kayınvalidesine ve kayınpederine gıcıkkkkk olanlar buyrun :)

pink_blue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
1.000
0
66
Diğer
2,5 yıllık bir evliliğim var fakat kayınvalidemin herşeye karışmak istemesinden ve kayınpederimin cahil cahil saçma yorumlar yapmasına gıcıkkkk oluyorum. tamam eşimin annesi babasıdır ama herşeyin bir çizgisi var.illa erkek anası oldum diye herşeye karışmak mı gerek ? benim anne babam neden ağızlarını açıp da tek kelime bile etmiyor ve karışmıyorlar ? işte bunu anlamıyorum.

2,5 yıllık bir evliliğim var fakat kayınvalidemin herşeye karışmak istemesinden ve kayınpederimin cahil cahil saçma yorumlar yapmasına gıcıkkkk oluyorum. tamam eşimin annesi babasıdır ama herşeyin bir çizgisi var.illa erkek anası oldum diye herşeye karışmak mı gerek ? benim anne babam neden ağızlarını açıp da tek kelime bile etmiyor ve karışmıyorlar ? işte bunu anlamıyorum.

:)) kardeşim demek ki bütün kayınvalideler aynı biz gelinlerin kaderi midir nedir bilmiyorum. ama çok politik davranmamız lazım. mesela ben kayınvalidemin yanında eşime ne desem hemen ortaya atlayıp sapık supuk yorumlar yapıyor. deli oluyodum. artık onun ynında eşimle konuşmamaya başladım kafam rahat etti :)) bu konuda eşlerimizin üstüne de gitmememiz lazım. tabi ben yapamıyorum:))

:)) kardeşim demek ki bütün kayınvalideler aynı biz gelinlerin kaderi midir nedir bilmiyorum. ama çok politik davranmamız lazım. mesela ben kayınvalidemin yanında eşime ne desem hemen ortaya atlayıp sapık supuk yorumlar yapıyor. deli oluyodum. artık onun ynında eşimle konuşmamaya başladım kafam rahat etti :)) bu konuda eşlerimizin üstüne de gitmememiz lazım. tabi ben yapamıyorum:))

Taktik iyi de uygulama zor yaaa :) insan kendini tutamıyor ki.

bizim kaynanada saçma sapan konusuyo,dır dır dır yüzüme bişi dıyemıyo ama arkamdan konusuyo bılıyorum.arada bırde laf vuruyo tabi bende ona vuruyom.herşeyi merak etmesınden,herşeye maydonoz olmasından nefret edıyorum.kocasıda zaten saf saf diinliyo azıcık sus be kadın dıyemıyo:47: velhasıl iyi kaynana yokkkk:52:

şuan nişanlıyım kayınvalideeme hiç ısınamadım kendisi 150kilo sadece yemek için yaşıyor ,ben zayıfım zorla bana yemek yedirmeye çalışıyor artık bunalıyorum ısrarından.Sürekli zeytin yemiyorum kestane yemiyorum diye şakayla karışık eksi puan diyor.Kendine yazık ediyor yerinden bile kalkamıyor.Nişanlım sayesinde takmıyorum ama kendisine üzülüyorum.

Back
X