Yaniii birde şöyle bırsey var o beğenmedikleri kv baştan saymiyorlar kv aslında bayilmiyo tabiki ama oğlu hadi çok istiyor diye ses çıkartmıyor gelin kızın her türlü soğuk hareketlerine rağmen evlendiriyor gel zaman git zaman gelin hanım hanımcık kocasında tavır tuhaf hareketleri ile kendinden soğutuyor artık tartışma huzursuzluklar gırla giderken ayrılma gündeme oturuyor işte tam ozaman aman kaynana canım kaynana yuvam yıkılıyor sen yardım et bize cogu boyle vakalar gordum kimisi herseye rağmen oğluna yalvar yakar bosanmakdan ikna ediyof kimi kv bunu koz olarak kullaniyor sen degilmiydin beni insan yerine saymayan hayır efendim:) ne yardımı edecekmişim oh iyi olmuş oğlum istemiyorsa ben dünden istemiyordum zaten seni deyip suratına kapatıyor böyle şımarık gelincikleri kapıyı suratına de babası da orda tüses diye sönüveriyor ne oldum degil ne olacağım diyeceksiniz...[/QUOTE. Çok çok iyi bir gelin olsan onunda kıymeti bilinmeyecek aslında.o yüzden saygı çerçevesinde haraket edeceksin, ezmeden ezilmeden, medeni bir ilişki kurmalı:))burdaki ilişki tamamen görgüsüZlük. Kv derki kızım sen hiç mi görgü medeniyet nedir bilmiyorsun? Bitinin çayı doldurulup öteki kalırmı? Ama hiç yapmaması kazım şu aşamada çünkü sen misafirsin ki o evin gelini değil