Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakatey
görüşelim madem bekliyorum dava hakkı dediğin öne bana hakaret etti benim de param var avukatlar var çok şükür dava memuruyum diye tehdit işe yaramaz yalnız mesleğinizi insanları tehdit edin diye mi veriyorlar size[/QUOTE.
Hakaret ettigim bir cumle soyle..

sanal da olmasaydık nasıl ısırıldığını sana uygulamalı olarak gösterirdim. geri zekalı şapşal yalan mı evlenmişsin babanın toprağı soğumadan. yalansa yalan de? banlanmayayım bu mal için değmez dedim ama yok değer. cevap vermeyince kendini bi bok sanangiyeceği donu bile kaynanasına aldırmaya kalkan daha evlenmeden dışlanan sensin. daha evlenmeden boşanacak duruma gelmişsin. 2 lafı bir araya getiremeden öğretmen olmuş bi de dangalak cahil? nasıl hoş mu böyle? cennet mahalle style seni :KK70::KK70:
İnşallah ben bu gunleri boyle gördüm sen bic bisekilde bu tarz gunleri görmezsin .Sokum akulli akilli kiz ne kadar eziksin sen oyle nasil dert olmuş icine oturmuş ..Vah vah evet dislanabilirm almaya bilirm. Ama heseyimi kendim yaptim sende var mi o got kapasite imkan beynszi senin gibi cahil kopeller kaveseler anca ağızlarınn salyasini akitirsin böyle be bunlari yapiom hayatta sen neyi yaptın acana şıklık oradan ağri iyi sirfintilik yapıyorsun senn gibilere oo deniyoo ortaligi karıştıranlara got gibi ortada kalirsin da anca burda kk den ancaj millete yorum yapmakla yetinirsin embesil yaratık sennde kocam varsa Allah yardim etsin boyle bi kopekle evli iyyyyy seninn gibi kaşarlar alismiş boyle yorumlara ben öğretmenim ama sen ne bok oldun acaba senin gibi cahillere egitim napsin tenesir paklar en yakini kaybedersinde inş ardindan düğünün patlatirllar da acinin beterini yaşarsin yelloz kart karı :)

İnşallah ben bu gunleri boyle gördüm sen bic bisekilde bu tarz gunleri görmezsin .Sokum akulli akilli kiz ne kadar eziksin sen oyle nasil dert olmuş icine oturmuş ..Vah vah evet dislanabilirm almaya bilirm. Ama heseyimi kendim yaptim sende var mi o got kapasite imkan beynszi senin gibi cahil kopeller kaveseler anca ağızlarınn salyasini akitirsin böyle be bunlari yapiom hayatta sen neyi yaptın acana şıklık oradan ağri iyi sirfintilik yapıyorsun senn gibilere oo deniyoo ortaligi karıştıranlara got gibi ortada kalirsin da anca burda kk den ancaj millete yorum yapmakla yetinirsin embesil yaratık sennde kocam varsa Allah yardim etsin boyle bi kopekle evli iyyyyy seninn gibi kaşarlar alismiş boyle yorumlara ben öğretmenim ama sen ne bok oldun acaba senin gibi cahillere egitim napsin tenesir paklar en yakini kaybedersinde inş ardindan düğünün patlatirllar da acinin beterini yaşarsin yelloz kart karı :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Paran. Varsa git kendine kişilik al diyecem onuda almaSin satilmiyo paran varsa bu saaten huzurun olur ne isin var git kocainn koynunda oyu :KK66: bekarsanda bekar sitelerinde bi enayi arada ugraş bul kendine; ) gerizekalı :KK66: Bay bay iyi uykular kurdurmus kopek gibi havlarsin ancak ostttttttt

Para her
Paran. Varsa git kendine kişilik al diyecem onuda almaSin satilmiyo paran varsa bu saaten huzurun olur ne isin var git kocainn koynunda oyu :KK66: bekarsanda bekar sitelerinde bi enayi arada ugraş bul kendine; ) gerizekalı :KK66: Bay bay iyi uykular kurdurmus kopek gibi havlarsin ancak ostttttttt
Cezaevinde yatanlarda cok zengin ama iste para kurtaramiyor bunu anlamiyorlar iste canim..

• Beğen
Reactions: tse
Paran. Varsa git kendine kişilik al diyecem onuda almaSin satilmiyo paran varsa bu saaten huzurun olur ne isin var git kocainn koynunda oyu :KK66: bekarsanda bekar sitelerinde bi enayi arada ugraş bul kendine; ) gerizekalı :KK66:

ölmüş babsının toprağı soğumadan gerdeğe giren bi yaratıksın sonuçta senden çok da fazla bi beklentiye girmemek lazım:KK70::KK70: kimbilir kimlerin beduasını aldın da bu başına geldi milli eğitim bilse seni 5 dakika tutar mı acaba ???

Canim
yanlis kisiye dedin herhalde:)

Canim l
yaaa peri bi git allah aşkına sen arada kaynadın ama teşvik ediyosun tahrik ediyosun beni şu OTE]
lutfen rica ederim susar misin tamam uzatma artik lutfen evet arada kaynadim ama lutfen rica ediyorum hakaret etmeyin onlarda sende lutfen diyorum artik..

ölmüş babsının toprağı soğumadan gerdeğe giren bi yaratıksın sonuçta senden çok da fazla bi beklentiye girmemek lazım:KK70::KK70: kimbilir kimlerin beduasını aldın da bu başına geldi milli eğitim bilse seni 5 dakika tutar mı acaba ???
Düğün demedim beyinsizzsin iste.Nikahli olan gerdege mi giriyor? Sen nikahsz kim bilir kimler le dustun kalktin bu azginlikla ;)))) gerdek gecem olmadi olursa anlatirim sana hayal edersin)))))) bide bankaciyms hangi bankadasin acep boyle gerizekalilara mi kaldık; ) yawrum bekarsin kaşintini bura paklamaz git kendine daha rahatlatici seyler al :KK66: suan eminimki morardi suratin mosmor oldugyn icin bu usluplar oşttttttt ittttt :) kuduz itt gibi havlarsin salyalrini sill git biii azginligindan burlarda finklemennnnn evde kalmissin ondan bide yazik seni kim napsin beeee ; ) evde kalmis kiz kurusu :KK66: bankaciymis bideee peh peh senn gibi sokak ağızli kadinlari hangi banka alir hafi banka almış da elin oglu almaz git eğitim merkezlerine ders al biraz psikolojklara filan görun :))))))

Lutfen artik hakaret ederek konusmayin rica ediyorum artik sonra bizde ceza aliyoruz arada kaldigimiz icin lutfen herkese hayirli geceler Rabbim huzur versin cumlemize..

Düğün demedim beyinsizzsin iste.Nikahli olan gerdege mi giriyor? Sen nikahsz kim bilir kimler le dustun kalktin bu azginlikla :KK66:))) gerdek gecem olmadi olursa anlatirim sana hayal edersin)))))) bide bankaciyms hangi bankadasin acep boyle gerizekalilara mi kaldık; ) yawrum bekarsin kaşintini bura paklamaz git kendine daha rahatlatici seyler al :KK66: suan eminimki morardi suratin mosmor oldugyn icin bu usluplar oşttttttt ittttt :) kuduz itt gibi havlarsin salyalrini sill git biii azginligindan burlarda finklemennnnn evde kalmissin ondan bide yazik seni kim napsin beeee ; ) evde kalmis kiz kurusu :KK66: bankaciymis bideee peh peh senn gibi sokak ağızli kadinlari hangi banka alir hafi banka almış da elin oglu almaz git eğitim merkezlerine ders al biraz psikolojklara filan görun :))))))

bence karar vermelisin evde kalan kız kurusu muyum kaynana tarafından ezilen biri miyim yoksa sen şizofren misin??? :KK14:

bence karar vermelisin evde kalan kız kurusu muyum kaynana tarafından ezilen biri miyim yoksa sen şizofren misin??? :KK14:
Ben kariyeri olan hersey sahip olan biriyim. Kaynanm varsin yardim etmesin Benim istediğim sadece az degerdi ? Peki senin istedigin ne insanlara bu yaklasimin hayatta neye sahipsin acaba? ? Ezik olsan herseyimi onlara yaptırr ses cikarmaz kuzu kuzu kuyruğumu kistiridim.iyi okumadin heralde yazımı; ) Bence sen ezik birisin hayatin boyuncada hep cahilce yorumlar yaparak ve kişilik problemi yasayan birisin .Hayatinda duyduğun cikartamadigin aciyi burada gelip cirkef Cumlelerle çıkar maya caliyorsun neden bu eziklik:) neyin kavgasi bu kuzum:KK66: kimseler seni kale almiyorda ondan mi böyle hirçinsin :) ruh hastasisin? Burada ezik veya ezilecek biri varsa o da sensinnnnn yorumlarınla zaten kendini belli ettin hadi git uyu yarin yanliş yapma işinde stres yapip beni isini düzgün yap :KK66:Bu gidisle evde kalacaksın kimseler almaz benim iyi koti Kaynanm var senin oda olmayacak olsada bu kelimelerinle seni almaz:)

Eşimin aileside hiçbir sey yapmadi. Göstermelik millete 2 bilezik taktılar bana. Eve gelince kolumdan aldılar. Maddi olarak skisiklar diye borçları varmış diye. Bende suan tek duran aldıkları setin kolye ve kupesi o kadar . Düğünde uzerimize takilan altinlarida onlar aldilar. Neymis zamaninda onlarin taktiklari borçların karsiligiymis. Hemde borclarini odemek icin almismislarr
Ulan biz 25 milyarlık borçla evlenmistik biz ölelim o zaman. Bak hatırladıkça sinirlerim tepeme cikiyorrr

Eşimin aileside hiçbir sey yapmadi. Göstermelik millete 2 bilezik taktılar bana. Eve gelince kolumdan aldılar. Maddi olarak skisiklar diye borçları varmış diye. Bende suan tek duran aldıkları setin kolye ve kupesi o kadar . Düğünde uzerimize takilan altinlarida onlar aldilar. Neymis zamaninda onlarin taktiklari borçların karsiligiymis. Hemde borclarini odemek icin almismislarr
Ulan biz 25 milyarlık borçla evlenmistik biz ölelim o zaman. Bak hatırladıkça sinirlerim tepeme cikiyorrr
Off siznkide can sıkıcıymış ya ne var etseler yardim evlatlari yani

Off siznkide can sıkıcıymış ya ne var etseler yardim evlatlari yani
Aynen öyle. Yanimdayken kpderim esime sordu. Takilan altınları alabilirmiyiz diye . O da tamam baba önemli değil demişti. Istese orada baba borcumuz var ama diyemezmiydi yani ?!!!!

Kayinvalidem bana kötü davranmis olsada. Saygida asla kusur etmem ve seve seve yardim ederim ne olursa olsun. Ancak bir görümcem var ki beni resmen hasta etti ve bu yüzden neredeyse göbek atiyor!!!

Tedavi oldugumu ögrendi yillardir kendi resimlerini paylasmayan kadin biranda zirt birt kahkahalar attigi resimlerini yüklüyor agzi bes karis acik sekilde. Tanidigimiz herkesle resimler ekledi yillardir onunla ayni kareye giremedim!!!

Nazar boncugu kolyem var yillardir cikarmam tipatip aynisini almis takmis. Sifali tas kolyeleri ve bileklikleri takarim.evimdede bulundururum hanimefendininde birden sifali tas aski tutustu. Renkli koltuk alirim beyaz mobilya yaparim. Aynisini yapar. Cildirmak üzereyim.

Yengem bebek dogurdu onda ne gördüyse kendi bebegine almis! Dügünüm olmadi ne yani benimde olmadi diyen biri. Sürekli sinsice bir kiyaslama icinde!!! Tatilde kafama trabzon fulari takarim.oda tatile gittiginde aynisini yapiyor! Cildircam esimde benim ondan esinlendigimi söylüyor iyide sira yanlis o zaman.
Turkuaz rengine bayilirim.ismimden anlasildigi üezere gitti. Evini turkuaz yapti. Turkuaz taki takardim simdi oda takiyo.

Esinlenir iyi güzelde sürekli herseyin tekrarlamasi garip.
Benim eksik neyim varsa inadina yapip gözüme sokar!
Ariyorum araba sürmekten korktugumu dile gwtirdigimden bu yana hic araba kullanmayan kadinin araba sürme aski depresti! Spora yazildim. Gitti yüzmeye yazildi. Zayifliyacam diyo. Hey allahim ya! Herkesle sarmas dolas resimler bir benimle yok ben minyon oldugum icin yasimi göstermuyorum.kadinda bir genclesme genc gözükme meraki anlamadim gitti. Kiskancliktan ziyade sinir oluyorum artik.

Ne yapmaya calisiyor. Hepberaber resim cekinuriz bir karesini paylasmazlar! Ama baakalarinin esimin oldugu her resim itinayla eklenir. Sanki ben yokmusum gibi.

Ben nasil basa cikcam? Seytan diyo git inadina spora asil zayifla bambaska ol dilini yutsun.evlendim herkes cocuk cocuk dedi. Üstüne cocuk yapti. 7 yildir aklina gelmedi bana sira gelince aklina geldi galiba. Ve sürekli gözüme sokmaya calidiyor. Problemi ne ya? Ben kafayi yiyecem valla ona kafayi yedirtmek icin napsam acaba.. icim.icimi kemiriyor resmen sinirden.

Vallahi artık hakarette boyut atladınız.
Ayıp hanımlar ayıp, ne ölmüş ana baba bırakmışsınız ne namusunuz kalmış dil uzatmadığınız.
Tartışma yasak ama onun bile bir adabı olmalı.
Konu kapatıldı, her ikinizde banlandınız, banlarınız açılınca ama önce o başlatmıştı diye özel mesajlar almak dahi istemem çünkü her ikinizde bel altının dibininde dibi sözler etmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X