Kaynana ile iyi gecinme sanati

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Arkadaslar kayinvalide ile iyi gecinmek icin tavsiyeler oneriler.. birbirimizin tecrubelerimizden yararlanalim

~Ben kendi adima dusuncemi paylasayim.. nekadar istemesekte anlasamasakta kayinvalide laf soksada bunu kesinlikle nisanlimizla/esimizle paylasmamaliyiz daha dogrusu annesini esimize sikayet etmemeliyiz diye dusunuyorum (birazcik sinsi olmak gerekiyor sanirim bu konuda:)) annesinin nasil biri oldugunu farkli sekilde gostermeliyiz sevdicegimize.. tabi kayinvalide kotu huyluysa, ki dilerim herkesin kayinvalidesi iyi olur (enekadar iyi olunabilirse artik:) :)))

Üzgünüm ama katılmıyorum size
Kendi adıma 5,5 yıldır tek bir saygısız laf çıkmadı kayınvalideme karşı ağzımdan
Ama sona yaklaşıyoruz diye düşünüyorum
Ve gidişatı gördükçe eşime de zaman zaman ve çoğu zaman gülümseyerek(asla dalga geçerek değil) anlattım bazı konuşmalarını
Tabi ne yalan söyleyeyim bu konuşmalara hep ''aslında kötü niyetli değil biliyorum ama kırıldım'' tarzı cümlelerle başladım
Şimdi biliyorum ki dayanamadığım noktada cevap hakkım var
Ve eşim annesindeki potansiyeli gördüğü için bana kesinlikle darılmayacak

bence arada mesafe olmasi guzel iliskiler vicik vicik olmuyo,ayrica sonucta yas olarak buyuk bi kadin gordugunuz zaman gonlunu hos tutmak en guzeli ama her zaman mesafe olmali ben kaynanami komsu teyze gibi gorup o sekilde davraniyorum iliskimizde iyi gidiyor (buarada esim yabanci bekli kadinla tam anlasamadigimizdan iyi gidiyorda olabilir her ihtimal var )

bravo cok akıllısınız...zamanında yapamadığım şeylerden bırısı...

En güzel çözüm ama nasıl hele evler yakınsa düşünsenize

Uzak durma sanatı olarak tavsiyem mesafe uzaklığı değildi hayyalcim ,

Yakın dövüş sanatından uzak durmaktı

Ölçülü , mesafeli ama ılımlı ve iyi olunabilir ; yeter ki o ara iyi ayarlansın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…