-HanseL- Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 62 21 13 30 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #1 Avon kayısılı şampuan serisini kullanana varmi ? Cok guzel kokuyo ama kararsız kaldim iyimidirki bilemedim ?
Avon kayısılı şampuan serisini kullanana varmi ? Cok guzel kokuyo ama kararsız kaldim iyimidirki bilemedim ?
I iskenderun31 hayat bir sahne..insanlar sahnedeler.. Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 1.460 603 108 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #2 -HanseL- .!.: Avon kayısılı şampuan serisini kullanana varmi ? Cok guzel kokuyo ama kararsız kaldim iyimidirki bilemedim ? Genişletmek için tıkla... kokuya aldanmayın şampuanlarda da parfüm kullanıyrlar..
-HanseL- .!.: Avon kayısılı şampuan serisini kullanana varmi ? Cok guzel kokuyo ama kararsız kaldim iyimidirki bilemedim ? Genişletmek için tıkla... kokuya aldanmayın şampuanlarda da parfüm kullanıyrlar..
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.710 17.813 248 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #3 avonun bır parfumu harıc hıcbır urunune guvenmem
fudelya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 502 327 78 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #4 ben bademlisini kullanmıştım çok memnun kalmıştım deneyin bi isterseniz ama avonun ürünlerine pek güven olmuyo
ben bademlisini kullanmıştım çok memnun kalmıştım deneyin bi isterseniz ama avonun ürünlerine pek güven olmuyo
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #5 kayısı parçacıkları da var mı ki öyle bi başlık atmışsın ki reçel sandım :)
-HanseL- Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 62 21 13 30 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #6 Kova hatunu .!.: kayısı parçacıkları da var mı ki öyle bi başlık atmışsın ki reçel sandım :) Genişletmek için tıkla... Eheh haklisiniz ama o kadar güzel kokuyorki başlığı hak ediyor :)
Kova hatunu .!.: kayısı parçacıkları da var mı ki öyle bi başlık atmışsın ki reçel sandım :) Genişletmek için tıkla... Eheh haklisiniz ama o kadar güzel kokuyorki başlığı hak ediyor :)
-HanseL- Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 62 21 13 30 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #7 fudelya .!.: ben bademlisini kullanmıştım çok memnun kalmıştım deneyin bi isterseniz ama avonun ürünlerine pek güven olmuyo Genişletmek için tıkla... Ben kendim temsilciyim bademlisini anneme almıştım memnun kalmıştı saçlarımada her sampuan uymuyor kararsiz kaldim denemekten bir sey cikmaz en iyisi bi aliyim bakalım tesekkurler yorumunuz icin:)
fudelya .!.: ben bademlisini kullanmıştım çok memnun kalmıştım deneyin bi isterseniz ama avonun ürünlerine pek güven olmuyo Genişletmek için tıkla... Ben kendim temsilciyim bademlisini anneme almıştım memnun kalmıştı saçlarımada her sampuan uymuyor kararsiz kaldim denemekten bir sey cikmaz en iyisi bi aliyim bakalım tesekkurler yorumunuz icin:)
fudelya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 502 327 78 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #8 -HanseL- .!.: Ben kendim temsilciyim bademlisini anneme almıştım memnun kalmıştı saçlarımada her sampuan uymuyor kararsiz kaldim denemekten bir sey cikmaz en iyisi bi aliyim bakalım tesekkurler yorumunuz icin:) Genişletmek için tıkla... bence de denemekten zarar çıkmaz bi deneyin bademlisi benim saçıma çok da iyi gelmişti mutlaka deneyin :
-HanseL- .!.: Ben kendim temsilciyim bademlisini anneme almıştım memnun kalmıştı saçlarımada her sampuan uymuyor kararsiz kaldim denemekten bir sey cikmaz en iyisi bi aliyim bakalım tesekkurler yorumunuz icin:) Genişletmek için tıkla... bence de denemekten zarar çıkmaz bi deneyin bademlisi benim saçıma çok da iyi gelmişti mutlaka deneyin :
H Hickimse_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 4.273 2.634 198 10 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi -HanseL- #9 Ben avonun eskiden sadece parfümünü alırdım, şimdi hiç bir ürününü almıyorum güvenmiyorum çünkü