Kaynana ile iyi gecinme sanati

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Arkadaslar kayinvalide ile iyi gecinmek icin tavsiyeler oneriler.. birbirimizin tecrubelerimizden yararlanalim

~Ben kendi adima dusuncemi paylasayim.. nekadar istemesekte anlasamasakta kayinvalide laf soksada bunu kesinlikle nisanlimizla/esimizle paylasmamaliyiz daha dogrusu annesini esimize sikayet etmemeliyiz diye dusunuyorum (birazcik sinsi olmak gerekiyor sanirim bu konuda:)) annesinin nasil biri oldugunu farkli sekilde gostermeliyiz sevdicegimize.. tabi kayinvalide kotu huyluysa, ki dilerim herkesin kayinvalidesi iyi olur (enekadar iyi olunabilirse artik:) :)))

Arkadaslar kayinvalide ile iyi gecinmek icin tavsiyeler oneriler.. birbirimizin tecrubelerimizden yararlanalim

~Ben kendi adima dusuncemi paylasayim.. nekadar istemesekte anlasamasakta kayinvalide laf soksada bunu kesinlikle nisanlimizla/esimizle paylasmamaliyiz daha dogrusu annesini esimize sikayet etmemeliyiz diye dusunuyorum (birazcik sinsi olmak gerekiyor sanirim bu konuda:)) annesinin nasil biri oldugunu farkli sekilde gostermeliyiz sevdicegimize.. tabi kayinvalide kotu huyluysa, ki dilerim herkesin kayinvalidesi iyi olur (enekadar iyi olunabilirse artik:) :)))

Üzgünüm ama katılmıyorum size :ssz:
Kendi adıma 5,5 yıldır tek bir saygısız laf çıkmadı kayınvalideme karşı ağzımdan:21:
Ama sona yaklaşıyoruz diye düşünüyorum :60: :60:
Ve gidişatı gördükçe eşime de zaman zaman ve çoğu zaman gülümseyerek(asla dalga geçerek değil) anlattım bazı konuşmalarını :6::6:
Tabi ne yalan söyleyeyim bu konuşmalara hep ''aslında kötü niyetli değil biliyorum ama kırıldım'' tarzı cümlelerle başladım :27::27:
Şimdi biliyorum ki dayanamadığım noktada cevap hakkım var
Ve eşim annesindeki potansiyeli gördüğü için bana kesinlikle darılmayacak :32::32::32::32:

bence arada mesafe olmasi guzel iliskiler vicik vicik olmuyo,ayrica sonucta yas olarak buyuk bi kadin gordugunuz zaman gonlunu hos tutmak en guzeli ama her zaman mesafe olmali :D ben kaynanami komsu teyze gibi gorup o sekilde davraniyorum :D iliskimizde iyi gidiyor (buarada esim yabanci bekli kadinla tam anlasamadigimizdan iyi gidiyorda olabilir :D her ihtimal var :D )

Üzgünüm ama katılmıyorum size :ssz:
Kendi adıma 5,5 yıldır tek bir saygısız laf çıkmadı kayınvalideme karşı ağzımdan:21:
Ama sona yaklaşıyoruz diye düşünüyorum :60: :60:
Ve gidişatı gördükçe eşime de zaman zaman ve çoğu zaman gülümseyerek(asla dalga geçerek değil) anlattım bazı konuşmalarını :6::6:
Tabi ne yalan söyleyeyim bu konuşmalara hep ''aslında kötü niyetli değil biliyorum ama kırıldım'' tarzı cümlelerle başladım :27::27:
Şimdi biliyorum ki dayanamadığım noktada cevap hakkım var
Ve eşim annesindeki potansiyeli gördüğü için bana kesinlikle darılmayacak :32::32::32::32:

bravo cok akıllısınız...zamanında yapamadığım şeylerden bırısı...

En güzel çözüm ama nasıl hele evler yakınsa düşünsenize :31:

Uzak durma sanatı olarak tavsiyem mesafe uzaklığı değildi hayyalcim ,

Yakın dövüş sanatından uzak durmaktı:52:

Ölçülü , mesafeli ama ılımlı ve iyi olunabilir ; yeter ki o ara iyi ayarlansın .

Back
X