Çok sıkıldım kizlar. 4 aylık evliyim ama şimdiden bezdim. Oyuncu numaracı bir kaynana var başımda, düşünüyorum da keske önceden belli etseydi gerçek yüzünü hic evlenmeseydim. Başkalarının yaninda canim cicim tekken lafini sokar asla esirgemez. Kayınpederi severdim onuda dolduruşa getiriyor. Ondanda soğudum o yuzden. Gecen gun sacma sapan bir sebepten apartmanda bana demediğini bırakmadı kaynana. Herkes duymustur bagirislarini yani. Sen kaymakam misin oldu sen saygisızsın osun busun. Hasta olursun aramaz sormaz ama kendi hastalığını kullanır beni arayip sormadınız gelmediniz olur. Gurbet geliniyim ben ailem geldi dün, arayip hg demedi. Bugun vedalasmaya kayinpedere gittik eve hasta ziyaretine neden gitmediniz dedi oysa çağıran eden umursayan yok. Neyse yinede gidelim dedik kapıyı bile açmadı terbiyesiz kadin. Çok yoruldum cok sıkıldım 4 ayda su yaptıklarından. Kayinpederde 1 kere olsun noldu kizim demedi sormadı keske sorsa. Kendim anlatmaya kalksam kabullenmez üste çıkar biliyorum. Napsam şaşırdım daha okdr cok sey var ki şimdilik bunları anlatıp içimi dökmek istedim.