- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettiğim bir konu bu...
Diyelim ki eşiniz annenize doğum günlerinde yahut anneler gününde hediye almak istemiyor; siz de kayınvalidenizi sevsiğiniz halde ona almaz mısınız?
Eşinizin davranışının faturasını kayınvalidenize mi çıkarırsınız?
Bir kayınvalide ile damadın arasındaki ilişkinin gelinle kayınvalide arasındaki ilişki kadar samimi olmasını beklememeliyiz bence. Gelin her gün arayabilir kayınvalidey, araları iyise sohbet eder, dedikodu yapar, bişey danışır. Ama damat arada bir arasa, özel günlerde arasa, arada ziyarete gitse yeter bence. Fazla yüzgöz olmaya gerek yok.
Benim kayınvalidem yok malesef, olsaydı muhtemelen iyi anlaşırdım. Ama iki görümcem var kayınvalide yerine. Yaşları da baya büyük benden o yüzden iki kayınvalidem var diyebiliriz. İkisini de çok severim, sık sık konuşuruz gider geliriz. Bi yere gidecek olsam uygunlarsa onları da alır giderim. Eşim daha mesafeli benim anneme karşı, çok sever sayar, annecim lafı dilinden düşmez ama dediğim gibi paylaşımlar daha az tabiki.
Hediye konusunda iki tarafa da eşit davranılmalı bence.
erkrk dedikoducuysa oluyor hatta hacı annemi bile yoldan cikartıyor canım:):):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) kadını günaha sokuyor desene. Benimki pek bi ağırbaşlı konuşmaz öyle çok yorumum da ona göre oldu tabi. Herkesin kişiliği farklı işte.
sorma ya fena..Şu şöyle olmuş bu böyle olmuş der. Bi sus derim iki laf edemicem mi annemle özledim der üstüne.Annemde karışma oğluma der şamarı yer otururum. Aynı şeyi de eşime kp'im yapıyor ama ohh olsun
![]()