Kayıp Kanal D

3. ay sonra, 5. ay sonra vs.. en sevdiğim finaller.. hep böyle yapın su finalleri yaaa, insanların hayatlarına nasıl devam ettiklerini görelim. pat diye kesmeyin..

hep yarım yamalak izledim ben bu diziyi, olayları kacırdım filan. oyuncularını cok sevmeme ragmen cok sarmadı beni. normalde severdim böyle konuları.

inci ve mehmet sahneleri cok güzeldi, gözlerim doldu seyrederken..

iki sey sormak istiyorum bende..
Kemal neden hapiste ?
Asıl büyük patron kimmiş ?

gercekten finali iyi yapmışlar :49:

3. ay sonra, 5. ay sonra vs.. en sevdiğim finaller.. hep böyle yapın su finalleri yaaa, insanların hayatlarına nasıl devam ettiklerini görelim. pat diye kesmeyin..

hep yarım yamalak izledim ben bu diziyi, olayları kacırdım filan. oyuncularını cok sevmeme ragmen cok sarmadı beni. normalde severdim böyle konuları.

inci ve mehmet sahneleri cok güzeldi, gözlerim doldu seyrederken..

iki sey sormak istiyorum bende..
Kemal neden hapiste ?
Asıl büyük patron kimmiş ?

gercekten finali iyi yapmışlar :49:

Bence de finali çok iyi iyapmışlar ilk defa.Sonları hep kötü bitirirlerdi marifetmiş gibi.Bu dizininki güzel oldu.

Kemal evin şöförünü öldürdü.Şöförü öldürmezsen oğlun ölecek dediler o da öldürmek zorunda kaldı.

Çocuğu Özlem kaçırttırmış Kemal'den intikam almak için.

bu dizi bitmemeliydi.asıl bu dizinin bitmesi bir büyük kayıp.Türk halkına fazla geldi sanırım bu dizi.

İzlediğim tek Türk dizisi idi uzun zaman sonra , finalde güzeldi ama tek hayal kırıklığım son anda büyük patron denen kişinin kel alaka bir adam çıkması , onu şok edecek bir kişiye bağlayamadılar .

Yine de güzel diziydi. Tadında bitti .

Back
X