıyorsan öyle davran yani yemek mi yemedin
Hazırla sofrayı yeyin yemeğinizi hatta onlarada koy tabak-mabak afiyetle yeyin

canım benim eşin en azından senle aynı fikrdeymiş keşke arasalardı gelmeden önce demiş bizde altlı üstlüyüz gecenin 12 sinde ble zil çalsa gelse kadın eşim bi arasaydı demez şmdiye kadr asla bi arayıp gelmemiştr hep çat kapı hep çatkapı zil çalınca çarpıntı başlıyo artık bende heran zil çalcak korkusuyla yaşıyorum çünkü telefon olayı asla yok:( ben eşime müsait olmadıgım zamnlar zil çalınca elim ayağım birbinie dolanıyo demştim yaa birde yukardan telefon edipmi gelcek annem dedi

hiç tahammül edemem böyle düşüncesizliğe yeri gelir eşime yada kendisine düzgün bir dille söylerim herkesin hayatı var canım ne bu böyle..sizleri okudukça gurbette olduğuma şükrediyorum.ama keşke anneme yakın olsaydım o ayrı..hiç kaynana tantanası çekmiyorum valla

Back
X