KAYNANA GÖRÜMCE SORUNSALI YARDIMM

keşke herkes böyle düşünse gelin yapmak zorunda değil ama yapmalı herkes işin naifliğini düşünse onlar aksini düşünüyorlar kızlarımız değil gelinler yapmalı yapmak zorunda diee köle muamelesi
Benim kvdemin 6 hafta mutfagi yoktu bir veya iki kez yemege cagirdim. Geri kalan günleri kizi yapti hep. Ne surat astilar ne de laf söylediler allah razi olsun. Esim de bisey demedi 1-2 kez kendi düsümcemle cagirdigim icin.

Esinize söyleyin yetisemediginizi. Ozaman o isten erken gelsin cocuklar baksin evi süpürsün siz de o sirada kv yemek yapin. Destek olmasi gerek yerde yap yapmyap demek olmaz
Eğer bir evi temizleyeceksem kendi ana babamın evi olur. Annem beni milletin pisliğini temizleyim diye okutup, büyütmedi!! Kendinize değer verin lütfen. O kadar evladı varmış, bir zahmet!!
bunu pazar gün bu tarz bi şekilde dile getirmeyi düşünüyorum aslında ama nasıl yapacağımı kestiremiyorum elim ayağım titriyor panik atak gibi :))) bu kadar komik duruma düşüceğimi sanmıyordum evet kendine değer vermek çok önemli hep başkallarına değer vererekmi büyümüşüz anlamdmkii

bir kere yapsan hep bekleyecek 1 kg börek al git ziyaretine,
he açtık bütün gün diye laf sokarsa da haber verseydiniz dışarıdan yemek siparişi verirdim dersin :D

bir kere yapsan hep bekleyecek 1 kg börek al git ziyaretine,
he açtık bütün gün diye laf sokarsa da haber verseydiniz dışarıdan yemek siparişi verirdim dersin :KK70:
aaa süpersinn deneyeceğimm
sanki ülkeyi kurtaracağımmm kendime üzülüyorum vallahi milletin ne dertleri varrr ben bunu dert edindimm iyimii

aaa süpersinn deneyeceğimm
sanki ülkeyi kurtaracağımmm kendime üzülüyorum vallahi milletin ne dertleri varrr ben bunu dert edindimm iyimii
evet kurtaramadığın gibi makbule de geçmez yapmadın olur.
Kayınvalidem memlelkete gittiğinde her akşam çağırdık bazen geldiler bazen gelmediler.
Kayınvalidem gelince de aç kaldık falan dediler kayınbabam ile görümcem.
Ben üzerime düşeni yaptıysam aç kalmak senin tercihinse ben napayım dimi.

keşke herkes böyle düşünse gelin yapmak zorunda değil ama yapmalı herkes işin naifliğini düşünse onlar aksini düşünüyorlar kızlarımız değil gelinler yapmalı yapmak zorunda diee köle muamelesi

bunu pazar gün bu tarz bi şekilde dile getirmeyi düşünüyorum aslında ama nasıl yapacağımı kestiremiyorum elim ayağım titriyor panik atak gibi :))) bu kadar komik duruma düşüceğimi sanmıyordum evet kendine değer vermek çok önemli hep başkallarına değer vererekmi büyümüşüz anlamdmkii
Ben de panik olurum, kaynanama ve görümceme asla söyleyemiyorum. Ama eşime söylüyorum. Eşim de onlara kendi diliyle iletiyor. Sen de bu yazdıklarımı aynen eşine söylemelisin. Hayır ben temizlikçi tuttum seni diyemez ki.. Kayınvalidene de sürekli aralarda şunu söyle; ben varken annemi babamı gelin eline mi bırakacağım. Ben bakacağım anneme, babama. Ben hep söylüyorum ki bakıyorum da rahatsızlar. Belki görümcelerin utanır da evlat olduklarını hatırlarlar.

Ben de panik olurum, kaynanama ve görümceme asla söyleyemiyorum. Ama eşime söylüyorum. Eşim de onlara kendi diliyle iletiyor. Sen de bu yazdıklarımı aynen eşine söylemelisin. Hayır ben temizlikçi tuttum seni diyemez ki.. Kayınvalidene de sürekli aralarda şunu söyle; ben varken annemi babamı gelin eline mi bırakacağım. Ben bakacağım anneme, babama. Ben hep söylüyorum ki bakıyorum da rahatsızlar. Belki görümcelerin utanır da evlat olduklarını hatırlarlar.
doğru söylüyorsunuz kendime geldimm iyiki yazdımm her birinize ayrı ayrı teşekkürler

sizinki iyiymiş , ben 1-2 yanlış bulduğum haraketi eşime söyledim sen uyarsan daha iyi olur sana kırılmazlar diye ama değişmedi

bazen öyle diyorum yaranmadığımı biliyorum şurada anlatsam hepsini herhalde dava falan açlır:)))) çocuklarım var onlar birde sürekli çocuklarımla konuşup şimdide çocuklarımı doldurmaya başladılar saçma sapan hareketler çocuklarım ne olur diye düşünmüyor değilim kendim çalışıyorum bazen ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarda gideceksin diyorum ya boşancan ya çekcennn ben yazdıkça beynim çalışıyor yaaaaa :)))))))
ayrılırken şehir degistirdigim icin gecici velayat babaya verildi kızım bir bucuk yıl onlarla kaldı neler söylemisler 8 yaşında cocuga aklın durur ama geçti hepsi o da anladı unuttu demem o ki düzelmiyorsa yıpranma çekme boş yere su akıp yolunu buluyo

Back
X