- Konu Sahibi CICIBICIMELEK
Kızlar kaynanam çok iyi bir kadın sağolsun bana hiçbir zararı yok faydası çok öle bi insannn.. yalnız bana değil çevresındekı herkese iyi davranır eşimde annesine çekmiş kimseye hayır diyemez... benim sıkıntım şu şuan hamileyim belkı ondandr ufak şeylere bile sinirlenıyorum nedense... çalışıyorum haftada bir gün kaynanama yemege gidiyoruz her gittiğimde apartmandaki bütün çocuklar bizimkilerde anne babaları yokken zırt pırt geliyorlar... her gittiğimde ama apartmıyorum kımse yoksa bile 5 dakka geçmeden kapıyı tekmelemeye başlıyorlar... ben işten gidiyorum kafamı dinlemek istıyorum ama nerdeeee...
birde tabi ilerde bebeime kaynanam bakmak istıyor hattA torun için ölüyor kadın... ilk torunu olacak kısmetse... ben işe gidince bu apartmandakı veletler yine böle gelmeye devam ederlerse ben çocuğumu vermek istemıyorum haksızmıyım benim çocugum hiçbir mecburıyetı yokken neden elalemin çocuklarının gürültüsünü dinlesinki anaları sanki çocukları bu eve doğurmuş sinir oluyorum haksızmıyım kaynanama nasıl sölicem kendim de çok sinirlenıyorum azımdan kötü bi laf çıkacak die korkuyorum
birde tabi ilerde bebeime kaynanam bakmak istıyor hattA torun için ölüyor kadın... ilk torunu olacak kısmetse... ben işe gidince bu apartmandakı veletler yine böle gelmeye devam ederlerse ben çocuğumu vermek istemıyorum haksızmıyım benim çocugum hiçbir mecburıyetı yokken neden elalemin çocuklarının gürültüsünü dinlesinki anaları sanki çocukları bu eve doğurmuş sinir oluyorum haksızmıyım kaynanama nasıl sölicem kendim de çok sinirlenıyorum azımdan kötü bi laf çıkacak die korkuyorum