Kaynana, tavsiye???

işte yani ilk tepki ne sözü saçmalama bebek nerede ise mevlüt orada olur haaa o olmazsa da otelde olur deyip basacaktın kahkahayı

geçmiş artık da gitme ne yalan uyduracak bakalım misafirlere
Benim fikrimde gitmemek, zeytinyağı gibi üste çıkacak eminim

Tavrını koy canım çocuk senin. Önce bende olacak de, sonra o isterse yine yapsın. Ne tuhaf bir kv yaw. Allah yardımcın olsun canım

Eğer düğün altınlarıni o sekilde almasaydi nolcak kadin heves etmiş yapsin derdim. Ama anlattiginiza gore yine bir merasim yapip altin peşinde.

Meraba arkadaşlar, konu yine kaynana problemliyiz evlendiğimden beri önceki konularımda bahsetmiştim, şimdi ki mevzumuz ise mevlüt, bebeğimin 40 ı doldu ve k.v. Kendi evinde mevlüt yapıcakmış, sözü varmış, benim mevlüt yapmıcamı biliyo, ama niyeti başka geliyo bana, ben mevlüt yapsam da yapmasam da kendi evinde yapma sözü.varmış( nqsıl oluyosa o) sizde bebekle ben bi gelirsiniz diyo. Düğünümde ki altınları cukkaladığı gibi niyet o bana göre. Ne yapmalıyım ben gitmeyi düşünmüyorum. Sizce

Once sen yap. Sonra o yapsın. Herkesi sen cagir ona birakma.

Mesele altin degil benim zihnimde, seni yok sayip plan yapmasi..

Benim kaynanam hem dugun hem bebek altınlarıni almisti... Mevlüt falan yapmadan taki yastigindan :)

Meraba arkadaşlar, konu yine kaynana problemliyiz evlendiğimden beri önceki konularımda bahsetmiştim, şimdi ki mevzumuz ise mevlüt, bebeğimin 40 ı doldu ve k.v. Kendi evinde mevlüt yapıcakmış, sözü varmış, benim mevlüt yapmıcamı biliyo, ama niyeti başka geliyo bana, ben mevlüt yapsam da yapmasam da kendi evinde yapma sözü.varmış( nqsıl oluyosa o) sizde bebekle ben bi gelirsiniz diyo. Düğünümde ki altınları cukkaladığı gibi niyet o bana göre. Ne yapmalıyım ben gitmeyi düşünmüyorum. Sizce
Gitmeyin

Yoo uzak değiliz malesef, ben altınları kendi toplucağı için mevlüt yapmak istemiyorum, düğünümde yaptığı gibi, milleti salak biliyo ya ona kızıyorum, bi de nasıl alıcak bebeğimin kısmeti bu kadar mı utanmaz olunur, benim evim değil bebğimin evi değil, kendi evinde mevlüt yapmak ne komik, altın derdinde değilim ama bu seferde bebeğimden faydalansın istemiyorum
Gitmiyecegini onceden soyleme kimseye, mevlute birkac saat kala bir bahane bul gitme, ters kose yap, gunler oncesinden dersen belki erteler, bahane birakmaz,

Back
X