Kaynana cadısııı

sunshineee3

Güneşin batışı,gecenin açılış müziğidir💫
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
391
179
18
Arkadaslar dün acmıs olduğum tazecik bi konu var özet gececek olursam o kadar canımdan bezdiren kendisinin sesini bile duymaya tahammül edemediğim bi kayınvalidem var (ne yazıkki)
Bu kadın ve kızı sürekli bize gelip kalmak istiyorlar. Yada biz gidip kalalım istiyorlar.
aynı şehirdeyiz evlerimizin mesafesi trafikli şekli ile bile 30dk.
Daha 1 aylık evliyiz bu arada.
Eşim olacak pasif kişide ağzını açıp gelmeyin dediğinde karşındaki düşüncesizlerin kırılacağından korkuyor.
Ne diyelim biz bunlara ? Nası bi yol izleyelim lütfen akıl verin.
Teşekkürler

Arkadaslar dün acmıs olduğum tazecik bi konu var özet gececek olursam o kadar canımdan bezdiren kendisinin sesini bile duymaya tahammül edemediğim bi kayınvalidem var (ne yazıkki)
Bu kadın ve kızı sürekli bize gelip kalmak istiyorlar. Yada biz gidip kalalım istiyorlar.
aynı şehirdeyiz evlerimizin mesafesi trafikli şekli ile bile 30dk.
Daha 1 aylık evliyiz bu arada.
Eşim olacak pasif kişide ağzını açıp gelmeyin dediğinde karşındaki düşüncesizlerin kırılacağından korkuyor.
Ne diyelim biz bunlara ? Nası bi yol izleyelim lütfen akıl verin.
Teşekkürler
Eşiniz net olacak bu konuda,anasıda olsa sürekli gidip gelmenin helede salgın döneminde olmayacağını anlaması lazım.

1 aylik evlilikte ne kalmasi allahaşkina hem korona var korkmuyormu ...ya burda okudugum konulara bazen inanamiyorum gercekten 1 aylik evli ciftin evine yatili kalmak isteyen kaynanalar var mi
Allah cezalarını versinki var.
İşte ben beyinsiz kocama bunu anlatamıyorum.
Benim ailem belli bi saatten sonra asla telefon dahi açmaz.
Bunun ruh hastası annesiyle kardeşi gelelim,kalalım,gelin,kalın modunda

Eşiniz net olacak bu konuda,anasıda olsa sürekli gidip gelmenin helede salgın döneminde olmayacağını anlaması lazım.
Eşim net ama merhametinden midir saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır bilmem iki duygu sömürüsüne hemen tav oluyor benim cinlerimi tepeme cıkarıyo böyle olunca.

Aynı dertten müzdariptim. Gelmeyin diyemiyordum. B*k var gibi yatıya gelirlerdi 30 dk lık mesafeye. Bide cümbür cemaat.
artık canıma tak etti. Ne yemek hazırladım ne kahvaltı ne çay. Suratımı astım oturdum. Gittim odamda yattım vs.
o son oldu bi daha yatıya gelmediler. Heralde doğuma gelirler 🤣

Aynı dertten müzdariptim. Gelmeyin diyemiyordum. B*k var gibi yatıya gelirlerdi 30 dk lık mesafeye. Bide cümbür cemaat.
artık canıma tak etti. Ne yemek hazırladım ne kahvaltı ne çay. Suratımı astım oturdum. Gittim odamda yattım vs.
o son oldu bi daha yatıya gelmediler. Heralde doğuma gelirler 🤣
Seninkiler alınmayı biliyo en azından.
Benimkiler arsız gerçekten
Küsmek nedir bilmiyolar.
Küfür et yine gelir oturur evin baş köşesine

Öyle zaten.
1 posta görüntülü aradıklarında gördüler şimdi dokunarak falan incelemek istiyolar net

hiç mi gelmediler eve

misafirliğe gelsinler

(olağan şartlarda korona derdim ama siz şehir dışı da gittiniz onların evinde de kaldınız şimdi korona bahane gibi olur)

öğlen gelsinler yensin içilsin akşam da 19 gibi akşam yemeği yenir eşin hazırlanıp hadi sizi bırakayım desin oldu bitti

yani cidden yatak yapmakla vs uğraşmaya gerek var mı çıkar kaldır yıka vs vs yarım saat mesafede

Eşim net ama merhametinden midir saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır bilmem iki duygu sömürüsüne hemen tav oluyor benim cinlerimi tepeme cıkarıyo böyle olunca.
1 aylık evlilikte bu kadar ısrar etmelerinin mantığı çok saçma,zaten salgın var düşünmeleri lazım.
Eşiniz bence ağzını açıp sert konuşsa bunöarda yaşanmaz.heleki yatılı kalmak cidden tehlikeli bu döenmde.

hiç mi gelmediler eve

misafirliğe gelsinler

(olağan şartlarda korona derdim ama siz şehir dışı da gittiniz onların evinde de kaldınız şimdi korona bahane gibi olur)

öğlen gelsinler yensin içilsin akşam da 19 gibi akşam yemeği yenir eşin hazırlanıp hadi sizi bırakayım desin oldu bitti

yani cidden yatak yapmakla vs uğraşmaya gerek var mı çıkar kaldır yıka vs vs yarım saat mesafede
Ben kimin evinde kaldım anlamadım
Evlendikten sonra kimse kimseye malum şartlardan dolayı gidemedi.
Ben evden calısıyorum öyle bi lüksüm yok malesef öğlen vakti onları ağırlayamıyorumki sorunda o zaten. Böyle olunca e haftasonu sizde kalalım o halde oluyor.

1 aylık evlilikte bu kadar ısrar etmelerinin mantığı çok saçma,zaten salgın var düşünmeleri lazım.
Eşiniz bence ağzını açıp sert konuşsa bunöarda yaşanmaz.heleki yatılı kalmak cidden tehlikeli bu döenmde.
Anlamıyor saf eşim.
Kırılırlar diye ödü kopuyo resmen

Önce şöyle başlayalım.
Sakin ol.
Bi kahve yap kendine.
Camı aç
Derin derin nefesler al
Şuan öfke nöbeti geçiriyorsun

Evlendiğimde ben de 24 yaşındaydım.
Aynı binada altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemle.
Bunu Bi düşün.
Başlarda ben de çok zorluk geçtim.
İlk 1 yılım kabus gibiydi.
Sürekli bana çıkardı kayınvalidem.
Onu nerden aldın bu ne şu ne diyerek.
Hatta çeyiz sererken geldi.
Bir sürü takımımı kırdı yardım edeyim derken.
Sinirimi sen düşün.
Daha hiç kullanmadığım takımlar kırıldı.
Ama her oturmamızda sabırla anlattım.
Sonuçta ben oğluyla evliyim.
Bi bağımız var öyle ya da böyle.
Her oturmada dedim ben muç muç sevmem.
Ben yalnızlığı severim.
Her Bi yere gitme muhabbeti açıldığında anne bak kızım da gezmeyi seviyor çıkın Bi hava alın gidin komşuya dedim.
Kemdimi asla yanlarına sokmadım.
Bu tipler değişmez.
Sen kendin kılıf hazırlamalısın.
Sen kendi yöntemlerini bulmalısın.
Diğer türlü işin çok zor.
Sürekli içinde biriktirip biriktirip patlarsın böyle
Böyle böyle 4 yıl geçecek nerdeyse.

Ben kimin evinde kaldım anlamadım
Evlendikten sonra kimse kimseye malum şartlardan dolayı gidemedi.
Ben evden calısıyorum öyle bi lüksüm yok malesef öğlen vakti onları ağırlayamıyorumki sorunda o zaten. Böyle olunca e haftasonu sizde kalalım o halde oluyor.

pardon ben sizi dün post açan annemden dönerken kv de kaldım diyen hanım sandım

o zaman net olarak korona var gelmeyin diyeceksiniz daha kolay

Back
X