• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA GÖRÜMCE SORUNSALI YARDIMM

ebosver

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
32
8
16
39
kızlar merhaba kayınvalidem hastalanmış geçmiş olsunnnn ..aradım geçmiş olsun kayın pederim hastalanmışş geçmişş olsun şimdi görümcemler yemek ve temzilik yapmış bundan daha doğal ne var yani çalışıyorumm ben yemek ve temzlik yapmakta zamanım yok üstelik 2 çocuğum var bana tavır ve trip atılmasının bir manası varmı yada ne yapmalıyım kafayı yiycem artık onların laf sokma telaşları ve yarışlarından takmasam eşim hadi ara hadi yemek yapmaya gidelim hadi hadi hadii inanın onlar için yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok lütfen yardım

Yapmayacaksın. yada yaparsanda asla onlara yaranamayacağının bilincinde olarak sadece kocanın hatrı için yapacaksın.

hepinize teşekkür ederim bukadarına gücüm yetiyor kendi evime yemek yapmaya yetişemiyorum okdar zor durumayım düşün yani

Kocanız yapsın evladı o değil mi?
Ya da versin 100 lira bir temizlikçi çağırsın sizin adınıza.
İnsanlar kendi evine yetemiyor, yatalak durumda değillerse takmayın bence.

kızlar merhaba kayınvalidem hastalanmış geçmiş olsunnnn ..aradım geçmiş olsun kayın pederim hastalanmışş geçmişş olsun şimdi görümcemler yemek ve temzilik yapmış bundan daha doğal ne var yani çalışıyorumm ben yemek ve temzlik yapmakta zamanım yok üstelik 2 çocuğum var bana tavır ve trip atılmasının bir manası varmı yada ne yapmalıyım kafayı yiycem artık onların laf sokma telaşları ve yarışlarından takmasam eşim hadi ara hadi yemek yapmaya gidelim hadi hadi hadii inanın onlar için yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok lütfen yardım

İkiniz de çalışıyorsunuz. Sizin anneniz veya babanız hastalandığında siz veya kardeşleriniz eşinize temizlik ve yemek yapmadığı için laf sokmuyorsanız, eşiniz ve görümceleriniz haksız.

Fedakarlık yapmayarak başlayabilirsin. Bunun kim olduğu önemli değil . İnsanlara çok fedakarlık yapınca o senin görevin oluyor. Olaki yapamazsan senden kötüsü olmaz. Önce kendini düşün . Eşin çok istiyorsa kendisi yapsın yemeklerini sonuçta onun ailesi.

İlk evliligimde yaptiğım tüm fedakarlıklar için yeri gelir hala pisman olurum. Yaranamayacaksanız yapmayın bırakın sonu nereye varırsa varsın yeterki daha fazla tükenmeyin

Umursama soylenilenleri. Takma da. Eşin de çok istiyorsa gitsin kendisi yapsın.

Babamin 4 gelini var. Annem rahatsızdı hep biz 3 kız kardeş yapardık.

Annem vefat etti. Ablamlar haftada bir gidiyorlar yardıma. Babam da temiz bir insan. Her işini kendi yapıyor. Bu güne kadar gelinlerinin bir çorbasını bile içmedi.

Demem o ki kızları varmis size ne gerek ki.

herkes kendi annesine baksın hicte yapmak zorunda değilsiniz istedıklerı gıbı trıp atsınlar

BU ARADA
Kocanız yapsın evladı o değil mi?
Ya da versin 100 lira bir temizlikçi çağırsın sizin adınıza.
İnsanlar kendi evine yetemiyor, yatalak durumda değillerse takmayın bence.
hayır yatalak değiller herkezin her kış olduğu gibi rahatsızlanmaları nı düşünün tabi yaşlılıktan zor geçebilir ona lafım sözüm olamaz asla gidip yardımcı da olurum fakat laf söyleme çabaları kızLarım yaptıı Allah razI olsunn gibi uzatmalar söylecek cvp bulamıoyrum artıkk beni yıldırmış kendime gelemez olmuşum şimdi sende laf söle çekil kenara diyebilirsizniz fakat bizimkisi şiddete kadar uzanırdı eskiden şimdidide fil pisikolisi herhalde birde eşimi doldurmalar klişe gibi gelicek ama karın öyle karınböyle boşa yapmaz eşim oraya gittiğinde toplu bir ağıtt ağlaşmalar oğlum biz seni seviyoruz sen tekrar gel buraya yanımızdabir yerde otur(evlere uzaklığımız en az yarımm saat)yani ama inanın burada anlatamadığım okdar saçma şey varki eşimde destek olsa olsa biraz diyordum oluyor şimdi fakat laf olmasın söz olmasın diye aklı çıkıyor hayatımın onlarla geçen bir bölümünde sanki hafıza kayıplı olarak yaşamışım ara ara hatırladığım ozman buna nasıl izin vermişim inannamıyorum belkide pisikolojim bozulmuştur.şimdi yine aynı olaylar karşılaşınca çıldıyor eskiler geliyor aklıma o yüzden yapmakta istemiyor olabilirilm yapmayıncada eşim sürekli bozgun bi şekilde evde dolanıyor yani şaştım

İlk evliligimde yaptiğım tüm fedakarlıklar için yeri gelir hala pisman olurum. Yaranamayacaksanız yapmayın bırakın sonu nereye varırsa varsın yeterki daha fazla tükenmeyin
bazen öyle diyorum yaranmadığımı biliyorum şurada anlatsam hepsini herhalde dava falan açlır:)))) çocuklarım var onlar birde sürekli çocuklarımla konuşup şimdide çocuklarımı doldurmaya başladılar saçma sapan hareketler çocuklarım ne olur diye düşünmüyor değilim kendim çalışıyorum bazen ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarda gideceksin diyorum ya boşancan ya çekcennn ben yazdıkça beynim çalışıyor yaaaaa :)))))))

Benim kvdemin 6 hafta mutfagi yoktu bir veya iki kez yemege cagirdim. Geri kalan günleri kizi yapti hep. Ne surat astilar ne de laf söylediler allah razi olsun. Esim de bisey demedi 1-2 kez kendi düsümcemle cagirdigim icin.

Esinize söyleyin yetisemediginizi. Ozaman o isten erken gelsin cocuklar baksin evi süpürsün siz de o sirada kv yemek yapin. Destek olmasi gerek yerde yap yapmyap demek olmaz

Eğer bir evi temizleyeceksem kendi ana babamın evi olur. Annem beni milletin pisliğini temizleyim diye okutup, büyütmedi!! Kendinize değer verin lütfen. O kadar evladı varmış, bir zahmet!!

Back
X