- Konu Sahibi IstanbulDream
-
koyu biraz daha açar mısın bişey mi oldu da aramadın ondan mı kızdımerhaba kizlar
kaynanayi aramadigim icin beni telefonda azarladi aglamamak icin zor tuttum kendimi ve baya alingan bi insanim cok kirildim bu olaya. yani bunu tatli dillede söyleyebilirdi ama kendisi ben telefonu actigim gibi bagirdi bana..
kötü bi huyum var malesef telefon etmekten nefret ederim, genel olarak kimseyi aramam mesaj atarim sadece genelliklede direkt bulusup görüsmeyi/konusmayi tercih ederim.
kaynanasiyla anlasamayanlar siz ne siklikla görüsürsünüz? ve nasil gecinmeye calisiyorsunuz kaynananizla?
valla bende aramam o arar. Ayrıca sana böle bişi için bağırmaya hakkı yok şahsen bana böke bişey yapılmış olsa inada hiç aramamnormalde hic denecek kadar az ararim oda belki bayramlarda.. beni böyle tanidilar kabul ettiler 3 yillik evliyim.. ama simdi noldu anlamadim
merhaba kizlar
kaynanayi aramadigim icin beni telefonda azarladi aglamamak icin zor tuttum kendimi ve baya alingan bi insanim cok kirildim bu olaya. yani bunu tatli dillede söyleyebilirdi ama kendisi ben telefonu actigim gibi bagirdi bana..
kötü bi huyum var malesef telefon etmekten nefret ederim, genel olarak kimseyi aramam mesaj atarim sadece genelliklede direkt bulusup görüsmeyi/konusmayi tercih ederim.
kaynanasiyla anlasamayanlar siz ne siklikla görüsürsünüz? ve nasil gecinmeye calisiyorsunuz kaynananizla?[/QUOTEher ne olursa olsun size bağırmaya hakkı yok karşısında cocuk yok kaynanalar bu hakkı nerden buluyor kendilerinde ben önceden arardim hala aramiyon derdi bende arada sen ara anne dedim çok yaziyo dedi o günden sonra hastalik hariç hiç aramam
valla bende aramam o arar. Ayrıca sana böle bişi için bağırmaya hakkı yok şahsen bana böke bişey yapılmış olsa inada hiç aramam
sende susup onumu dinledin
Aramızda geçen bazi tatsızlıklar sebebiyle ciddi şekilde kv den soğudum. Evlerimiz yakın gelip gitme oluyordu. Sonra o da kesildi. Ben gitmiyorum. O da gelmiyor. Anlayacağınız suan iliskimiz, ikinci katıp seviyesinde, haftada bir arıyorum. Cuma günlerini kendime vazife edindim, öyle arıyorum iki dk nasılsınız, cumanız mübarek olsun diyorum. Aramızdaki tek iletişim bu.
Kv ye malzeme vermemek niyetindeyim. Çünkü o, yaptığı herşeye rağmen aranma bekliyor. Buyuk ya, anne ya, kv ya. Lafa gelince nfk beni hiç aramiyor diye eşime yakınıyordu. Ben de bunu buldum. Elimden gelen budur.
Nacizane tavsiyem, sen de haftada bir,on günde bir ara. Nasılsın de kapat. Asgari görevini yap. Laf verme ağzına.
merhaba kizlar
kaynanasiyla anlasamayanlar siz ne siklikla görüsürsünüz? ve nasil gecinmeye calisiyorsunuz kaynananizla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?