Kayıp kediler.

gulebilmek

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
1.564
3.238
333
Arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2 senedir kapımın önünde beslediğim zamanla sayıları azalan ve çoğalan sokak kedilerim birden bire ortadan kayboldu. Biri evimizin kızıydı vazgeçilmezimizdi. Ancak en son geçen hafta Çarşamba günü akşam gördük (1 hafta oldu) Aradık taradık hiç bir yerde yoklar enteresan olan hiçbiri yok. Belediyeyi aradım kedi pansiyonumuz yok şikayette olsa toplanmıyor dedi. Akıl verir misiniz ? lütfen .Bu konu ile ilgili nerelere başvurmam gerekiyor. İnsan denen canlı olarak diğer canlılarla birarada yaşamayı öğrenemedik maalesef.

Dışarda olacağımdan sorusu olan olursa cevap veremeyebilirim. Değerli fikirleriniz benim için önemli ortada bu soğukta yaşamaya çalışan canlara yardımcı olmaya çalışan biriyim sadece.

Kalın sağlıcakla.

kaldıkları yer sıcak mıydı? belki yakınlarda daha sıcak bir yer bulmuşlardır. ya da sizin gibi iyi yürekli biri onlara yardımcı olmuş olabilir.iyi düşünelim iyi olsun..

Hava çok soğuk belki sığınacak bir yer bulmuşlardır.
Biri bişey yapsa zehirlese falan ortadan kaybolmazlardı muhtemelen.

bu ne acımasız bi yorum.

çocuğu kaybolmuş olsa araba çarpmıştır belki yazabilecek miydiniz? biraz insaf merkamet ya. bi canlıdan bahsediyoruz.

kötü niyetle söylemedim arkadaslar.sokak kedisi olduğu icin belki köpeğin yiyebilecegini düşündüm söyledim .yalnış anlamayın hemen.uzmek.amaçlı degil.
Insallah bulursun konu sahibi.başlarına birsey gelmemistir umarim

Kapının önü dediğiniz yer cadde üzeri bir yer midir, işlek midir?
Biz de sokak kedilerini beslerdik aynı şekilde ancak şu halde maalesef 2 kuvvetli ihtimal var:
Bir şikayet aldı popülasyonları arttığı için ve belediye topladı gitti ya da teker altında can verdiler.
Üzgünüm.

Ama şu da var ki ortadan kaybolup 1 ay sonra geri dönen kedi olur, çabuk umutsuzluğa kapılmayın.

Daha iyi bir kapı bulmuş olabilirler ya da onları sevmeyen kendini gizleyen biri sessiz sedasız toplayıp başka bir yere bırakmıştır

nasıl yani böyle bi yorum beklemiyordum sizden
ayrıca köpekler kedi yemez kediyle fare arasındaki ilişkiyle karıştırmayın
Ben cok gördüm köpeğin kedi yediğini.nerden herkes yalnış anladı bu yorumu anlayamadım .kötü niyetli soylenilen bir yorum degil ki.bir an böyle düşündüm ve söyledim .

Ben cok gördüm köpeğin kedi yediğini.nerden herkes yalnış anladı bu yorumu anlayamadım .kötü niyetli soylenilen bir yorum degil ki.bir an böyle düşündüm ve söyledim .
yavru kedilere falan belki zarar verir ama mümkün değil yemez
kovalar atar tutar zarar verir yemez

serengeti de falan yaşamıyorsanız tabi.... yabani köpeklerden bahsetmiyoruz burda.

Aklıma gelmişken, etrafınızda hiç sıhhi müessese ruhsatıyla dükkan vb. açan oldu mu yeni?
Bizim kedilerimizi binamızın yakınlarında bulunan bir otel, bu sebebi ileri sürerek toplattırmıştı.
Sorduk ettik ama kedilerin akıbetini bilen yok.

İnşallah sizinkiler soğuktan saklanmak için bi yere sinmiş bekliyorlardır da çıkar gelirler.

Kınıyorum sizi.
Kadın canı gibi evladı gibi gördüğü canlardan bahsediyor.Biraz vicdan.
Köpekler kedi yemez,kovalar ısırır vs.
Alllaaaaaahhhh devlet meselesine dönüştü artık bu durum .Arkadasimmmmm!!!!! kötü amaçlı soylenilen birsey degil neden anlatamiyorum acaba???? ben gördüm kac kez yediğini .okey madem yemez ben yalnış gördüm o zaman.sokak kedisi olduğu icin başına gelebilecek olandan bahsettim.amacım konu sahibini uzmekte degil. bunu vicdana nasil baglayabildiniz ogrenebilir miyim ??????????

Back
X