Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için. Takma diyorsunuz ama mesela 1 ay boyunca aynı evde yaşamak zorundayız izne geldik memlekete.onlarda buradalar. Bu 1 ay boyunca yok sayilmak. Muhatap alınmamak sinir bozucu.gormezden gelicem napayım.
eşit ve adil davranmamanın hiç bir şekilde izahı olamaz.demek ona daha ç.ok deger veriyor ki onu kırmaktan kusturmekten korkuyor.önce ana olsun sonra evlatlarına ve onların eşlerine adil davranmayı ögrensin.seni yok saymak demek bu.seni yok sayanı sen çiğne geç
Kendin yapmışsın. Herkes kendin yerini kendi yapar. Nasıl eltini sayıyor, çekiniyorsa tamamen eltinin duruşundan kaynaklıysa, sana olan tavrı da senin duruşundan kaynaklı.Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?
Evet çok doğru soyluyorsunuzKendin yapmışsın. Herkes kendin yerini kendi yapar. Nasıl eltini sayıyor, çekiniyorsa tamamen eltinin duruşundan kaynaklıysa, sana olan tavrı da senin duruşundan kaynaklı.
Iste malesef öyle yapılmadı. Amaan büyük gelin kırılmasında yeterki denildi.seni kırmadan da ona değer verdiğini gösterebilir..
aranızda düşmanlık oluşturmak yerine..
Iste malesef öyle yapılmadı. Amaan büyük gelin kırılmasında yeterki denildi.seni kırmadan da ona değer verdiğini gösterebilir..
seni kırmadan da ona değer verdiğini gösterebilir..
zaten bütün düşmanlıklar böyle ana babalar yüzünden oluyor.birinin kıçını kaldırırken diğerini ezmeye çalışıyor