- 23 Aralık 2015
- 102
- 98
- 13
- 38
- Konu Sahibi yavuzunannesi
Merhaba arkadaşlar hem içimi dökmek hemde görüslerinizi almak istiyorum ben mi çok takiyorum diye. Evlendikten bir ay sonra ise başladım ve ben evde yokken KV sürekli evime girdi sözde yardım bahanesiyle eve geldiğimde sürekli eşyaların yerini değişik buldum bende hic sevmem eşya yer değiştirilmesini. Yatak odamda bile değişiklik oluyordu. Şimdi bebegimle evdeyim ama yine habersiz çat kapı geliyo gözümü bi aciyorum KV basımda ister istemez bi an korkuyorum. Bir ara hep beraber memlekete gittik geri dönüste KV gittik ev soğuktur diye. Bizim bavulda bebeğin kıyafetleri vardı sordu kaldimi çamaşır diye bende bebeğin cantasina koydugumu bavulda kalmadığını söyledim fakat KV bununla yetinmeyip bavulu getirdi kayinpederin yanında açmaya başladı tabi benim iç çamaşırları ortalıkta o an donakaldim bisey diyemedim. Her geldiğinde istediği gibi girer istediği gibi örtüler serer kaldırır. Bebekle olan durumlar apayrı zaten isim olup dışarı çıkarken tembihlerim anne yıkama hasta burnu tikaniyo diye geldiğimde yikamis bulurum. Böyle devam eden sorunlar bunlar normal mi yoksa ben mi abartiyorum uzun oldu ama yorumlarinizi bekliyorum..