Kaynaktan sonra saçlarım....

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
53
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Allah rızası için... Saçlarımda kaynak vardı kendi saçlarım biraz kısa olduğu için ve bir haftadır falan dipleri dolaşmaya başlamıştı rahat yıkayamıyordumda... Bugün sinir oldum çıkarttım kaynaklarımı aslında 2 yıldır ara ara hep kullanıyordum ama saçlarım dolaşınca çıkartmak istedim zaten vaktide gelmişti. Şuan saçlarım topaklanmış bazı kısımları saç kremi sürdüm kafamı socak suyun altına tuttum tekrar krem sürdüm şimdi yumuşasın diye bekliyorum ama inanılmaz topaklanmış bazı yerler.... Ne yapabilirim? Akşamda eşimin arkadaşlarına oturmaya gideceğiz üstelik... Lütfen yardımcı olursanız çok makbule geçer benim için ... Çaresiz kaldım.:KK61:

topaklandı derken ilk takılırken yapılan krepeler mi ya da dipleri mi dolaşmış hep saçlarınızın...
sıcak su saç kremi dışında o saçların dolaşıklarını açacak br yöntem bilmiyorum ama duşun altındayken kremle kremliyken tarasana bi..

Bu arada belirteyim topaklanan yerleri kesemem... Çünkü saçlarım omuzlarıma bile gelmiyor birde kesersem komple saçımı kestirmem gerekir , o zamanda saçlarım erkek saçı kadar bile anca olur uzunluk olarak :'( İlk defa başıma böyle birşey geliyor daha önceleri böyle dolaşmamıştı anlayamadım... Kuaföre de gidemem şuan...

topaklandı derken ilk takılırken yapılan krepeler mi ya da dipleri mi dolaşmış hep saçlarınızın...
sıcak su saç kremi dışında o saçların dolaşıklarını açacak br yöntem bilmiyorum ama duşun altındayken kremle kremliyken tarasana bi..

Topaklandı derken kaynakları çıkarttım düzgündü saçlarım kaynak yapılırkende dolaşıklık vs olmamıştı zaten.. Ama şimdi kaynak saçların silikonlarından dolayı sanırım topaklanma olmuş bildiğiniz... Nasıl açarım bilemedim kremler o topaklığı çözemiiyor...

Topaklandı derken kaynakları çıkarttım düzgündü saçlarım kaynak yapılırkende dolaşıklık vs olmamıştı zaten.. Ama şimdi kaynak saçların silikonlarından dolayı sanırım topaklanma olmuş bildiğiniz... Nasıl açarım bilemedim kremler o topaklığı çözemiiyor...
o zaman zeytinyağı alternatifini deneyecen yolu yok geçmişler olsun ;)

Benimde basima boyle bir olay gelmisti bir hafta boyunca saclarimin duzelmesini bekledim ama tik yok kuafor bastan hata yapti ayrica bana yanlis tavsiyelerde bulunmus geri zekali o sinirle salonu aradim saclarimi maf ettiniz dedim kuplere bindim vallahi bana gelin duzeltelim dedi gittim her neyse ozel bir losyon kullanip saclarimi taraya taraya acti ama yarisi gitti diyebilirim bir hafta onceside boyatmistim boyada maf oldu akti rengi soldu olan guzelim saclarima oldu bir dahami tovbe ettim saclarimin toparlanmasi baya uzun sure aldi bir daha kesinlikle takma sac su bu vs asla bence sizde derhal bi kuafore gidin inanin ne yaparsaniz yapin o topaklar gitmez

Yazık etmişsiniz saçlarınıza bir daha kaynak yaptırmayın alttaki kendi saçınız neticede,yapıştırıyorlar saçları nasıl yıpranma olmasınki,arkadaşınızın ziyaretinden sonra saçınızı kestirin bir miktar bişey de taktırmayın hava alsın saçınız

Bakim yaglari mi kullansan acaba benim sacim yanmisti ve 1 senede bu yaglar sayesinde toparlandi simdi hic yanik kalmadi diyebilirim

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Allah rızası için... Saçlarımda kaynak vardı kendi saçlarım biraz kısa olduğu için ve bir haftadır falan dipleri dolaşmaya başlamıştı rahat yıkayamıyordumda... Bugün sinir oldum çıkarttım kaynaklarımı aslında 2 yıldır ara ara hep kullanıyordum ama saçlarım dolaşınca çıkartmak istedim zaten vaktide gelmişti. Şuan saçlarım topaklanmış bazı kısımları saç kremi sürdüm kafamı socak suyun altına tuttum tekrar krem sürdüm şimdi yumuşasın diye bekliyorum ama inanılmaz topaklanmış bazı yerler.... Ne yapabilirim? Akşamda eşimin arkadaşlarına oturmaya gideceğiz üstelik... Lütfen yardımcı olursanız çok makbule geçer benim için ... Çaresiz kaldım.:KK61:

Anlaşılan çok uzun süre kaldı saçında.Kremle bir kaç gün üst üste. Ve sakın tarama. Tararsan olduğu gibi koparırsın. Bir kaç gün kremle sadece üst kısımları düzelt. Alt kısmı elinle kontrol et açılıyorsa tara. Kestirmene gerek yok düzeliyor bir süre sonra.

Canım saçlarını güzelce kremle tara. Geçmiş olsun uzgunum saçların eskisi gibi olmayacak bir süre yolunarak eline gelmesindense git kestir saçın seyreldigini gördükçe daa çok bozulucak moralin. 2 parmak aldır uclarindan ara makas attır bu işlemi ayda 1 1 cm olarak tekrarla. Gratisten veya watsons tan urban keratin bakım kremi ve loreal mucizevi yağ karisimini al yağı hergun sabah akşam ve dustan 10 dk önce suruceksin. Bu iki ürünle kısa sürede toparlarsin. Topak sorunu kuaför açmış gibi gorunsede 1 hafta sonra tekrarlar ve malesef saçların koparak incelir. Dediklerimi yap sen. Üzülme koku sende :)

Arkadasim benim basima da geldi malessef! Saclarima sürmedigim yag kalmadi saniRIM. Kuaförden özel krem bile aldim ama acilmadi. Ne yaptiysam iyice mahfettim yipratim. Sonunda boynumdan kestirdim. Ilk basta çok zoruma gitmisti ama Simdide iyiki kestirmissim sacim güzelesti diyorum. Zaten yoksa hayatta öyle kestirmeye cesaretim olmazdi bahane oldu yani. Üzülme gercekten

ne kadar durdu acaba sacda 2 aydan sonra zaten rahatsız ediyor cıkarıp tekrar takılması gerekiyor..ben kendim takıyordum 2 aydan sonra kuafore gitmeyip..sacınızı tararken en dipden degil biraz asagdan taramak lazım ve birde yatarken sacları toplamak gerekiyor uyurken karısabiliyor uzadıkca

birdahakine çıt çıt kullansan??
bi iki kere kuaföre taktırısın sonra insan öğreniyor alışıyor
postiş midir o icat saçları çektiği için kopuyo zarar görüyor saçlar
bence çıt çıta geç ve bakım yaparak uzat kendi saçın olsun

Back
X