- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
Yeni meni sonuçta vurmadi mi?Yok o olay yeni oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni meni sonuçta vurmadi mi?Yok o olay yeni oldu
Kaldm ama geri gelnce aynı sorunlar yine devam ediyo hem ben yokken daha çok beraber zaman geçirmiş oluyolar o daha kötüBacim git annende kal bir süre kafani dinle.Arkandan kimse perisan olmaz merak etme ana ogul kalsin biraz basbasa...
Esim annesini susturuyo yeri gelnce zaten. Bana gelp bsey demiyo ben duyuyorum konstuklarini
ya bizler kaynanaya laf etsek hemen saygısız oluruz peki kaynana mahlukatları neden bize ve annemize kolayca saldırıyor. ben eşimin tüm ailesini kovdum ve çok mutluyum. anneme laf söyleyeni gebertirimAynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm
eşin sana vurduysa kvalideden önce eşinle hallet sorunlarını.Aynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm
Benimde oyle bir gorumcem vardi bizdede oyleler gerci hepsi oyle yapmaciklar nefret ederim onlardan ama ben kocama senin yaninda seviyo dedi m ki sonrada kendide fark etti abisine sylediAynı evde yasiyorz iki buçuk ay önce doğum yaptm o günden beri hic konusmuyorz. Hastaneden cktigim gün annemde bizle eve geldi ve biyerde kaynananın bizle ilgili bseyler syledgini duyms ve ona bi sorun varsa bize syle niye baskalarina anlatiyon kimseyi karıştırma dedi. Bunun üzerine kadın coştu rsmen anneme saymadgi laf kalmdi senin gbi annenin kzini alanda suç falan filan.. O gün rahatsız oldgm için ve sutum gder korkusundan konuya karsmadm ama haala aynı her frsatta esimi bana karşı dolduruyo. Evi supuruyorm ertesi gün berbat durumda oluyo eşime syledm byle yapiyo diye syluyorm anlamiyo temzlesn nolur dedi bnde snirlendm sofradan kalktm bunun üzerine esim bana vrdu. Bunları gectm torununu bile umursamuyo sadece milletin yanında alıp seviyo bi gun de bunu nasl banyo yaptriyosunuz yada bu niye agliyo demiyo sadece baskalri varken yapiyo. Esim varkende aliyo aa bunun ateşi var diyip hemen sirkeyle siliyo. Az önce kucağına aldı ilk defa yine ateşin var sirke koyalm braz dedi kızı yatrdi bide üzerine battaniye ortuyodu bnde elnden cektm attm. Napacam blmiyorm ya ne biçim bi insan anlamiyorm