Yorumum sadece size ithafen yazilmadi oncelikle, sizin gibi dusunup yorum yapan herkese yazildi. Direk size yazmak istesem imada bulunmaz direk alintilardim. Emir eri lafindan hoslanmamisim demek ki aklimda kalip yorumumda bahsetmisim.
Fikrinizi degistirmeye de calismadim, hala ayni fikirde olmaniz bisey ifade etmio yani.
Konu sahibinin caninin cekmesine anlayis gosterip de kv nin getirmemesine anlayis gostermemis de degilim. Hatta kv nin ole bi insan olmadigini hassas davrandigini dusundugumu de belirttim. Illa da goturmeliydi de demedim.
Mide bulantisini sizden daha ii kimsenin bilemiycegi iddianiza soyliycek soz yok maalesef. Zaten benim yorumum da bu zihniyete idi. "Ohooo ben ne bulantilar cektim de..." yaklasimiyla karsi tarafin derdini anlamak yerine kucumsemek... Empati zor zanaat...
empati zor zanaat evet,herkese karşı empati yapmak gerek bazı insanlar sadece bir kişinin yerine koyar kendini,ama benim ne demek istediğimi anlamamışsınız,konu sahibinin bulantısı yüzünden yemek yapamadığını anlıyorum kayınvalidesine bana çorba yaparmısın demesini de anlıyorum, kayınvalidenin o an uygun olmadığı yorgun v s bir sebeple getiremeyeceğini de anlıyorum ama anlamadığım şey gelin hanımın kayınvalideyi bir kalemde hemen harcamasını ,burada yardım isteyecek kadar büyük bir olay yaşamış gibi anlatmasını anlayamıyorum.bu konuda empati yapaacak olursam da ben getircek kimse yok dediğinde uygun değilmiş derim kötü niyet aramam şahsen.keşke konu sahibi empati sahibi olsa da kayınvalidenin yerine koysa kendini.