keşke herkes böyle düşünse gelin yapmak zorunda değil ama yapmalı herkes işin naifliğini düşünse onlar aksini düşünüyorlar kızlarımız değil gelinler yapmalı yapmak zorunda diee köle muamelesi
Benim kvdemin 6 hafta mutfagi yoktu bir veya iki kez yemege cagirdim. Geri kalan günleri kizi yapti hep. Ne surat astilar ne de laf söylediler allah razi olsun. Esim de bisey demedi 1-2 kez kendi düsümcemle cagirdigim icin.
Esinize söyleyin yetisemediginizi. Ozaman o isten erken gelsin cocuklar baksin evi süpürsün siz de o sirada kv yemek yapin. Destek olmasi gerek yerde yap yapmyap demek olmaz
bunu pazar gün bu tarz bi şekilde dile getirmeyi düşünüyorum aslında ama nasıl yapacağımı kestiremiyorum elim ayağım titriyor panik atak gibi :))) bu kadar komik duruma düşüceğimi sanmıyordum evet kendine değer vermek çok önemli hep başkallarına değer vererekmi büyümüşüz anlamdmkiiEğer bir evi temizleyeceksem kendi ana babamın evi olur. Annem beni milletin pisliğini temizleyim diye okutup, büyütmedi!! Kendinize değer verin lütfen. O kadar evladı varmış, bir zahmet!!