Kaynana, tavsiye???

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Meraba arkadaşlar, konu yine kaynana problemliyiz evlendiğimden beri önceki konularımda bahsetmiştim, şimdi ki mevzumuz ise mevlüt, bebeğimin 40 ı doldu ve k.v. Kendi evinde mevlüt yapıcakmış, sözü varmış, benim mevlüt yapmıcamı biliyo, ama niyeti başka geliyo bana, ben mevlüt yapsam da yapmasam da kendi evinde yapma sözü.varmış( nqsıl oluyosa o) sizde bebekle ben bi gelirsiniz diyo. Düğünümde ki altınları cukkaladığı gibi niyet o bana göre. Ne yapmalıyım ben gitmeyi düşünmüyorum. Sizce

Meraba arkadaşlar, konu yine kaynana problemliyiz evlendiğimden beri önceki konularımda bahsetmiştim, şimdi ki mevzumuz ise mevlüt, bebeğimin 40 ı doldu ve k.v. Kendi evinde mevlüt yapıcakmış, sözü varmış, benim mevlüt yapmıcamı biliyo, ama niyeti başka geliyo bana, ben mevlüt yapsam da yapmasam da kendi evinde yapma sözü.varmış( nqsıl oluyosa o) sizde bebekle ben bi gelirsiniz diyo. Düğünümde ki altınları cukkaladığı gibi niyet o bana göre. Ne yapmalıyım ben gitmeyi düşünmüyorum. Sizce
Gitmeyi dusunmuyosan; gitme.

Kayınvalidenizi hastayım, bebek huysuz vs diyerek geçiştirin. Siz kendi mevlütünüzü yapın onu da davet edin. Hala sözüm vardı falan derse sen de yap anneciğim geliriz biz de dersin. Bu tür uyanıklıkları sevmem ben de. Altın falan mühim değil de sözüm var ayağına altınları kapmak istiyorsa önleminizi alın.

Ay düğünde altınlarınızı cebe mi indirdi? Böyle birine ben de güvenmezdim. Gitmeyin.

Kayınvalidenizi hastayım, bebek huysuz vs diyerek geçiştirin. Siz kendi mevlütünüzü yapın onu da davet edin. Hala sözüm vardı falan derse sen de yap anneciğim geliriz biz de dersin. Bu tür uyanıklıkları sevmem ben de. Altın falan mühim değil de sözüm var ayağına altınları kapmak istiyorsa önleminizi alın.
Önlemi yok, alıcağını alır, mesele altın değil bu düşünce, dersini vermek istiyorum, yüzünü zaten görmek istemiyorum zaten, yüzsüz ama

Sizde kendi evinizde yapın .
Haxırlığınız davetiniz bitince endon kvyi arar anne şugün yavrumun mevlüdü var bekliyoruz dersin

Çok istiyosa doğursun bitane ona yapsın

Uzak misiniz, sizde yapsin mevludu, altin alayim diye yapiyorsa zaten hic mevlud demesin yaptigi seye, yazik!
Yoo uzak değiliz malesef, ben altınları kendi toplucağı için mevlüt yapmak istemiyorum, düğünümde yaptığı gibi, milleti salak biliyo ya ona kızıyorum, bi de nasıl alıcak bebeğimin kısmeti bu kadar mı utanmaz olunur, benim evim değil bebğimin evi değil, kendi evinde mevlüt yapmak ne komik, altın derdinde değilim ama bu seferde bebeğimden faydalansın istemiyorum

düğün altınlarını cukkaladıysa, sen ondan önce mevlüt bu altınlarıda sen cukkala. kaynana avcunu yalasın

En başını okuduğumda dedim nolucak git
Kadın düşünmüş ne güzel mevlüd veriyo hemde kendi evinde ..
Vayy be ne ince insanlar var diyodumkii
Sonunda da düğünde altınlarını almış bu mevlüd niyeti de altın mı ..
Acabaa dedim ya o_O
Bukadar mı fesat insanlar
Ya ben gerçekten safın önde gideniyim galiba ..
Konu sahibi madem böyle bi şüphen var gitme bencede ..
Kendi evinde kuran ı okut kvnide öyle çağır ama onun evine bebeğinle gitme

kusura bakma ama benim düğün altınlarımı cebıne atan bir kvdeyle ben konuşmam. ağzınız yokmu aaa ne oldu yine aktınları cebe atma derdindemisin diye mıyırmusun

Back
X