Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettim :(görümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Yoksa bulunduğum yerde. Ayrilacaktim hasta babami ve ailemi bırakıp gitmezdim .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Surat beş karış hayirli olsun ,canim vs vs demedi ,eleştirdi..
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.

Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettim :KK43:görümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Yoksa bulunduğum yerde. Ayrilacaktim hasta babami ve ailemi bırakıp gitmezdim .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Surat beş karış hayirli olsun ,canim vs vs demedi ,eleştirdi..
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.
Daha çok erkendi!!!!!!Burada daha tecrübeli aplalar var,onlar bile kulüp kurmadıo_O

Acaba benim Yengemler de böyle benden dert yanıyor mu acaba diye dusunup duruyorum arada ... :110:
Canim iyilerdi önceden. Ama bi yanlş olduğunda söylediginde cephe alinmaz .Valla ben el bebek tutuyodum onlari cenazeme gelmeyince bitti benim icin.BAşkalarina hoşşiklik yaptıginida görünce

Daha çok erkendi!!!!!!Burada daha tecrübeli aplalar var,onlar bile kulüp kurmadıo_O
Illa tecrube mi şart yav cok dertliyim ilk be. Kurdum bu kulübü o zaman :) ben derdim kulüp degil icimi döktüm niye ada takildik dostlar

Oncelikle basiniz sag olsun gorumce degilim bastan belirtim.
1. Si Bende 3 aylik bebisimi birakip cenaze evine gitmem.
kalabaligada sokmam
Nikah salonuna getiririm sonucta kardesim nikahlaniyor.
ailemde oan ilgilenir bebisimle bende.
2. Si kayinvalidem alirsa hediye alir almazsa al demem
Siz sorun ariyo gibisiniz biraz relax olun bu sekilde nasil mutlu olabilirsinizki.
Sevmeyin ama sayginizi koruyun.

Canim iyilerdi önceden. Ama bi yanlş olduğunda söylediginde cephe alinmaz .Valla ben el bebek tutuyodum onlari cenazeme gelmeyince bitti benim icin.BAşkalarina hoşşiklik yaptıginida görünce
Amaaan boşver benim babam öldüğü zaman aramadılar bile . Takılma bu kdr eşinle mutlu musun önemli olan o. Allah babana rahmet etsin canım

Karışık anlatmışsın yine de bişeyler anlamaya çalıştım. Görümcen baş sağlığına gelmemiş galiba bu konuda ayıp etmiş. Ben olsam sadece bu meseleye üzülürdüm kırgınlığımı da net bir şekilde ifade ederdim.Diğer bahsettiklerinden pek bişey anlamadım incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler gibi duruyor.Bu insanlar sevdiğin adamın ailesi o yüzden illa ki yüz göz olacaksın.mesafeli durup tanımaya anlamaya çalışmalısın görümceni kayınvalideni. sürekli canını sıkacak şekilde davranmaya devam edip seni daha çok üzerlerse muhatap olmazsın. nadiren görüşürsün.

Oncelikle basiniz sag olsun gorumce degilim bastan belirtim.
1. Si Bende 3 aylik bebisimi birakip cenaze evine gitmem.
kalabaligada sokmam
Nikah salonuna getiririm sonucta kardesim nikahlaniyor.
ailemde oan ilgilenir bebisimle bende.
2. Si kayinvalidem alirsa hediye alir almazsa al demem
Siz sorun ariyo gibisiniz biraz relax olun bu sekilde nasil mutlu olabilirsinizki.
Sevmeyin ama sayginizi koruyun.[/QUOTE
Saolun.Aile oluyorsak 3 aylik bebeğini birakip sporlara gidiliyorsa ve cenaze ya zaten getirmesin. Ben bes dk kapidan baş sagligi dileyebilirdi. Eve cikmadan .Cenaze bu? Kaynansina birakabilirdi spora giderken yapiyorsa ,verip gormeye gelse onada raziydim yapmadi. .Nikaha geliyor ama.Izin vermedim bende.Kaynanam söz verdi almadi.Ben ölsem istemezdim oğlu dedi aldir ben dersem parasini bana odetir sen iste ne yaptı alsin dedigi iicn istedim. Sonra yok dedi. YOk saygısızlık yapmadim henuz

Ne kadar beklenti olursa o kadar ters tepiyor.
Cenazeye gelinmemesi beni çok alakadar etmezdi. Ben acımla mücadele ederken insanlarla ilgilenemezdim. Aksine yalnız kalmak isterim.
Bohça nasıl istediniz ya ben cidden çok utanırım böyle bir şey talep etmekten...

Kaynana karissa karisiyor dersiniz ama sutyen kulot istemekten de cekinmezsiniz.

Ayrica ben de 3 aylik bebegimle cenazeye falan gitmem.
Illa cenazeye bebekle mi geliniyor? Birine biraklip gelinebilir insan istese ama... Kaynanda hic bisey yapmamis oğlu dedi aldir diye ne yapti ki dedi. Diğer çocuklarına yapio buna ykk. Bilrek istedim muhtac oldum icin dil ama sonucta ogrendim ne oldugunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X