KAYNANA GÖRÜMCE TERÖRÜ

Demekki eltiniz haklıymış sizde merhametinizin kurbanı olmuşsunuz eşiniz abisiyle konuşup anne babasını bir eve yerleştirip kirasını beraber ödesinler en mantıklı durum bı

Yine de görümcenin yaptığı terbiyesizlikleri haklı çıkarmaz.
Konu sahibi evinde misafir olmuş, o ev sahibi olmaya kalkmış.
Psikolojisi bozuk, zor zamandan geçiyor diye başkasına böyle yapmasına gerek yok.
Her şey hoş görülmez. Daha fazla yüz görse neler yapacak acaba?
4 Çocukla nerede barınabilirki insan
2 çocukla ailesinin evine bile 1 hafta dayanamıyorsun sığamıyorsun büyüdüğü eve
Bu kadının işi hakikaten zor
Konu sahibide bu yüzden üzülmüş acımış haline kendide hamile haliyle mağdur olmuş
Görümce hiç evinden çıkmayacak kocayı evden atacaktı

Son düzenleme:
Bence eşinizin ailesi sizin yanınıza değil siz onların yanına gittiniz, ya da evlenirken hep beraber yaşamak üzere tutuldu o ev,
yoksa şu ekonomik şartlarda 4+1 ve ya 5+1 dubleks ev tutmak 2 kişi için mantıklı değil, ha durumunuz çok iyi olur karı koca çalışırsınız
ev kira değil sizin olur her odasına bir hobi alanı oluşturur senelerce de rahat rahat yaşarsanız okey ama mevcut durumda saçmalık ötesi.
Görümcenizin tavırlardan da çok belli aslında bu, annemin babamın evi diye at koşturuyor işte. Ayrıca odadan çıkmadım
diyen sizsiniz, herkes sizin evinize doluştuysa niye odadan çıkmadınız 2 gün, nerden baksan saçmalık yani. Çünkü siz hiç öyle kendi evinde
kayınvalideye görümceye 4 çocuğuna bir şey demeyip 2 gün odadan çıkmayacak bir insana benzemiyorsunuz.

Evet inanın bende çok şaşırdım ve anne demiştim üstelik çünkü kendisi çok cana yakın davranmıştı ama kızı varken bambaşka biri çok mesafeli
Ay kız sen bunamı dertleniyon daha kötüsünü yaşayan var sabret dua et Allah'a bırak eden bulur ben yaşadıklarimi anlatsam sen haline şükredersin oturur halime ağlarsın valla kocanla arani iyi tut önemli olan o boşver herşeyi boşu boşuna moral bozmaya gerek yok🤗

Evet inanın bende çok şaşırdım ve anne demiştim üstelik çünkü kendisi çok cana yakın davranmıştı ama kızı varken bambaşka biri çok mesafeli
Ay kız sen bunamı dertleniyon daha kötüsünü yaşayan var sabret dua et Allah'a bırak eden bulur ben yaşadıklarimi anlatsam sen haline şükredersin oturur halime ağlarsın valla kocanla arani iyi tut önemli olan o boşver herşeyi boşu boşuna moral bozmaya gerek yok🤗

Hanımefendi salonuma geldiler de çıkın mı dedim kadın annesine diyoki salonda oturmasın ben oturucam
Gelse yanıma beraber otursak ben ona oturma kalk mı diyeceğim
Zaten kendisi yukarda annesinin yanından inmiyo beni salonda görünce
2 çocuğu benle salonda oturuyo gün boyu
O çocuklara pasta yapan yiyin alın diyen biriyim
Ama konunun ve ne kadar değişik bi görümceyle karşı karşıya kaldığımın farkına varmayabilirsiniz bende şok içindeyim
Allah aşkına canını sıkıp huzursuz olma böyleleri için değmez çünkü, Allah'a havale et sabret emin ol senden daha kötülerini yaşayan da var kocanla arani bozma o senin yanında olsun yeter sana. Ben senden beterim derdimi anlatsam haline şükredersin bende Allah'a havale ettim rabbim büyük eden bulur 🤗

İnsanların başına neler geliyor. Yarın sizin de aldatılmayacağınız bir garantisi var mı ? Hele adamlara bir boşanacağım deyin bakalım ne iftiralar atıyorlar.Hamilesiniz siziin duanız kabul olur.Onun için iyisini düşünün iyi olsun.Anne baba size sonradan dahil olmuş olabilir.Başı bozulmuş nereye gidecek tabiki ana baba yanına dönecek.Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok güzelim. İyi düşün iyi olsun.

Hanımefendi salonuma geldiler de çıkın mı dedim kadın annesine diyoki salonda oturmasın ben oturucam
Ama konunun ve ne kadar değişik bi görümceyle karşı karşıya kaldığımın farkına varmayabilirsiniz bende şok içindeyim
Eşin le konuş ya da taşın bunlarla bir gün dahi geçmez

Eşin le konuş ya da taşın bunlarla bir gün dahi geçmez

Gunahini almayayim kadinin ama kizinin yaninda size mesafeli davraniyorsa siz yokken kizina sizin hakkinizda iyi konusmadigini dusunurum

Evet ve yaşlı insanlar biri 66 biri 78 yaşında özellikle kayınbabam karaciğer nakli olmuş birisi kapıma gelince onları yok sayıp hayır demeye içim el vermedi eşim en küçük çocukları
Yani üstteki düzenimi hevesle yaptığım kütüphanemi spor odamı bozdum ama vicdanım rahat etsin dedim
Şuan bu yaptığım karşısında gördüklerim beni çok üzdü
Ben bi karşılık bekleyerek de yapmadım yanlış anlaşılmasın bu ama en azından nankörlük de görmemeliydim
Iyilige sormuslar nereye gidiyorsun diye oda demis ki sahibimi mikmeye

Back
X