İLK ÖNCE İYİ YÖNLERİ:eşimle tartıştığımız her zaman beni tutar oğlunu hiç tutmaz.bayramda,anneler gününde,doğum gününde bana mutlaka hediye alır mutlu etmeyi bilir.çok iyi bir anne olduğumu daima söyler,yemeklerime bayılır,evime birşey alsam benden çok sevinir gençsin alcaksın tabi der,hiç benden ev işi felan beklemez,kendi temizliğini kendi yapar,evime geldiği zaman hiç bir işime karışmaz,gereksiz mudahale etmez:nazar ŞİMDİ GELELİM KÖTÜ YÖNLERİNE:hep bizimle gezmek ister,hiç bir yere yanlız gidemeyiz,henüz yoldan dönerken,gelecek haftanında pilanını yapar,çünkü biz plan yapabilecek yaşta diiliz,ben annemlere giderken resmen kıskanır,yüzünden anlarım anlamamam imkansız,bebişim olduğunda evimden çıkmadı,altlı üstlü oturuyoruz bi ara kapıyı söküp perde takmak istedim o kadar yani.bayramda kayınvalidemlerde kahvaltı yaptık bayramlaştık sonra benim annemlere gittik,kıyamet koptu bütün sülalesini arayıp ağlamış gittiğimiz için ,bizden sonra kızı geldi,kendi kayınvalidesiyle bayramlaşmadan ama o sorun diil yüzünde güller açtı çünkü kızı geldi.biz onlarla bayramlaşmadan annemlere gisek evlatlıktan rededer abartmıyorum bunu eşim dyo şimdilik bu kadar

Son düzenleme: