- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
- İlk kez konu yaziyorm bayagida stresliyim. Buyukler derlerdi el ile karsilasmasi zor diye. Allah nazarlardan saklasin gorucu usulü olmasina ragmen esimle 4 aydir ( kaprislerim haric ) yoğun bir muhabbetle güzel giden bir evliligimiz var ama ailesiyle en bastan anlasamadik. İstedikleri bir gelin modeli olmadigim icin hep sikinti cikardilar, istemeye geldikleri gün dahil hep bir maraz dogdu. O kadar anlatilacak sey varki sayfa yetmez. Cimrilik, usul adap bilmeme,görgüsüzlük, sürekli insanlara kulp takma, feraceli oldugum icin beni kocakarilara benzetme, ailemi akrabalarimi yok sayma, ve simdi 2 aylik hamileyim, berbat yemeginden bir tabak alip kosa kosa gelip 10 cümlenin 5inde ignelemeyi basariyo. Zerre sevmiyorum oda oyle. Evdeki kedimi atmaya calisiyo ve dediği laf şu" o bebeğin ciğerine kıl giderse ben sana sorarim.. Artik bunaldim eşim destek oluyo bana çok şükür ama çok üzülüyorum sonucta ailesi, kendimi onun yerine koyuyorum çok zor idare etmek ama kendisi de biliyo ezdirmem onu size diyo.. Gelde stres yapma kendimi geçtim eşime üzülüyorum arada kaldı...