Kayıplar ve kürtajlar yaşamasına rağmen sağlıklı evlat sahibi olanlar bakabilir mi

ilza01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
245
72
13
30
Herkese merhaba. 2 senede 3 farklı sebeple 3 kürtajım var. Her şeye bakıldı kan pıhtılaşmam bile yok hiçbir sebep bulunamadı. Bugün 30 yaşında oldum, doğumgünüm. Çok umutsuzum. Bana umut olacak hikayeler duymaya çok ihtiyacım var lütfen biraz birbirimize moral olalım mı? 🥺

Ben de burda yerimi alayım 1 kürtaj+ şuan 6 aylık yaşamla bağdaşmayan gebeliğim var.

Doğum günün kutlu olsun canım benim ♥️ benim de 3dusugum var şu an 4.gebeligimi yaşıyorum 19 haftalık oldum ama hep içimde bir korku yine kaybedersem diye

Ben de burda yerimi alayım 1 kürtaj+ şuan 6 aylık yaşamla bağdaşmayan gebeliğim var.
Yaa faylin seni hatırlıyorum son kürtajımda Mart Nisan civarı konularda denk gelmiştik hamileliğine çok sevinmiştim Allah şifa versin burda hep duyduğumuz hikayeler gibi doğdu ve çok sağlıklı demek sana da nasip olsun inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım benim ♥️ benim de 3dusugum var şu an 4.gebeligimi yaşıyorum 19 haftalık oldum ama hep içimde bir korku yine kaybedersem diye
Çok teşekkür ederimm canım Mersinli misin tarsusluyum ben de 🙈
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sürekli aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış🌸
Düşük sebeplerini hiç soegulamıcam yeniden aklına getirmeyelim ama umut oldun güzel doğum haberlerini de bekliyoruz çok teşekkür ederim🙏🏻

Çok teşekkür ederimm canım Mersinli misin tarsusluyum ben de 🙈
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sürekli aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış🌸
Düşük sebeplerini hiç soegulamıcam yeniden aklına getirmeyelim ama umut oldun güzel doğum haberlerini de bekliyoruz çok teşekkür ederim🙏🏻
Evet mersinliyim canım sana bı doktor onermemi ister msin kendi gittiğim doktor şu anki gebeligime o vesile oldu belki sanada yardımcı olur

Evet mersinliyim canım sana bı doktor onermemi ister msin kendi gittiğim doktor şu anki gebeligime o vesile oldu belki sanada yardımcı olur
Oluur tabi çok sevinirim 🙏🏻🌸
Ben de en son Adana başkent hastanesindeki Perinatologa gittim kalan testleri yaptı hiçbir şey çıkmayınca kürtajdan 6 ay geçmiş oluyor diye ağustosta hamile kal gel dedi hiçbir tedavi bi şey vermedi

Back
X