Kaynana mı aman aman...

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
  • İlk kez konu yaziyorm bayagida stresliyim. Buyukler derlerdi el ile karsilasmasi zor diye. Allah nazarlardan saklasin gorucu usulü olmasina ragmen esimle 4 aydir ( kaprislerim haric ) yoğun bir muhabbetle güzel giden bir evliligimiz var ama ailesiyle en bastan anlasamadik. İstedikleri bir gelin modeli olmadigim icin hep sikinti cikardilar, istemeye geldikleri gün dahil hep bir maraz dogdu. O kadar anlatilacak sey varki sayfa yetmez. Cimrilik, usul adap bilmeme,görgüsüzlük, sürekli insanlara kulp takma, feraceli oldugum icin beni kocakarilara benzetme, ailemi akrabalarimi yok sayma, ve simdi 2 aylik hamileyim, berbat yemeginden bir tabak alip kosa kosa gelip 10 cümlenin 5inde ignelemeyi basariyo. Zerre sevmiyorum oda oyle. Evdeki kedimi atmaya calisiyo ve dediği laf şu" o bebeğin ciğerine kıl giderse ben sana sorarim.. Artik bunaldim eşim destek oluyo bana çok şükür ama çok üzülüyorum sonucta ailesi, kendimi onun yerine koyuyorum çok zor idare etmek ama kendisi de biliyo ezdirmem onu size diyo.. Gelde stres yapma kendimi geçtim eşime üzülüyorum arada kaldı...

Görücü usulunde ailelerin en baştan anlaşamaması da ayrı bir çılgınlık değil mi?
Bu kadar cüreti nasıl buluyorlar kıyafetinize laf edebilmek gibi baştan bilmiyorlar mıydı?

Görücü usulunde ailelerin en baştan anlaşamaması da ayrı bir çılgınlık değil mi?
Bu kadar cüreti nasıl buluyorlar kıyafetinize laf edebilmek gibi baştan bilmiyorlar mıydı?

Tabiki biliyordu, oglu kapali kendisi acik istiyomus belliki istedgi olmadigi icin tavri boyle

Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Ayri oldugumuz halde vermedigi sikinti kalmadi, oyle ki bir kez evi terkedecek duruma geldim

kedi kılı gercekten zararlı.kv yi sevmiyorsunuz diye o lafı gecistirmeyin.annemin bi tanidiginin cocugu cigerlerine kacan kedi kılı yuzunden olmus o yuzden annem el surdutmezdi

Sürekli laf sokuyorsa az görüşmeye çalış, bu karışmalar çocuk olunca daha da artacaktır. Aldırmamaya da çalışacaksın, kendini ezdirmeden saygısızlık yapmadan cevabını verirsin. Daha çok yeni evlisin zamanla birbirinize alışırsınız...

Aranızdaki mesafeyi koruyun. Gerektiği yerde sizde onun gibi cevap verin. Daha çok yeni evlisiniz, daha fazla kendinize söz ettirmeyin, söylediklerinede sinirlerinizi bozacağınıza cevap verin.

Kedi kılı gercekten zararlı.kv yi sevmiyorsunuz diye o lafı gecistirmeyin.annemin bi tanidiginin cocugu cigerlerine kacan kedi kılı yuzunden olmus o yuzden annem el surdutmezdi

Maksat kedi değil beni zerre kadar önemsemeyen kadinin torununa sahip cikmasi, aman dusmesin aman ona bisey olmasin

• İlk kez konu yaziyorm bayagida stresliyim. Buyukler derlerdi el ile karsilasmasi zor diye. Allah nazarlardan saklasin gorucu usulü olmasina ragmen esimle 4 aydir ( kaprislerim haric ) yoğun bir muhabbetle güzel giden bir evliligimiz var ama ailesiyle en bastan anlasamadik. İstedikleri bir gelin modeli olmadigim icin hep sikinti cikardilar, istemeye geldikleri gün dahil hep bir maraz dogdu. O kadar anlatilacak sey varki sayfa yetmez. Cimrilik, usul adap bilmeme,görgüsüzlük, sürekli insanlara kulp takma, feraceli oldugum icin beni kocakarilara benzetme, ailemi akrabalarimi yok sayma, ve simdi 2 aylik hamileyim, berbat yemeginden bir tabak alip kosa kosa gelip 10 cümlenin 5inde ignelemeyi basariyo. Zerre sevmiyorum oda oyle. Evdeki kedimi atmaya calisiyo ve dediği laf şu" o bebeğin ciğerine kıl giderse ben sana sorarim.. Artik bunaldim eşim destek oluyo bana çok şükür ama çok üzülüyorum sonucta ailesi, kendimi onun yerine koyuyorum çok zor idare etmek ama kendisi de biliyo ezdirmem onu size diyo.. Gelde stres yapma kendimi geçtim eşime üzülüyorum arada kaldı...
Ellere karışmak dağlarla güreşmek.. :KK14: Eş ile aran ne kadar iyi ve aşkla dolu olsa da bazı aileler o burunlarını gereğinden fazla hele ki kötü niyetle soktuğunda işler bir hayli sarpa sarıyor.. Bunu kendi ailemden de çok iyi biliyorum. Annemin kaynanası yüzünden düştüğü halleri de.. Eşinin seni ezdirmeyeceğini duymak güzel ama gene de evliliğinize biraz zaman veripte 2 ayda çocuk yapmasaydın keşke.. Hayırlısı olsun inşallah yıpranmaz evliliğiniz..

Ailesi kapali degil mi neden seni kocakariya benzetiyolar kapalisin diye? Kac yasindasin canim? Esinin yasi kac? Allah mutlulugunuzu daim etsin

Sık mı geliyor size?

Artik yuz vermedigim ve en son gelmesinde benim uzerime yuruyen hakaret eden kizini savundugu icin patladim gelmiyor gelmeyecek uzun bir surede insallah

Ellere karışmak dağlarla güreşmek.. :KK14: Eş ile aran ne kadar iyi ve aşkla dolu olsa da bazı aileler o burunlarını gereğinden fazla hele ki kötü niyetle soktuğunda işler bir hayli sarpa sarıyor.. Bunu kendi ailemden de çok iyi biliyorum. Annemin kaynanası yüzünden düştüğü halleri de.. Eşinin seni ezdirmeyeceğini duymak güzel ama gene de evliliğinize biraz zaman veripte 2 ayda çocuk yapmasaydın keşke.. Hayırlısı olsun inşallah yıpranmaz evliliğiniz..

Sirf kaynana degilki, eşimin herseyi yöneten cok bilmis teyzesi, erkek gibi terör estiren kiz kardesi, saf gibi ortada dolasip sadece karisi lafa kattigi zaman karisinin etkisiyle konusan babasida var

Ailesi kapali degil mi neden seni kocakariya benzetiyolar kapalisin diye? Kac yasindasin canim? Esinin yasi kac? Allah mutlulugunuzu daim etsin

Kapalilar kizlari hariç, onlar gibi olmasada dar ve rengarenk giyinen makyajli şıkır şıkır fıkır fıkır ,benim tabirimle söylemek gerekirse hafif meşrep tarzda bir gelin hayal ediyormus.. İkimizde 24 yasindayiz sagolun

Benimde giyimim eşimin ailesinden farklıdır ilk başta biraz tereddüt ettiler ama sonra tanıdıkta tereddütleri gitti.. Sizde sadece kıyafet değil canım sorun herkesin karışması, teyzeye ne oluyor anlamadım, güzelce konuş kayınvalidenle çok fazla yüzgöz olma, daha yeni evlisin eşin yanındaysa eşin verir zaten cevabını..

Sık mı geliyor size?

Artik yuz vermedigim ve en son gelmesinde benim uzerime yuruyen hakaret eden kizini savundugu icin patladim gelmiyor gelmeyecek uzun bir surede insallah
Kopyala yapıştır yapmana gerek yok canım,yorum yapan kişilerin altında cevapla yazıyor ona tıklaman yeterli,ona tıklayınca sonra yorumunu yaparsın hem karşı tarafa bildirim gider.:D:D

Kapalilar kizlari hariç, onlar gibi olmasada dar ve rengarenk giyinen makyajli şıkır şıkır fıkır fıkır ,benim tabirimle söylemek gerekirse hafif meşrep tarzda bir gelin hayal ediyormus.. İkimizde 24 yasindayiz sagolun
Tamam canim seni anliyorum hamilelik baskilar bunalmissin ama hafif mesrep tabiri hic hos olmamis her makyaj yapip rengarenk dar giyinene bu yaftayi yapistirman ustelik bir kadin olarak bunu yazman hic hos olmadi. Yorumunu duzeltirsen cok iyi olur. Ayrica kedi kilinin sadece cocuklar icin degil yetiskinler icinde zarari vardir sirf bu yuzden asi yaptiriyoruz asilarini ihmal etmezsen sana da bebeginede zarar vermez. Esin seni begenmis evlenmis ve destek veriyor ne kadar guzel masallah sende kv en guzel sekilde hayatina mudahale etmemesi gerektigini anlat hissettir. Sen bir bireysin

Back
X