kaynana sorunu

IstanbulDream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
242
17
98
İstanbul
merhaba kizlar

kaynanayi aramadigim icin beni telefonda azarladi aglamamak icin zor tuttum kendimi ve baya alingan bi insanim cok kirildim bu olaya. yani bunu tatli dillede söyleyebilirdi ama kendisi ben telefonu actigim gibi bagirdi bana..

kötü bi huyum var malesef telefon etmekten nefret ederim, genel olarak kimseyi aramam mesaj atarim sadece genelliklede direkt bulusup görüsmeyi/konusmayi tercih ederim.

kaynanasiyla anlasamayanlar siz ne siklikla görüsürsünüz? ve nasil gecinmeye calisiyorsunuz kaynananizla?

koyu biraz daha açar mısın bişey mi oldu da aramadın ondan mı kızdı

normalde hic denecek kadar az ararim oda belki bayramlarda.. beni böyle tanidilar kabul ettiler 3 yillik evliyim.. ama simdi noldu anlamadim
valla bende aramam o arar. Ayrıca sana böle bişi için bağırmaya hakkı yok şahsen bana böke bişey yapılmış olsa inada hiç aramam

Aramızda geçen bazi tatsızlıklar sebebiyle ciddi şekilde kv den soğudum. Evlerimiz yakın gelip gitme oluyordu. Sonra o da kesildi. Ben gitmiyorum. O da gelmiyor. Anlayacağınız suan iliskimiz, ikinci katıp seviyesinde, haftada bir arıyorum. Cuma günlerini kendime vazife edindim, öyle arıyorum iki dk nasılsınız, cumanız mübarek olsun diyorum. Aramızdaki tek iletişim bu.

Kv ye malzeme vermemek niyetindeyim. Çünkü o, yaptığı herşeye rağmen aranma bekliyor. Buyuk ya, anne ya, kv ya. Lafa gelince nfk beni hiç aramiyor diye eşime yakınıyordu. Ben de bunu buldum. Elimden gelen budur.

Nacizane tavsiyem, sen de haftada bir,on günde bir ara. Nasılsın de kapat. Asgari görevini yap. Laf verme ağzına.

Son düzenleme:

en mantiklisi o firsati vermemek icin aramak yoksa kötü gelin olur

Bence kötü gelin olmak en dogrusu... Ben ne zaman iyi olmak için arasam ikinci gününde eşime sıkıntı çıkarttı hatta eşime hep dedim ben aramak zorunda değilim sen hergun ara annenle konuş bana yakinmasını istemiyorum annenin diye çünkü sıkıntılı arkadaş eve gidiyorum hoop eşim annem bunu yaptı şunu yaptı yada bir kiskancliklar bir ortama girsek beni ısrafci gelin olarak söyler ki ben ev aldığımız için balayına bile gitmedim eşime dedim sıkıntıya goreceksen gitmeyelim diye ama anlayana tabi. Eşim yanımda yokken çok fazla aramamaya çalışırım çünkü konuştuklarımızı eşime yanlış lanse ediyor ve bu yüzden devamlı tartistigimiz oldu ve bunu da eşim farkettiği için aramızda sıkıntı kalmadı tabi benim takıntılarım dışında

bizde kaynanamla arayı bozduk bana da bağırdı bende artık aramıyırum hatta arasa da açmıyorum bazen de saatler sonra dönüyorum. çok soğudum çok gecen sanırım eşime demiş ki gizliden gizliye eşim bana diyor ki ya sen annemi hç aramıyorsun o ararsa konuşuyorsun yada ben yanındayken seni isterse konuşuyorsun. dyor neden diyor 5 yıllık evliyim hiç sormazdı böyle sorular demek ki annesi demiş beni aramıyor falan diyor.. inatlaşdım bende aramıyorum ...

bende aynı sen gibiyim. telefonla konuşamıyorum. o yüzden yüz yüze görüşemeyeceğim uzak akrabaları skype den görüntülü arıyorum daha kolay oluyor..

haftada bir arayip hal hatir sorup kapatmak en iyisi.
hem gönül alinir hemde fazla gereksiz detaylara girilmezse gayet güzel iki taragida memnun eden bir iletisim kurulabilir.

Ben 3 ay sonra sozleniyorum ama kaynanam simdiden neden aramadigimi sorun yapiyor resmen. Bende numarasini engelledim rahatsiz edip duruyor diye. Ben aramasam sen aramiyon falan diyor hep. Mesafeli davranacagimi anladim, oyle samimi samimi olmicam istedigi gibi. Sonra arkamdan laf yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…