Kaynana adayim ve benim birsey yapmamam

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Ayda 1 2 defa sevgilimle gidiyoruz bayadir taniyorum annesini ama gidince yemek yersek masayi toplamasina yardim ediyorum yemek yaparken yapilcak birsey varmi diyr soruyorum ama masada otururken cayi biterse kalkip doldurmuyorum ama sevgilimki biterse kalkip dolduruyorum yani bunlar normalmi arkamdan kotu konussun istemiyorum fazla alisip ilerde benu ezsinde istemiyorum yani herkes oturken ben surekli bulusiklar icinde olmak istemiyotjm bilemedim

Vay be. Ne kadar da rahatına düşkün insansınız. İlerde herkes otururken bulaşık toplamamak için sevgilinizin çayını dolduruyorsunuz fakat sizin önünüze yemek koymuş müstakbel kayinvalidenize müsait bir yerinizi kaldırıp çay koymuyorsunuz. Etrika diye buna derim. Ben ne safmışım yaaa..

Vay be. Ne kadar da rahatına düşkün insansınız. İlerde herkes otururken bulaşık toplamamak için sevgilinizin çayını dolduruyorsunuz fakat sizin önünüze yemek koymuş müstakbel kayinvalidenize müsait bir yerinizi kaldırıp çay koymuyorsunuz. Etrika diye buna derim. Ben ne safmışım yaaa..
Beni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayim

simdiden ordan oraya kosturup hizmet etcem diye yorma kendni. zaten arada yapiyomussun abartma bence de. dogru yoldasin.

Beni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayim
Ee sevgiline neden hizmet ediyosun o zaman?Bunun okumakla alakası ne ayrıca anlamadım kadına gidip kendinize hizmet ettirmeyi biliyosunuz ama :KK70: Görgüyle alakalı bu biraz da:işsiz:

Ne sevgilimin biten çayını doldururum her seferinde ne öyle gün ziyareti gibi annesine yemeğe giderim.Kaynana adayı ne ayrıca ortada bi şey yok kendi kendinize gelin güvey olmayın derim :KK70:

Ee sevgiline neden hizmet ediyosun o zaman?Bunun okumakla alakası ne ayrıca anlamadım kadına gidip kendinize hizmet ettirmeyi biliyosunuz ama :KK70: Görgüyle alakalı bu biraz da

Ne sevgilimin biten çayını doldururum jer seferinde ne öyle gün ziyareti gibi annesine yemeğe giderim.Ne kaynana adayı ayrıca ortada bi şey yok kendi kendinize gelin güvey olmayın derim :KK70:
Cunku sevgilime cay doldurmayi seviyorum ona yemek yapmayi seviyorum ve annesi ozledim diye cagiriuor beni ben yemek yemeye gitmiyorum sevgili kayinvalicegim cagiriyor Allah bozmasin :) ve salak miyim babasiyla anasiyla tanistara insanin benimle evlenmek istedigini anlamicak kadar

Ee tamam zaten bu yaptığınız size doğru geliyor ne diye konuştu açtınız.Sizinle aynı fikirde olanları alkışlayacaksiniz. Olmayanları kaale alamayacaksınız.
Amaç ne?

Ee tamam zaten bu yaptığınız size doğru geliyor ne diye konuştu açtınız.Sizinle aynı fikirde olanları alkışlayacaksiniz. Olmayanları kaale alamayacaksınız.
Amaç ne?
Herkes caya takildi ben siz kayinvalidenizde yapiyorsun diye merak ettim cay yanlissa duzeltieim olur biter

Bir misafirlikte çay koyarken ayrım yapmak çok çirkin sevgilin de olsa bir başkası da olsa fark etmez. Mesela misafirlikte benim sadece babama çay doldurup misafire doldurmamam gibi olur saçma. Tabi ki senden hoşlanmazlar. Ya herkese doldur kalktıysan ya da kimseye doldurma. Ayıp etmişsin.

Back
X