Kaynana desem anlarsiniz Zaten :(

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Aynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm

Valla sizin yapabileceğiniz bir şey yok. En fazla konuşmazsınız.

Önce kocalarınız adam olacak. Eşimi dolduruyor lafına ifrit oluyorum. Dolmasın koca adam yahu. Nasıl annesinin lafıyla sana vurur. Eli kırılsın. Böyle adamları baba yapmayın ya.

Ah canım yaa al kaynanani vur kocana ysni ikiside tovbe Estağfurullah biri varken de verme bebegini uyutucam de al elinden emziricem de al elinden madem ilgilenmiyor cocukla millet gelince ne pozlara yatiyor oyle sen dogurdun bebegi dogurmak en zoruydu diye düşün yikarim da emziririm de uyuturum da diye dusun kimseye kendini muhtac ettirme supurdun kirletiyor mu supurme çocukla ev işini birden yapamiyorum yetisemiyorum de Allah Allah yaa bu kaynanalar olmeyecek mi hic mi korkmuyorlar Allah tan logusa kadına neden yapiyorlar boyle yaa

allah kolaylık versin, kadın yeni doğum yapmış gelini çekiştiriyor, çekemiyor, dünürüne laf söylüyor "senin gibi kadının kızı" ne demek!?
temizlenmiş evi kasten kirletiyor öyle mi? kocanız da bu tartışma uzayınca size vuruyor bu iş böyle çok zor :/

Esimde konsmuyodm daha yeni barsti oğlunun gözüne grmek için herşeyi yapiyo o varken tutup evi supuruyo adamda onları goruyo işte napsin. Mutfaktaki elbeziyle tutup toz aliyo o kadarda temzdir

oğlanın gözünü boyuyor, tüm işi ben yapıyorum diyor, siz de kayınvalidenizi şikayet ediyorsunuz o masum siz de kötü oluyorsunuz kocanızın gözünde?
aslında kayınvalide de siz de sevgi-saygı ile yaklaşabilseniz böyle olmayabilirdi. o da zamanında gelin olmuş siz de günü gelecek kayınvalide olacaksınız.
evleri ayıramıyorsanız zıtlaşmadan kötülemeden düzeltmeye bakın, iyilik yılanı deliğinden çıkarırmış ne diyeyim. allah kolaylık versin.

İyilkle yaklaşacak bsey yokki daha ben bu eve yeni gelmişken misafirin yanında ben aslnda komşunun kızını istiyodm dedi

kv ile beraber hemde daha yeni dogum yapmisken yasamak bir felaket.
bende daha kvnin nasil bir canli oldugunu pek bilmezken sozde kizima bakacak diye beraber kaldik bir donem.
bir dahami asla. Allah mecbur birakmasin.
ins ayri yasama ihtimaliniz varsa ayri eve cikarsiniz. yoksa bol sabir dilemekten baska cikar yol yok sanirim.
yaptiklarini gormezden gel, olabildigince az muhabeet et ama kusup suratta yapma, kisaca sallama hic bir davranisini.
bebeginle ilgilen, bi evi supur gec odana cocugunla beraber yat uyu dinlen.
aksama bi yemek yap gerisini salla gitsin.
cok kafana takmamaya calis ins.
Allah esinede akil fikir versin. o seni anlamaz arka cikmazsa isin baya zor

Zaten iki ay odamdan ckmadm ama sonra dusundm burası benm evm o odasında otrsun banane dedm geldm otrma odasına oda bi iki gün gelmdi odasnda otrdu smdi gelp oturuyor yüzsüz. Ayrı ev ihtimali o gitmediği surece yok cnku ev bzim ve kredi oduyorz
kv ile beraber hemde daha yeni dogum yapmisken yasamak bir felaket.
bende daha kvnin nasil bir canli oldugunu pek bilmezken sozde kizima bakacak diye beraber kaldik bir donem.
bir dahami asla. Allah mecbur birakmasin.
ins ayri yasama ihtimaliniz varsa ayri eve cikarsiniz. yoksa bol sabir dilemekten baska cikar yol yok sanirim.
yaptiklarini gormezden gel, olabildigince az muhabeet et ama kusup suratta yapma, kisaca sallama hic bir davranisini.
bebeginle ilgilen, bi evi supur gec odana cocugunla beraber yat uyu dinlen.
aksama bi yemek yap gerisini salla gitsin.
cok kafana takmamaya calis ins.
Allah esinede akil fikir versin. o seni anlamaz arka cikmazsa isin baya zor

Back
X