kayinvelidemin rahat halleri...

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba arkadaşlar hem içimi dökmek hemde görüslerinizi almak istiyorum ben mi çok takiyorum diye. Evlendikten bir ay sonra ise başladım ve ben evde yokken KV sürekli evime girdi sözde yardım bahanesiyle eve geldiğimde sürekli eşyaların yerini değişik buldum bende hic sevmem eşya yer değiştirilmesini. Yatak odamda bile değişiklik oluyordu. Şimdi bebegimle evdeyim ama yine habersiz çat kapı geliyo gözümü bi aciyorum KV basımda ister istemez bi an korkuyorum. Bir ara hep beraber memlekete gittik geri dönüste KV gittik ev soğuktur diye. Bizim bavulda bebeğin kıyafetleri vardı sordu kaldimi çamaşır diye bende bebeğin cantasina koydugumu bavulda kalmadığını söyledim fakat KV bununla yetinmeyip bavulu getirdi kayinpederin yanında açmaya başladı tabi benim iç çamaşırları ortalıkta o an donakaldim bisey diyemedim. Her geldiğinde istediği gibi girer istediği gibi örtüler serer kaldırır. Bebekle olan durumlar apayrı zaten isim olup dışarı çıkarken tembihlerim anne yıkama hasta burnu tikaniyo diye geldiğimde yikamis bulurum. Böyle devam eden sorunlar bunlar normal mi yoksa ben mi abartiyorum uzun oldu ama yorumlarinizi bekliyorum..

Abarttığınızı düşünmüyorum. Ben de sinirlenirdim. Rahatsız olduğunuzu eşyalarınızın yerini değiştirmesini istemediğinizi söyleyin. Bebek için de yapma dediğiniz halde neden yıkadınız diye basit bir soru sorun. Cevaba göre şekillenirsiniz.
Sahi, bunları sordunuz nu?

Bence müdahale etmekte çok geç kalmışsınız. İlk başta anahtar vermeyecektiniz. Hadi anahtarı verdiniz ilk gün eşyaların yerini değişmiş görünce tepki gösterecektiniz.
İç çamaşırlarınızın sergilendiği gün bile ses çıkarmamışsınız. Bu saatten sonra ne yapılır bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar hem içimi dökmek hemde görüslerinizi almak istiyorum ben mi çok takiyorum diye. Evlendikten bir ay sonra ise başladım ve ben evde yokken KV sürekli evime girdi sözde yardım bahanesiyle eve geldiğimde sürekli eşyaların yerini değişik buldum bende hic sevmem eşya yer değiştirilmesini. Yatak odamda bile değişiklik oluyordu. Şimdi bebegimle evdeyim ama yine habersiz çat kapı geliyo gözümü bi aciyorum KV basımda ister istemez bi an korkuyorum. Bir ara hep beraber memlekete gittik geri dönüste KV gittik ev soğuktur diye. Bizim bavulda bebeğin kıyafetleri vardı sordu kaldimi çamaşır diye bende bebeğin cantasina koydugumu bavulda kalmadığını söyledim fakat KV bununla yetinmeyip bavulu getirdi kayinpederin yanında açmaya başladı tabi benim iç çamaşırları ortalıkta o an donakaldim bisey diyemedim. Her geldiğinde istediği gibi girer istediği gibi örtüler serer kaldırır. Bebekle olan durumlar apayrı zaten isim olup dışarı çıkarken tembihlerim anne yıkama hasta burnu tikaniyo diye geldiğimde yikamis bulurum. Böyle devam eden sorunlar bunlar normal mi yoksa ben mi abartiyorum uzun oldu ama yorumlarinizi bekliyorum..
Sizden habersiz evinize girmesi çok itici değil mi? Anahtarı olsa dahi zil çalınmalı

Dedim arkadaşım kizdinmi diye sordu bende kizmadim ama keşke ben varken yapsaydik ben pek sevmiyorum dedim. Sonra beni aramış uyumusum duymadım eşim evde yoktu hemen aramış doldurmus ta doldurmuş esimde tabi annem yardımediyor iyilikten aanlamazsin abartiyorsun ne var diye atistik. Yıkama konusunda da yavuz babaanne beni yıka demiş :)) bebegim 4 buçuk aylık :))

Eşinizin bu duruma bir tepkisi olmadı mı?
Hoşlanılmayacak şeyler bunlar, kesinlikle abarttığınızı düşünmeyin
Dur demelisiniz
Bir yolu olmalı , bebeğini en iyi sen düşüneceksin, hasta olduğu halde yıkamak neyin inadı

Herkes yerini bilecek.
Mudahele edin kalbini kirmadan bu yaptiklarinin yanlis oldugunu soyleyin

Eşim var diye sustum o an zaten kalakaldim. Bisey demedigim halde başka biseyden kavga ettiler esimle annesi benim hiç alakam yokken ben yokken yanlarında eşime ben her lafina cevap veriyormusum tersliyormusum diye bir sürü şikayet ve doldurmalarla eve yolladi

Terbiyesiz bir kayınvalide. Haddini ve yerini bilsin. Senin annen degil.
Eşin bile olsa, öhö dersin anlar.

İç çamaşırlarının ortaya dökülmesine kadar hadi dedim de orda da susmuşsun canım be güzellikle söylüyosun anlamıyo sanırım kv ama tepkini koymaya başlamalısın yoksa sonu gelmez bunların

Eşim var diye sustum o an zaten kalakaldim. Bisey demedigim halde başka biseyden kavga ettiler esimle annesi benim hiç alakam yokken ben yokken yanlarında eşime ben her lafina cevap veriyormusum tersliyormusum diye bir sürü şikayet ve doldurmalarla eve yolladi

Ne demek eşim var diye sustum. Baktınız eşiniz sesini çıkarmıyor, siz çıkaracaksınız. Ayrıca siz birşey demediğiniz halde dedi diyorsa demek ki deseniz de birşey değişmeyecek.

Benim kendi annem ben varken bile girmez. Hatta ben isteyken geldiler çıkmama 1 saat var eve geçin dedim araba oturmuşlar evin önünde girmedi yanı yinede bi taraf böyleyken diğer taraf bunları yapınca tuhaf geliyo. Ki annem geliniyle oturuyor o varken yada yokken habersiz yatak odasına girmiş değildir 10 sene oldu hala aynı ama benim ki daha bir aylık evliyken basladi

Sagolun arkadaşlar abartmadigimi anladım konuşmayı düşünüyorum zaten artık ama bir türlü fırsat olmadı. Bu kadar olanların üstüne KV siroz doktora hep tek gider ve bize dediği bulaşıcı değil ne kadar bulaşıcı olmasada korkuyorum oğlumu çok öpüyo parmaklarını ağzına sokup oynuyo yavuzda tekrar kendi ağzına sokuyo her bulduğu yiyeceği parmağıyla tattiriyo verme anne deneme rağmen hiç takmiyo.

Anahtar konusuna gelince biz nisanliyken eşyalar parça parça geldi ikimizde çalıştığımız için o gelsin diye verdik ama öyle kaldı vermeye niyeti olmadı hiç

Sagolun arkadaşlar abartmadigimi anladım konuşmayı düşünüyorum zaten artık ama bir türlü fırsat olmadı. Bu kadar olanların üstüne KV siroz doktora hep tek gider ve bize dediği bulaşıcı değil ne kadar bulaşıcı olmasada korkuyorum oğlumu çok öpüyo parmaklarını ağzına sokup oynuyo yavuzda tekrar kendi ağzına sokuyo her bulduğu yiyeceği parmağıyla tattiriyo verme anne deneme rağmen hiç takmiyo.

Siroz olsa da olmasa da parmakla yemek vermesi çok yanlış. Kapı kollarında bile tuvaletten daha çok bakteri varken parmakla yedirmek ne demek.

Back
X