• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana değil mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annesinin ölüm haberini doğum sürecinde diye söylenemeyen, annesinin cenazesine doğum yaptı/yapacak diye gidemeyen bir insana yani hayatının belki ennn kötü en çaresiz zamanında bu şekilde davranan biri şeytandan farksız benim gözümde. Dıdının dıdısı değil vefat eden kişi. Başın sağolsun, annen için kaybı ve yaşadığın sürece çok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için aynende böyle oldu annemin ölümü benden gizlendi 1 ay sonra öğrendim ailem söylenmesini istemedi ameliyatım çok zor geçti bebeğim ve ben ölüm tehlikesi atlattık onu kaybetmenin korkusunu uzun süre atlamadım sütüm gelsin diye çok çabaladım sütünde gitmesin diye ailem söylemeyi geçiktirdi halbu ki bilseler evde psikolojimi daha beter eden şeyler vardı önceden söylerlerdi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için aynende böyle oldu annemin ölümü benden gizlendi 1 ay sonra öğrendim ailem söylenmesini istemedi ameliyatım çok zor geçti bebeğim ve ben ölüm tehlikesi atlattık onu kaybetmenin korkusunu uzun süre atlamadım sütüm gelsin diye çok çabaladım sütünde gitmesin diye ailem söylemeyi geçiktirdi halbu ki bilseler evde psikolojimi daha beter eden şeyler vardı önceden söylerlerdi
Başınız sağolsun . Hayatta evlattan sonra gelen en değerli varlığı kaybetmişsiniz . Rabbim sabır versin , huzurla yatsın 🙏

Herkes yazan kişinin üsluba takılmış. Tamam okey kelimeleri doğru seçmiyor olabilir ama kvalide de problemli biri demek ki yıldırıyor surekli laf söylemeleri ile. Konu sahibi gece çalışıyormuş. Cok az uyuyormuş ve çocuğuna da ekran verildiği şüphesi var. Annesini kaybetmiş.

Sinirlenmekte yeterince haklı. Zaten mental olarak iyi hissetmiyor. Ki kendisi de çöküşteyim diye belirtmis. Dertlesmek istemis. Burada da linçlenmiş. Biraz empati mi yapsak😊
Anlaşamadık galiba, kv. kötünun kotusudur ben okeyim, lakin salak kelimesini kaç kez kullanmış görmezden gelemedim, beğenmediğin insana, istemediğin şeyleri yapan insana da çocuğunu emanet etmezsin, edemezsin, yanılıyor muyum?

Konu sahibine tepki veren sen kotüsun diyen yoktu, üslubun yanlış dedim de konu "sen de çek göre geldi.

İşte üslup dediğim bu. Yoksa herkes ölüp bitmiyor kv.sine... Neyse ben kaçar.
En kötü kv buradaymis deyip çekiliyorum. 😂

20 gün kaldı ama hep beraber döneceğiz yani yine onlarda bi süreç yaşanacak maalesef ki eşimin babası bebeğimi görmedi onun hatrına dişimi sıkacağım

Acı kaybın ve bebeğin doğumu.. bir yerde çok büyük bir yas bir yerde sevinç hepsi birbirine karışmıştır yaşadığın şey çok ağır acını mı yasayacsksın bebeğine mi sevineceksin. Bir de cahil sanırım kv destekten çok köstek oluyor sana. Geçici bir süreç deyip sık birsz daha madem dişini az kalmış zaten sayılı gün geçiyor bir şekilde sonra bir daha bu kadsr

Uslubunuz beni ilgilendirmiyor. Yasadiginiz surecler cok zor cok uzuldum Allah yardimciniz olsun. Kayinvalideniz insan degil Allah sizi ona muhtac etmesin

Back
X