Kaynana Dili Cinsiyet

Weopefem

Oglum Abi Oluyor : ))
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
80
43
3
31
Selam kizlar benim kv aram bozuktu bir suredir yeni yeni duzeldik eskisi kadar samimi degiliz ve boyleside daha iyi konuma geleyim dun onlara gittik neyse havadan sudan konusuyoruz oglumuda gecen sene sunnnet ettrdk bu senede mevlut okutturcam Allah izin verirse aynen bole dedim kvdde niye okutturuyorsynuzki diyerek cikisma yapti bnde neden dedim bu arada 3 aylik hamileyim karnimdakin gostererk kardesyle beraber olur dedi bende onun cinsiyeti kz dedim yok diyor erkek olcak ben dua ediyorum ku erkek olsun diye dedi bnde bunu sen bilemessn dedim hayirlisini iste dedim sustum acti agzini kendisnnnde kizi yok bu arada erkek olsunda sende gor gelin nasil olunuyormus kaynanana nasil olunuyrms herkeze cnsiyeti erkek diyormus ya benm ne yapmam laxim sikildm artik bunun laflarndan evine bile gitmk istemiyorm nasil davranmaliyim sizce ..:KK43:(

Selam kizlar benim kv aram bozuktu bir suredir yeni yeni duzeldik eskisi kadar samimi degiliz ve boyleside daha iyi konuma geleyim dun onlara gittik neyse havadan sudan konusuyoruz oglumuda gecen sene sunnnet ettrdk bu senede mevlut okutturcam Allah izin verirse aynen bole dedim kvdde niye okutturuyorsynuzki diyerek cikisma yapti bnde neden dedim bu arada 3 aylik hamileyim karnimdakin gostererk kardesyle beraber olur dedi bende onun cinsiyeti kz dedim yok diyor erkek olcak ben dua ediyorum ku erkek olsun diye dedi bnde bunu sen bilemessn dedim hayirlisini iste dedim sustum acti agzini kendisnnnde kizi yok bu arada erkek olsunda sende gor gelin nasil olunuyormus kaynanana nasil olunuyrms herkeze cnsiyeti erkek diyormus ya benm ne yapmam laxim sikildm artik bunun laflarndan evine bile gitmk istemiyorm nasil davranmaliyim sizce ..:KK43:(

Aileniz ile ilgili kararları son dakika bildirin. Hamile olduğunuzu cinsiyeti belli olunca, Mevlüt okuyacağınızı Mevlütten 1 hafta önce. Dış kapının dış mandalı gibi..
Böyle şeyleri uzun uzun konuşmaya vakit bırakarak kendinizi yipratiyorsunuz.
Eğer duruma alınırsa, sebebini açık açık söyleyin.

E madem öyle gitmeyin sizde evine
Eşin gitsin gelsin yani
Eşinede belirt sıkıldım laf sokmalarından rica ederim tek anneni görmeye git gel diye....

Ya ben kv yi anlamadim yalniz. Zaten bir cocugunuz erkek. Ikincisi erkek olsa kv olmayı daha mı iyi anlayacaksiniz. Ya da şöyle düşünüyor herhalde, kizi olursa ileride yaninda destek olur ama oğlu olursa gelinler alır gider. Diyeceğin şey şu: Merak etme anneciğim senden çok daha iyi bir kv olacağım. De bakalım ne olacak?

demekki o kadar samimi olmaya gerek yokmuş. çok biliyolar herşeyi çok. ama kendi hayatlarına bakınca da bişeye benzemez. neyse susayım :)

Mevlüt okutana neden diye niye sorulur ki, sebepsiz de okuyabilirsin, duayla cinsiyet değişiyorsa kendisi neden kız doğurmamış

Bir de sen cinsiyetini bilerek mi kız dedin doktor mu söyledi yoksa sende farazi mi konuştun

Kesinlikle turuncupijama nin yaptığı yoruma katılıyorum son dk haberi olsun bosbogazlik edip can sıkmaya fırsatı olmaz hersyinizi anlatmayin gecistirin duymazdan gelin efenim he dur su çocuğun üstünü degistireyim gibi bahanelerle ağzına tikin sözlerini surat asar asar sonra defolur gider hayatunizdan Allah yardimcinjz olsun

Yahu neden kafanıza takıyorsunuz .erkek olcak dedi diye erkek mi olcak
He he anne görcez de
Anlamyrum ndden laf geciriyor size siz neyapmalym diyorsunuz sizde laf söyleyin o sizi gıcık edecegine siz onun evine giderek gıcık edeceginize heyacanlanın:KK53::KK45::KK47:

Yeminle çiçek ismi zannettim:KK53: Bir çiçek var ya bu isimde, bunun cinsiyeti de mi varmış diyerek girdim konuya:KK53:

Ben de kaynana dili yersen bebeğin kız ya da erkek olur gibi bir şey sanmıştım

Ya takmayın ne var bunda aslında kadın o da erkek olursa birlikte yaparsın demeye çalışmış da hödükçe demiş

Sen de bu kız diye çıkışmışsın galiba ki daha 3 aylıkmış belli değildir

Sonra da direkt Kv moduna bağlamış

Az görüş anlatma bir şey canını sıkma

Ama etrafa da konuşmasın herkes senin hamileliğini vs neden bilsin ben 4-5 ay kendi anneme söylemedim el aleme ne

Tek kelikeyle kör kara bir cahillik dihorum boyle cahil geri bagnaz dusunceli insanlarla ugrasilmaz arkama bakmadan iletişimi keserim

Keşke biride bana kız olacak dese :KK53::KK53:
4 ayı aştık hala göremedik
:KK71::KK71:

Aileniz ile ilgili kararları son dakika bildirin. Hamile olduğunuzu cinsiyeti belli olunca, Mevlüt okuyacağınızı Mevlütten 1 hafta önce. Dış kapının dış mandalı gibi..
Böyle şeyleri uzun uzun konuşmaya vakit bırakarak kendinizi yipratiyorsunuz.
Eğer duruma alınırsa, sebebini açık açık söyleyin.
bu yoruma katılıyorum kesinlikle...Sizin artık ayrı bir hayatınız olduğunu anlamalı...Gerçi benim kv değil de annem böyle :rolleyes::rolleyes: heralde anne olunca göze batmıyor...

Back
X