kaynana gelin

tamamen kurmaca bi program.reyting kaygılı,şov üzerine kurulmuş bir program.yoksa ne gelin ne k.valide o kadar cesur olabilirlermi birbirlerine karşı...

Kesinlikle şov, lise' den bir arkadaşım eşi ve annesiyle programdaydı, kız eşine aşkım aşkım, seni çok seviyorum diye nağmeleri atıyor, eşi çok anneci, kayınvalidesi hergün oradaymış, her yaz kendi yazlıklarına gelmesini istiyor başbaşa tatile göndermiyormuş. Arkadaşım baştan sona izlemişti ben izleyemedim programın tamamını. Yani böyle kayınvalideden dert yanmış sürekli, program bitiminde de kayınvalidesiyle sarmaş dolaş ayrılmışlar. :29:

İlk haftalarda bende evdeydim denk gelmiştim, bir gelin vardı, kadın ben dominantım evde benim sözüm geçsin isterim diyor, kayınvalide gelinim oğlumu çok fazla azarlıyor ben üzülüyorum oğlum da kocaman adam diyor, Oğlu eşim ne derse haklıdır, bağırabilir, bir bildiği vardır, sürekli eşim haklı, eşim haklı.

Bir tanesi de sürekli annem haklı, en sevdiğim kişi annem, eşim bencil, eşim böyle falan diyordu. Yani bu mantıkta bir insan olsa adam o kadın orada hala gülebiliyor olamazdı diye düşünüyorum. :37:

Son düzenleme:
programı hiç izlemedim ama başka izlediğim programlar var ve bi coğu için gerçek değil ajanslardan seçilmiş yorumları yapılyıo izlediğimiz herşeyde salak yerinemi konuluyoruz

evet kizlar ya surekli iste bunlarin kkurgu oldugunu soyluyorlar serefim uzerine yemin ederim kurgu deyil ddiyor sasirdim kaldim

evet kizlar ya surekli iste bunlarin kkurgu oldugunu soyluyorlar serefim uzerine yemin ederim kurgu deyil ddiyor sasirdim kaldim

seda sayana kim inanır.daha önce de müge anlı tarzı program yapmaya kalktı,oradakiler de ajans oyuncusuymuştu:34:

Çoğu program gibi bu da kurgudan ibaret.. Öyle evlilikleri olsa zaten boşanmaya gider bunlar gülüşüp duruyor.. Vaktiyle bi tanıdık yemekteyize katılmıştı kim önce gelecek yemeği kaç dakikada götürecek ortalık dağınık mı olacak toplu mu olacak her şeyi onlar söylüyorduı.. hepsi düzmeceden ibaretti bu programda öyle.. seda sayanı zaten sevmem kendi hayatına bakmadan bi de evlilik prog.yapıyor..

Son düzenleme:
Orada yarışan birini tanıyorum, kv glin atışması yalan format gereği öyle. Sorular öncedem belirleniyo verilecek cevapları damatlara onlar söylüyo

seda sayana kim inanır.daha önce de müge anlı tarzı program yapmaya kalktı,oradakiler de ajans oyuncusuymuştu:34:

Artık evdeyim ya izledim bende. İlk tepkim anaaa ne terbiyesiz şu yeni nesil demek oldu.

Açıkcası burayı bilmesem kurgu derim de, buradaki konuların görünce doğru olabileceğine şiddetle inanıyorum.:34:

Artık evdeyim ya izledim bende. İlk tepkim anaaa ne terbiyesiz şu yeni nesil demek oldu.

Açıkcası burayı bilmesem kurgu derim de, buradaki konuların görünce doğru olabileceğine şiddetle inanıyorum.:34:

hoş geldin canım,özledim:16:

buradaki konular evlere şenlik,haklısın,ben sedayı sevmediğim için izlemiyorum,bir gün arkadaşım gelmişti,o açtı da gördüm.görünen de gerçekçi gelmedi:31:

hoş geldin canım,özledim:16:

buradaki konular evlere şenlik,haklısın,ben sedayı sevmediğim için izlemiyorum,bir gün arkadaşım gelmişti,o açtı da gördüm.görünen de gerçekçi gelmedi:31:

Her izlediğimde sen ve ben aklıma gelmiyorsa ne olayım :)))

keşke kadınlarımız reyting üzerine kurgulanmış, hiç bir inandırıcılığı olmayan, insana hicbir şey vermeyen bu tür programları izleyecegine iki sayfa kitap okuyup ufuklarını genişletse.. eğlence olsun diye izleyenlerde oluyor tabi ama kavganın, gürültünün, hakaretin ne gibi eğlencesi olur anlamıyorum..

Ben de izledim şok geçirdim.
Damatlara soruyorlar; "kim olmadan yaşayamazsınız?" diye.
Hepsi "KARIM" dedi ya ... Şok geçirdim.
İnsan annesini söylemez mi?
Benim eşim annesi varken beni seçerse soğurum ben ondan.
O kadar yıl bakmış, büyütmüş. Yazık günah değil mi?
Ana gibi yar olur mu ? :ssz:

burda yazılanları görünce meraktan bugünkü bölümü izledim biraz
kaynana diyo benim dediğim olur gelin diyo benim dediğim olur erkek hep arada bırakılıyo
erkek annesinin dediğini seçerse gelinlrledeki o kıskanç hırs dolu bakışlar :53: buranın çıkışıda var ben sana sorarım yok bavulunu topla git vs
karısının dediğini seçerse annelerde hep bi duygu sömürüsü yok seni ben doğurdum ben büyüttüm bilmemne
tamamen bi ailenin dağılmasına parçalanmasına yönelik

Dün bende izledim bu yarışmayı. Kaynanası gelinin evlenmeden önce 4 buçuk aylık hamile olduğunu söyledi tüm Türkiye'nin önünde :53:
Gelinde 1 2 surat asmaktan başka birşey yapmadı. O yüzden inandırıcı gelmedi banada.
Gerçi kurgu olsa da bir insan bunu yinede nasıl söyler aklım almadı oda ayrı konu.
Normal şartlarda gelinin kaynanasının üstüne atlayıp sonrada programı terketmesi gerekirdi bana göre :1:

Back
X