Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah cok guldum :) ben ikinci kattayim asansorde var ama ozellikle cok uzaktan ev aldim :) otobusle gelmesi zor geliyor takside git gel 70 yaziyor bir sekilde gelisleri engellendi :)Ohoo buralar senin durumunda olanlarla dolu canım. Kayınvaliden daralttı galiba seni. Biz de yaziyor kakta oturuyoruz ama zırt pırt gelmez kv. 2 günde bir telefonlaşırız muhakkak. Gerçi gelmemesinde 5. Katta oturmamın ve asansörümün olmamasının da etkisi var sanırım![]()
Sorma canım... Çok daraldım hemde. Karşılıklı binalarda oturuyoruz. Hergun arıyor. Aramasa pat diye geliyo.. Öyle inat dediğim dedik bi kadınki surat yapsamda zerre takmıyoOhoo buralar senin durumunda olanlarla dolu canım. Kayınvaliden daralttı galiba seni. Biz de aynı sokakta oturuyoruz ama zırt pırt gelmez kv. 2 günde bir telefonlaşırız muhakkak. Gerçi gelmemesinde 5. Katta oturmamın ve asansörümün olmamasının da etkisi var sanırım![]()
Ben işte malesef o aptallığa düştüm evler dipdibe..Hay Allah cok guldum :) ben ikinci kattayim asansorde var ama ozellikle cok uzaktan ev aldim :) otobusle gelmesi zor geliyor takside git gel 70 yaziyor bir sekilde gelisleri engellendi :)
Sorma canım... Çok daraldım hemde. Karşılıklı binalarda oturuyoruz. Hergun arıyor. Aramasa pat diye geliyo.. Öyle inat dediğim dedik bi kadınki surat yapsamda zerre takmıyo
Canım biliyo istemedğimi... Tartışma geçmişti hergün aramaya gerek yok gibi konu geçti ama malesef takmıyo beni onlar içli dışlı olmayı seviomuş. Çıldırmamak elden diil... Benim gibi olan kimse yokSurat yapmayıp açık açık konuşsan. Ya da ne bilim ağda yapıcam de manikür pedikür. Bende tam çıkıyodum de çık evden. Ne yüzsüz insanlar var ya. İstenmediğini bile bile gelirler. Ne var yani hergün gelinin evindesin.
Canım biliyo istemedğimi... Tartışma geçmişti hergün aramaya gerek yok gibi konu geçti ama malesef takmıyo beni onlar içli dışlı olmayı seviomuş. Çıldırmamak elden diil... Benim gibi olan kimse yok((
Evt nedir bu ya bi insan neden bu kadar sıkılır? Ama inan köünün iyisi.. Ben napim hergün arıo ya gelio pat die ya ısrarla çağırıobiz aynı şehirde degiliz amaaaa bir geliyo 1 ay kalıyo bende senede 1 degil hemde 3-4 kez her gidişinde kavga edioyozda öyle gidiyo her gidişinde bir daha bu eve adım atmam diyo bende sen bilirsin diyorum bi daha aramıyorum ama kendi kendine küsüp kendi kendine barışıyo yüzsüzlükte tavan yaptı yüzüne de vuruyom hanı gelmiyodun diom gülüp geçio sinir krizi geçircem artık
Canım ne yaparsam yapim beni takan yok. İstediğinde gelirmiş hanımefendi. Aminn dua etmekten başka çarem yokYerinize kendimi koyuyorum işiniz çok zor. Allah YARDIMCINIZ olsun. Boyle durumlarda isi bastan kurala koymak lazim sanirim. Nasil alisilirsa öyle gidiyor.
Evt nedir bu ya bi insan neden bu kadar sıkılır? Ama inan köünün iyisi.. Ben napim hergün arıo ya gelio pat die ya ısrarla çağırıo