kayinvalideyle ilgili...kizlar yardim

krembrule

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
27
9
16
35
3 aylik hamileyim kizlar.ise gidemeyecek kadar halsizim ve bulantilarim var.canim sehriyeli domates corbasi cekti bugun.15 dk mesafede oturan kayinvalidemden istedim ki kendisi demisti canin ne isterse soyle diye.tmm yaparim dedi ama evde getirecek kimse yok dedi.ben de peki disardan bisiler soyliyim ben dedim.peki dedi.ben sok tabi ya insan 15 dk lik yolu kalkip getirmez mi cani isterse nerelere gidiyo halbuki.zaten ben annemi yillar once kaybetmisim eksikligink her gecen gun daha fazla hissdiyorum.cok uzuldum acikcasi.siz ne dusunuosunuz.

Ben canım çekse bile isteyemem
Ya yaparım ya da eşim akşam gelince eşimden rica ederim

Kayınvalidenin sebebini bilmiyorum tabi ama belki de 3 aylıkken alıştırmayayım daha bunun 9 ayı lohusalığı filan var demiş olabilir ( :

3 aylik hamileyim kizlar.ise gidemeyecek kadar halsizim ve bulantilarim var.canim sehriyeli domates corbasi cekti bugun.15 dk mesafede oturan kayinvalidemden istedim ki kendisi demisti canin ne isterse soyle diye.tmm yaparim dedi ama evde getirecek kimse yok dedi.ben de peki disardan bisiler soyliyim ben dedim.peki dedi.ben sok tabi ya insan 15 dk lik yolu kalkip getirmez mi cani isterse nerelere gidiyo halbuki.zaten ben annemi yillar once kaybetmisim eksikligink her gecen gun daha fazla hissdiyorum.cok uzuldum acikcasi.siz ne dusunuosunuz.

Alınma canım sen boşver .. El sonuçta .. İyiside kötüsü de el ve bi yerde çıkarıyorlar ortaya

Yardım deyince bende bişey oldu sandım
Evinin içine karışıyo, eşinle senin huzurunu bozuyo gibi gibi..
Aman iş şehriyeli çorba olsun, adres ver bunca kadınız aramızda sana yakın olan çıkar :KK53:

Madem canın o kadar çekti neden kendin yapmıyorsun?
İşe gidecek halin varsa bir çorba da pek ala yapardın.
Ama ekstra ilgi bekliyorum dersen halden anlayalım.

Çorbayı siz neden yapmıyorsunuz? Yani hamileliği fırsata çevirmeyi bir ben beceremedim sanırım. Bulantıdan,rahatsızlıktan dolayıysa sözüm meclisten dışarı ama bile bile "şu 9 ayın keyfini çıkarayım,millet etrafımda dört dönsün" mantığında olanlar var.

Bende üzüldüm şimdi

Lütfen şahsi algılamayın genel söylüyorum, çorbayı siz neden yapmıyorsunuz? Yani hamileliği fırsata çevirmeyi bir ben beceremedim sanırım. Bulantıdan,rahatsızlıktan dolayıysa sözüm meclisten dışarı ama bile bile "şu 9 ayın keyfini çıkarayım,millet etrafımda dört dönsün" mantığında olanlar var.
Konu sahibinin başı sağ olsun ama ben öz annemden bile istemedim
İstesem yapar eminim ama ne gerek var
37 haftaya kadar da çalıştım yani yalnız değilsin fırsata çevirmeme konusunda :KK53:
Kah ben yaptım yemeği kah eşim, olduğu kadar ( hamile değilken de bu böyleydi )
Kaldı ki eşimin annesini arayacağım bana çorba yap diyeceğim, bu benim rüyamda yapabileceğim birşeydir herhalde

Alt tarafı yapımı 5dk sürecek bir çorba, kendinizde gayet yapabilirsiniz.

Konu sahibinin başı sağ olsun ama ben öz annemden bile istemedim
İstesem yapar eminim ama ne gerek var
37 haftaya kadar da çalıştım yani yalnız değilsin fırsata çevirmeme konusunda :KK53:
Kah ben yaptım yemeği kah eşim, olduğu kadar ( hamile değilken de bu böyleydi )
Kaldı ki eşimin annesini arayacağım bana çorba yap diyeceğim, bu benim rüyamda yapabileceğim birşeydir herhalde
Benim de öyleydi,çalıştım 37.haftaya kadar ama mutfağın adını duyunca midesi bulananlar var.Konu sahibi öyleyse bir şey diyemem. Benim en son arayacağım kişi kv.olur sanırım,çok kötü durumdaysam komşudan filan rica ederim

Back
X