Kaynana gelini azarlıyor

BBM1991

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
2
1
1
34
Arkadaşlar konuyu uzatmadan sorim
Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya

benim annem yengemi sürekli azarlar o da bir şey demez ama ben derim kesin veririm karşılık öyle bir şey olsa. haksız da olsanızz uyarmak ona düşmüyor kocaman insansınız. neden cevap vermediniz

Azarlayamaz tabi ki. Bir daha yaparsa siz de cevabını verin yoksa alışkanlık haline getirir ne de olsa ses çıkarmıyor diye.

izin verirseniz herkes her şeyi yapar.
Esinizin susup savunmamasi bi yere, siz neden kendinizi savunmuyorsunuz?
Evli coluk cocuk sahibi kadinsiniz yani yetiskinsiniz?

Kendinizi savunabilmeli, insanlara durmalari gereken yeri bildirmelisiniz.

Evlenince esiniz sizin savunucunuz olmuyor, her daim bu isi siz yapacaksiniz.

Azarlayamaz tabikide.
Eşinde hatalı seni savunmalıydı ama en önemlisi sen kendini savunmalıydın.
Eşine ciddi bir şekilde tavır al ve hatasını anlasın gönlünü alsın.
Ben zaten kendimi savundum cok alttan aldım denmez bu sefer o dahada sinirlendi. Açıkladım nedemek istedigimi beni yanlış anladığını bana neden bagiriyorsun dedim hatta iyice delirdi bu. Eşimle zaten eskisi gibi konusmuyorum acayip soğudum hepsindende. Bu kaynanalarin hepsimi gıcık olur arkadaş ya

Sizce bir kayinvalide gelinini yüksek sesle azarlayabilir mi? Hemde esinin kayinpederin bide yaslari kücükte olsa çocuklarının yaninda?
Benimki beni 4 gün önce cocuk gibi azarladida cok zoruma gitti ilk defa oldu 9 senedir evliyiz oda yanlis anlaşılma sebebinden yani kötü birsey yapmadığım halde. İşin en kötü üzücü tarafı ise eşim hic bisey diyemedi öylece sustu hic savunmadi beni. Cok ağırıma gitti. Ben böyle bi eşe nasil güvenebilirim? Cok sinirli ve üzgünüm ya

Ya niye kendinize bağırtıyorsunuz ki? "saygıdan sustum" demeyin. Karşınızdaki size saygı mı duyuyor da karşısında susuyorsunuz. Verin cevabını sussun. Yanlış anlaşılmalar olabilir sıkıntılar olabilir bunun karşılığı azarlamak değildir

9 yıllık kayınaileniz kendi anneniz de sesini yükseltebilirdi siz de çekinmeyin cevap verseydiniz kendi anneniz gibi rahat rahat o nasıl bağırıyorsa karışlık verin bence madem azarlıyor

Tabi ki azarlayamaz arada bir seviye her zaman olmalı bana göre,o raddeye getirmemeli,ama konu ne merak ettim mesela arkasından iftira atılır,hakaret edilir yani böyle kötü birşey yapılırsa,kim olsa kızar sesini yükseltir sizde öyle bir durum mu var yoksa durduk yere mi azarladı

Eşin ne diyor bu duruma.Sana ne dedi
Bir sıkıntı varsa güzelce sessizce yalnızken kızım bak bu yanlış böyle böyle der onun dışı azarlama yapamaz.

Olay neydi tam olarak? Karşılıklı tartışma gibimi oldu

Kv değil adamın feriştahı gelse beni azarlayamaz, izin vermem çünkü
Eşinizden koruma beklemeyin, kendi hakkınızı savunun, sesinizi yükseltin

Back
X