Kaynana desem anlarsiniz Zaten :(

Anasının lafıyla sana mı vuruyo bu ne iğrençlik ya, anneyle beraber oturmayı neden kabul ettin? Ne kadarlık evlisin, bi baksaydn yürüyomu yürümüyomu nedir bu çocuk yapma sevdası. Yani şunu diyorum sen çocuk yokkende mutsuzdn o evde bence. Anasıda kocanda senin başına bela, gitsin kendine ev tutsun dicem ama hiç sanmıyorum kaynananın gitceğini.

Ayni evde yasamayi kabul ettiniz niye cocuk yaptiniz? Evinizi ayirin düzeninizi oturtun evinizin sorumlulugunu alin sonra anne baba olun. Ayni evde hic konusmadan yasamaya calismak cok zor degilmi? Üstelik evin sahibi, hakimi olarak da kayinvalide avantajli. Kayinvalidem söyle böyle hic demeyin. Onlar oldu bitti böyle. Biz kendimizi ve ailemizi koruyacagiz. Kayinvalideye gelene kadar esiniz var önce. Ne demeye evini barkini halletmeden evlenip elin binbir emekle büyüttügü kizini bunlara layik görüyor? Karisi bitti simdi de bebegi baslamis. Her dk sirkeli suyla silmek battaniye örtmek nedir yahu?

2 YAŞ altı bebekler sirke ile silinmez. Cildini yakarsınız Allah korusun. Bebeklere sirke yerine limon suyu kullanırlar ama bu da yanlış ama yanlışın iyi hali en azından.

Bebeğinizin bakımını kendiniz yapın, aylık kontrollerini ihmal etmeyin.
Çok geçmiş olsun.

Ben ailenizin yanına tatile gitmenizi kafa dinlemenizi tavsiye ederim. Uzaklaşın bu ortamdan.

Bacim git annende kal bir süre kafani dinle.Arkandan kimse perisan olmaz merak etme ana ogul kalsin biraz basbasa...

Sende ikiyuzlu davran esinin yaninda cok iyi davran o yokken canina oku
Sinir edecek herseyi yap
(kendi kvdem gozumun onune geldi simdiki aklim olsa boyle yapardim) en kisa zamanda da evini ayir.nokta.

Yani eşin tokat attı, hem de yanlış anlamadıysam annesinin lafıyla, annesinin gözünün önünde ve senin derdin kv.o_O

Yani şiddet affedilemez bence arkadaşım ama tabi bi tokata boşanılmaz diye bi anlatış da var. O kısım biraz göreceli. Ama burnundan fitil fitil getirtmek, ayrı eve çıkmak ve bi daha tekrarlamamasını sağlamak için yeterli bahaneyi adam eliyle vermiş resmen. Gerçi bunu sen sorun etmemişsin ama ben dert ettim içime gece gece. Hep bunlar gelişmiş empati yeteneğimden :KK14:

Esim annesini susturuyo yeri gelnce zaten. Bana gelp bsey demiyo ben duyuyorum konstuklarini

Eşim annesini yeri gelince susturuyor demişsiniz,
Fakat size annesi yüzünden sofradan kalktığınız vakit vuruyor,bu sizi nasıl savunmak oluyor ki !!
Kv kafanıza takacağınıza ilk mi vurması bilemem ama bundan sonra yapacağı haraketlerden korkun bence eşinizin,
Ailenizi kv ağzına dolaması ayrıca ayıp nerelere ulaşıyorlar yazık !allah islah etsin....

Aynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm
ya bizler kaynanaya laf etsek hemen saygısız oluruz peki kaynana mahlukatları neden bize ve annemize kolayca saldırıyor. ben eşimin tüm ailesini kovdum ve çok mutluyum. anneme laf söyleyeni gebertirim

Aynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm
eşin sana vurduysa kvalideden önce eşinle hallet sorunlarını.
vurmak nedir ya artık hayvanlar bile sevgiyle eğitiliyor.

Benimde oyle bir gorumcem vardi bizdede oyleler gerci hepsi oyle yapmaciklar nefret ederim onlardan ama ben kocama senin yaninda seviyo dedi m ki sonrada kendide fark etti abisine syledi

Back
X