- Konu Sahibi aydolunayyy
Evet cok sey gitti hayatimdan iste her insanin bir donum noktasi oluyormus suanki aklim olsa bunlarin hicbiri yasanmazdi
yerinizde olsam şöyle silkelenir ne oluyor derim vee
arkama bile bakmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok sey gitti hayatimdan iste her insanin bir donum noktasi oluyormus suanki aklim olsa bunlarin hicbiri yasanmazdi
Aynen oyle yapiyorum artik kendime geldim ama diger taraf ugrasmaktan vazgecmiyor oturdugu yerden sagi solu arayarak bizi rezil ediyorlaryerinizde olsam şöyle silkelenir ne oluyor derim vee
arkama bile bakmam
hiç umrun olmasınAynen oyle yapiyorum artik kendime geldim ama diger taraf ugrasmaktan vazgecmiyor oturdugu yerden sagi solu arayarak bizi rezil ediyorlar
Ah canim ah bizde ne ozel biraktilar ne de baska bsey onceden herkes bizi ornek gosterrdi ne kadar mutlular diye ama esimin ailesi herseyi mahvetti diye inan artik takmiyorum ama boyle nereye kadar devam edecekhiç umrun olmasın
istediği yeri istediği kadar arASIN ,NE SÖYLERSE SÖYLESİN
benim umurumda değil de geç ...
bir süre sonra davranışları nasıl olacak
Allah razi olsun insaalla..degmez hc bisey memuriyeti birakmaya degmezdi ama olan oldu isteyazik memuriyetinize..deger miydi??bu stresle cocuk da zor.. ben de yasadim. rahatlayin.esinizle.birbirinize vakit ayirin.borclar odenir.insallah en kisa zamanda anne olursunuz.o zaman ondan baska sey dusunmeyeceksiniz.aman ne salak seylrri takmisim diyeceksiniz
Allah razi olsun insaalla..degmez hc bisey memuriyeti birakmaya degmezdi ama mecburyazik memuriyetinize..deger miydi??bu stresle cocuk da zor.. ben de yasadim. rahatlayin.esinizle.birbirinize vakit ayirin.borclar odenir.insallah en kisa zamanda anne olursunuz.o zaman ondan baska sey dusunmeyeceksiniz.aman ne salak seylrri takmisim diyeceksiniz
Aynen oyle oldu malesefBence biraz mücadele ruhlu olmalısınız onlar üstünüze geldikçe siz onların istediğini kendinize yapmışsıniz![]()
parasi olmayan evlenmesinEsimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldimve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz
eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya
![]()