Kayıt yenileme(aöf işletme)

Limonluzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
278
1
26
Manisa
işletme bölümü 3. sınıftayım fakat sınıf tekrarı yapacağım..ben kayıt yenilemeyi merak ediyorum..şimdi ben bankaya para yatırınca o gün hemen gidip o öğrenci kimlik kartına (şimdi adını unuttum kusura bakmayın dilimin ucunda ya neyse) o şeyden yapıştırcaklar ve kitaplarımı verceklermi?? geçen sene nasıl oldu hatırlamıyorumda..ben birde biraz uzak ile gideceğim şu banka yüzünden ..bulunduğum yerde o banka yokta..yani gitmişken büroyada uğrarım o ildeki hepsi bi günde çıkar diye düşünüyorum..
nette temin baktım biri demişki ben sınıf tekrarı yapcam büroya gittim kitap vermediler çünkü aynısımış geçen seneki dediler demiş..bu doğrumudur yani banada kitap vermezlermi??

Dilinin ucundaki bandrol sanırım. :))

Sınıf tekrarı olarak bakma olaya, çünkü üst sınıftan ders seçebileceksin. Bunun için şifrenle kayit.anadolu.edu.tr adresine girmelisin. Önce ders ekleme işlemini yapıp daha sonra bankaya para yatırmalısın. Önce bankaya para yatırırsan ders ekleme işlemi yapmazsın. O yüzden dikkat et. Eğer ki bilmeden bu şekilde yaptıysan, yani bankaya parayı yatırdıysan ders seçmeden o zaman 14-15-16 Kasım'da sistemin tekrar açılacak. O zaman ders ekleme işlemi yapabileceksin. Kitapların çoğu değiştiği için yeni kitaplarınız alabiliceksiniz büyük ihtimal. Bütün işlerinizi bir günde halledebilirsiniz.

Dilinin ucundaki bandrol sanırım. :))

Sınıf tekrarı olarak bakma olaya, çünkü üst sınıftan ders seçebileceksin. Bunun için şifrenle kayit.anadolu.edu.tr adresine girmelisin. Önce ders ekleme işlemini yapıp daha sonra bankaya para yatırmalısın. Önce bankaya para yatırırsan ders ekleme işlemi yapmazsın. O yüzden dikkat et. Eğer ki bilmeden bu şekilde yaptıysan, yani bankaya parayı yatırdıysan ders seçmeden o zaman 14-15-16 Kasım'da sistemin tekrar açılacak. O zaman ders ekleme işlemi yapabileceksin. Kitapların çoğu değiştiği için yeni kitaplarınız alabiliceksiniz büyük ihtimal. Bütün işlerinizi bir günde halledebilirsiniz.

merhaba bunları sormak için çok geç kaldım ama malesef.. ben 4. sınıf işletme öğrencisiyim ve 3. sınıftan iş ve sosyal güvenlk hukuku dersim kalmıştı ben de ders seçmeden para yatırdım 14 15 16 kasımda da ders seçmedim haliyle o kaldığım dersten sınava giremicem peki nasıl olacak bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.. Teşekkürlerr

Back
X