Kayınvalidenin densizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.511
358
Arkadaşlar eşim ve benim özel hayatımızla ilgili kişisel bir durumumuz vardı.özellikle beni zorda bırakacak bir şey.bir yıl önce kayınvalidemler köye taşındılar bizde ev arıyordum ve onların çıktığı daire uygundu taşındık.sonradan burada da konu açtığım bir gürültü meselesi yüzünden hiç tanımadım bir komşuya kavgamız oldu.ve bana sadece aile içinde bilinmesini istediğim o konuyu söyledi daha doğrusu yüzüme vurdu.sonradan öğrendim ki herkese anlatmış tanıdık tanımadıkları herkese.eşime söylediğimde saflığına denk gelmiştir ben ne yapayım diyor.oysa onun hattı için daha yeni barışmıştım.baya tartıştık bugün.şimdi tekrar alakamız kessem gene sorunlu ben görüneceği yüzünü göresim de yok.ne yapsam bilemedim.

Ac telefon "elalemin karisi bu mevzuyu nerden biliyor"diye sor ve resti cek bu kadar basit...yerinde olsam elime koz gecmisken kullanirdim ve iliskimi keserdim ve benden sana tavsiye mumkun mertebe soguk ol,mesafeli dur,icli disli olma

İlk gebeligimde dusuk tehdidi yasamistim.kimseye soylemiyordum.soylemeyelim doye de konustuk.sehir disinda kv onlarin yanina gitmistik.baska misafir de var.sen git ayni evdeyken kadina soyle.laf don dolas esimin yengesi duy
Ne oldu birsey olmaz bugun bunu soyleyen yarin kim bilir neyi soyler notu verdim.kv sir yok.herseyini anlatmayacaksin

Kvnin taşındığı eve çıkılır mı yahu evde çıt çoksa dedikodusu kvye kadar uzanır diyeceğim ama ağzı düşük kv herkese herşeyi anlatmış.
O komşuya haddini bildir önce sana mı düştü tasası sen kim oluyorsun diye başla
Kvye de takır takır saydır bir haddini bilsin

İlk gebeligimde dusuk tehdidi yasamistim.kimseye soylemiyordum.soylemeyelim doye de konustuk.sehir disinda kv onlarin yanina gitmistik.baska misafir de var.sen git ayni evdeyken kadina soyle.laf don dolas esimin yengesi duy
Ne oldu birsey olmaz bugun bunu soyleyen yarin kim bilir neyi soyler notu verdim.kv sir yok.herseyini anlatmayacaksin
Aynı şeyi ben de yaşadım bu KVlerin çenesi çok düşük

Arkadaşlar eşim ve benim özel hayatımızla ilgili kişisel bir durumumuz vardı.özellikle beni zorda bırakacak bir şey.

Bunu kayınvalideniz neden biliyor? İkinizin özeli değil mi? Önce kvye kim söylediyse onu bir sorgulayın derim. Bu kadar özel şeyler kim olursa olsun söylenmez. Çünkü şu an içinde bulunduğunuz durumun olması çok çok olasıdır. Çok az insan dilini tutmayı başarabiliyor. Geneli ya sizin kv gibi herkese söylüyor ya da çok güvenidiğini sandığı biri ile dertleşirken söylüyor, o biri de başka birine diye gidiyor. O yüzden en başta 3. bir kişinin(kayınvalide) bilmesi kötü olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X