Kayıp kediler.

Parçalar ama yemez. Vahşi köpek değilse mümkün değil. Ben mi yanlış biliyorum diye baktım ama köpeklerin kedi yediğine dair hiç bir bilgi bulamadım.

Ben bizzat gördüm, yediğini ve yuttuğunu, detay vermek pek hoş değil
Köpekler ayrıca aç kaldıkları barınaklarda birbirlerini de yiyor
Bu benim içim köpekleri kötü yapmaz, herkes bir savunma durumuna geçmiş ama doğada güçlü güçsüzü yer, aslolan açlıktır.
Hem kedi hem de köpek besleyen biri olarak geceleri özellikle köpekler sürüleştiğinde kedilere verebildikleri zararları çok yakından gördüm. Üstelik bu köpekler tanıdığım, dolaşırken sevdiğim hayvanlar beni hiç tınlamadılar bile

Ben bizzat gördüm, yediğini ve yuttuğunu, detay vermek pek hoş değil
Köpekler ayrıca aç kaldıkları barınaklarda birbirlerini de yiyor
Bu benim içim köpekleri kötü yapmaz, herkes bir savunma durumuna geçmiş ama doğada güçlü güçsüzü yer, aslolan açlıktır.
Hem kedi hem de köpek besleyen biri olarak geceleri özellikle köpekler sürüleştiğinde kedilere verebildikleri zararları çok yakından gördüm. Üstelik bu köpekler tanıdığım, dolaşırken sevdiğim hayvanlar beni hiç tınlamadılar bile

Zaten amaç köpekleri veya herhangi bir canlıyı kötülemek değil, ben hepsine aşığım ama açlık ve soğuk, bazende köpek çetelerinde liderliğini koruması gereken Alfa erkeğinin gücünü ispat ve doğada var olma savaşı bu maalesef.

Köpek yemiştir belki
nasıl bir yorum allah aşkına yaaa..hiç bir mazereti yok bunun

benimde öyle beslediğim kediler var.1 tane idi 5/6 tane oldu bazen daha fazla olabiliyorlar..çok sevimli çok tatlı veee çok korumasızlar içim gidiyor onlara çok yakında evinde 50-60 kedi besleyenlerden olacağım gibi geliyor

uzun yazmak istemediğimden kısaca söyle yazayım...muhtemelen onlar senin sesini tanıyorlardır..isim taktıkların varsa..seslen hemen gelmese bile mutlaka gelecektir ...onlar gezmeye çıkıyorlar..hele erkek kediler,kız kedi bulunca onun bölgesine gidiyormuş :) inşallah inşallah kötü birşey olmamıştır...ben bemkileri 5-6 sokak ilerde bile bulduğum oluyor çünkü

nasıl bir yorum allah aşkına yaaa..hiç bir mazereti yok bunun

benimde öyle beslediğim kediler var.1 tane idi 5/6 tane oldu bazen daha fazla olabiliyorlar..çok sevimli çok tatlı veee çok korumasızlar içim gidiyor onlara çok yakında evinde 50-60 kedi besleyenlerden olacağım gibi geliyor

uzun yazmak istemediğimden kısaca söyle yazayım...muhtemelen onlar senin sesini tanıyorlardır..isim taktıkların varsa..seslen hemen gelmese bile mutlaka gelecektir ...onlar gezmeye çıkıyorlar..hele erkek kediler,kız kedi bulunca onun bölgesine gidiyormuş :) inşallah inşallah kötü birşey olmamıştır...ben bemkileri 5-6 sokak ilerde bile bulduğum oluyor çünkü
Hadi yaaa gerçekten mi???? eee yeter artık sıkıldım herkese açıklama yapmaktan.sanane arkadaşım benim yorumumdan.işine bak sen.Alttan aldıkça insanların bi laf sokma çabası nedir yaaa.kac defa açıkladım açıklaması yoksa yok yorumlarini kendine sakla!!! ay Mune Mune abla vallahi yoruldum artık Allah icin

Parçalar ama yemez. Vahşi köpek değilse mümkün değil. Ben mi yanlış biliyorum diye baktım ama köpeklerin kedi yediğine dair hiç bir bilgi bulamadım.
Sabahtan beri kopek kediyi yemez diye nutuk atiyordun.simdi de vahsi köpek değilse diyosun bu ne tezatlik arkadaşım .hadi ben gördüm ki böyle birşeyi söylüyorum ,senin elinde kanitin yok madem nasıl asla yemez vs diyebiliyorsun?? simdi de vahşi degilse,eee söylediğin seylerin arkasında durmayı öğren önce dalga geçeceğine

Sabahtan beri kopek kediyi yemez diye nutuk atiyordun.simdi de vahsi köpek değilse diyosun bu ne tezatlik arkadaşım .hadi ben gördüm ki böyle birşeyi söylüyorum ,senin elinde kanitin yok madem nasıl asla yemez vs diyebiliyorsun?? simdi de vahşi degilse,eee söylediğin seylerin arkasında durmayı öğren önce dalga geçeceğine

Vahşi köpek diyorum zaten. Onlara da türkiyede rastlanmıyor bildiğim kadarıyla. Yakın akrabası olan çakallar kurtlar var en fazla türkiyede. Sizin anladığınız anlamda vahşi köpek değil bahsettiklerim. Belgeseller iyidir, izleyin, izlettirin.

Ayrıca size yorum yapmayı bırakmıştım. İyi forumlar.

Vahşi köpek diyorum zaten. Onlara da türkiyede rastlanmıyor bildiğim kadarıyla. Yakın akrabası olan çakallar kurtlar var en fazla türkiyede. Sizin anladığınız anlamda vahşi köpek değil bahsettiklerim. Belgeseller iyidir, izleyin, izlettirin.
Arkadaşım ,bir köpek kediyi asla yemez doğasına aykırı diyordun,bu "vahşi degilse" açıklamasını sabah yapmamistin,,ölümüne savunuyordun????köpeğin cinsi degil önemli olan vahsi veya degil neticede yiyebilen bi köpek var mi var.ben degil de sen biraz belgesel izle,izlettir :D

Kimse kimsenin lafıyla gaddar olmaz kimse kimsenin lafıyla insan da olmaz. Seni anlayan anladı yada anlamak isteyen anladı canım boşver gerisini. Konu nerden nasıl bi saçmalığa dönüştü.konu Sahibi ne niyetle açtı konuyu ama şuanda Belgesel de köpek soy ağacı incelemeye vardı. Hayvanlara hassas olan bizler insanlara aynı hassasiyeti gösteremiyoruz ne garip bişey.

Kimse kimsenin lafıyla gaddar olmaz kimse kimsenin lafıyla insan da olmaz. Seni anlayan anladı yada anlamak isteyen anladı canım boşver gerisini. Konu nerden nasıl bi saçmalığa dönüştü.konu Sahibi ne niyetle açtı konuyu ama şuanda Belgesel de köpek soy ağacı incelemeye vardı. Hayvanlara hassas olan bizler insanlara aynı hassasiyeti gösteremiyoruz ne garip bişey.
Ya sabahtan beri zor tutuyorum kendimi herkese bi açıklama .aslına bakarsan herkes anladı ne niyetle söylediğimi ama bilerek ezmeye çalışıyorlar .maksat polemik olsun laf sokmak olsun

Arkadaşım ,bir köpek kediyi asla yemez doğasına aykırı diyordun,bu "vahşi degilse" açıklamasını sabah yapmamistin,,ölümüne savunuyordun????köpeğin cinsi degil önemli olan vahsi veya degil neticede yiyebilen bi köpek var mi var.ben degil de sen biraz belgesel izle,izlettir :KK70:

Tamam sokakta habeş kopegine falan rastlamışsınızdır ne diyeyim. Tekrar iyi forumlar.

:KK43: anlatamadim kendimi bende napim
Daha doğrusu ısrarla anlamak istemeyen arkadaslar var aramızda .maksat polemik çıksın laf sokalım.o kadar da açıklamaya çalıştım halbuki
Boşver canım polemiğe dahil olma cevap verme yeter sen kendini anlatmaya çalıştım anlayan anlar anlamayana da yapacak bisey yok biz ogretemeyiz sonuç olarak

Merhaba arkadaşlar.Siteye şimdi girince sorularınızı gördüm. Kedilerden sadece 1 tanesi ortaya çıktı. Diğerlerinden haber yok hala maalesef. Aşağı yukarı 3 hafta oldu. Umudumda kalmadı doğrusu geleceklerine . İşin garibi tamam hepsi can ama içlerinden bir tanesi için çok ağlıyorum aklıma geldikçe o benim hayatımın renklerinden biriymiş. Camdan bakınca onu görememek canımı acıtıyor. Durum bundan ibaret. Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza . Kalın sağlıcakla.

Back
X