Kayisdagi hakkinda bilgisi olan?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhabalar. Burada oturan yada bilgisi olan varsa muhit hakkinda,kiralar hakkinda ve en onemlisi anaokulu-ilkokulu hakkinda bilgi verebilir mi?
Bir de siz olsaniz tasinmayip kizinizi özel krese mi verirsiniz yoksa tasinip devlet anokuluna mi?

Son düzenleme:
Merhabalar. Burada oturan yada bilgisi olan varsa muhit hakkinda,kiralar hakkinda ve en onemlisi anaokulu-ilkokulu hakkinda bilgisi olan var midir?
Bir de siz olsaniz tasinmayip kizinizi özel krese mi verirsiniz yoksa tasinip devlet anokuluna mi?
Nereden taşınacağınıza bağlı.
Ataşehir Kayışdağı eskiden ucuz ve gelişmemişti şimdilerde özel üniversite sayesinde popüler oldu. Genelde evler 1+1 şeklinde ve çoğunluğu üniversite öğrencilerine kiralanıyor. Kadıköy ve diğer merkezlere çok yakın, ulaşımı çok iyi, çevrede avm vs var. Biz satılık ev bakmıştık ama bebeğim için site içi istediğim için başka semtte bulduk.

Canim genel anlamda yani ulasim olarak bilgim var ama kiralar ve okulu merak ettim.Satilik ev fiyatlari nasil. Tesekkurler yorum için.

Bence taşınma

İki çocuk ve annen büyük nimet

Büyüğü devlet okuluna vereceksin de küçük ne olacak

Kayisdagi biraz ters gibi arabani olmasi lazim.. cevresinde avm var okul var ama onun disinda pek bir sey yok gibi. Gerci metro acilacak diyorlardi ama bilemedim.
Ataşehirin merkezi, küçükbakkalköy vs daha iyidir

Bence taşınma

İki çocuk ve annen büyük nimet

Büyüğü devlet okuluna vereceksin de küçük ne olacak
Annemle anlasamamaya basladik. Bizden yani cocuklardan ve benden bunaldigini hissediyorum,surekli asagilama agir konusma... Zaten ondan bu konulari dusunmeye basladim. Iznim bir ay sonra bitiyor istifa edecegim en azindan kucuk kres yasina gelene kadar ara verecegim.

Kayisdagi biraz ters gibi arabani olmasi lazim.. cevresinde avm var okul var ama onun disinda pek bir sey yok gibi. Gerci metro acilacak diyorlardi ama bilemedim.
Ataşehirin merkezi, küçükbakkalköy vs daha iyidir
Merkezinde esim calisiyor en yakin ve uygun semt burasi gibi geldi ama bilemedim.En fazla 1300 dusunduk kira icin,merkez pahali

Merkezinde esim calisiyor en yakin ve uygun semt burasi gibi geldi ama bilemedim.En fazla 1300 dusunduk kira icin,merkez pahali
Ben dudulluyla kayisdagini karistirdim.. kesinlikle kayisdagini onermiyorum simdi baktim yeditepe universitesinin cevresi ve gercekten cok kotu belediye otobusune binmistim site vs goremedim genellikle eski binalar veya yeni yapilmis binalarda var ama ortam kotu yani.. onun yerine bu gümrüğün olduğu dudullu tarafi daha nezih lüks siteler var kira hakkinda bilgim yok malesef ama atasehir cevresi pahalidir..

Canim genel anlamda yani ulasim olarak bilgim var ama kiralar ve okulu merak ettim.Satilik ev fiyatlari nasil. Tesekkurler yorum için.
Bizim pek birikmişimiz yoktu o yüzden o taraflara bakmıştık, 280 civarı 1+1 evler vardı kiraları da 800-900 civarı başlıyordu (geçen sene) ama evler dip dibe yapışık ve dediğim gibi hep üniversiteli gençler oturuyordu, emlakçılar da çok şımarmıştı, hani kimse almasa tutmasa bile öğrencilere veririz rahatlığındaydılar. Okul vs bilgim yok, biraz daha ilerisinde brandium var, çevresinde siteler vs ama ciddi uçuk fiyatlara sahip olduğunu duymuştum. Ataşehir atatürk mahallesinde siteler var, güzel yuvalar-kreşler falan da var. Daha eski tipli bir sitede kiralık bir ev bakabilirsin belki oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…