kayinvalideniz size şu cümleyi kursa...

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için. Takma diyorsunuz ama mesela 1 ay boyunca aynı evde yaşamak zorundayız izne geldik memlekete.onlarda buradalar. Bu 1 ay boyunca yok sayilmak. Muhatap alınmamak sinir bozucu.gormezden gelicem napayım.

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için. Takma diyorsunuz ama mesela 1 ay boyunca aynı evde yaşamak zorundayız izne geldik memlekete.onlarda buradalar. Bu 1 ay boyunca yok sayilmak. Muhatap alınmamak sinir bozucu.gormezden gelicem napayım.

seni çok iyi anlıyorum canımm eltiyle bir arada ddurmanın zorluklarını benim 2 tane var :mad: ve gerçekten geçim olmuyo durmadan laflar hava atmalar birbirine laf sokmalar :KK34: neyseki ben biraz resmi dururum uzağım o yüzden bana bişey diyemiyorlar deyincede ben ağır konuışup bozuyorum kimse k.baakmasın yani ben onun kuması değilim:KK63:

eşit ve adil davranmamanın hiç bir şekilde izahı olamaz.demek ona daha ç.ok deger veriyor ki onu kırmaktan kusturmekten korkuyor.önce ana olsun sonra evlatlarına ve onların eşlerine adil davranmayı ögrensin.seni yok saymak demek bu.seni yok sayanı sen çiğne geç

sen ne diyorsun benim kv kızı yanında olunca benim telefonlarıma bile cvp vermez o kadar yani

eltim yok
malesef olmayacakta:KK53:
sizi anlamam zor ama
size yok muamelesi yapılıyorsa
sizde aynısını yapın
kv sana yokmuşsun gibi yapıyorsa sende öyle yap
zorunlulukların dışında konuşma
tatile gelmişsiniz
eşini al gezin bol bol

Arkadaslar hemen konuya gireyim.gecen haftalarda kV aynen şu cümleyi kurdu bana.eltimden bahsederek o yanımızda olduğunda sana soğuk davranıyorum Sana yaklasmiyorum. Sebebi de eltimin saçma kaprisleri. Güya o bu evde istenmeyen gelinmis. Halbuki ki el ustunde.onun kalbini kazanmak için benim gönlümü kırıyor. Aynı evde yasamiyoruz. Tatillerde vs.bir arada oluyoruz bi kaç hafta.kvmin muhatabı hep ettim. Benle muhabbete girmez hiç. Çoknadir yani.zaten kkonuşan bi tip degilim.dislanmis hissediyorum kendimi.hic bu konu hakkında konuşamadim konuşmada istemiyorum kV. ile
siz ne düşünüyorsunuz? Sizin tavrınız ne olurdu?
Kendin yapmışsın. Herkes kendin yerini kendi yapar. Nasıl eltini sayıyor, çekiniyorsa tamamen eltinin duruşundan kaynaklıysa, sana olan tavrı da senin duruşundan kaynaklı.

Sabahtan beri zorunda olmadıkça ağzını açıp tek kelime etmedim.
Artık evime gitmek istiyorum üff. .

seni kırmadan da ona değer verdiğini gösterebilir..
aranızda düşmanlık oluşturmak yerine..

Iste malesef öyle yapılmadı. Amaan büyük gelin kırılmasında yeterki denildi.
şimdi o yokken konuşmaya çalışıyo benimle.bende enayi değilim yani.pas vermiyorum bende.

Iste malesef öyle yapılmadı. Amaan büyük gelin kırılmasında yeterki denildi.
şimdi o yokken konuşmaya çalışıyo benimle.bende enayi değilim yani.pas vermiyorum bende.

Back
X