- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
Aynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm