kaynana ve yemek tarifi.... :(

nazar1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
47
0
26
İstanbul
kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.

kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.

Eşinize aynen böyle anlattın!! O da annesiyle konuşsun!!

eşine güzelce söylesen :) yani ben öyle yaptım doğumdan sonra baş başa kalalım gibisinden biraz güzel sözle hallettim haftasına gönderdi kv yi baş başa bi de kızımızla çoook mutluyuz:nazar::nazar::nazar::nazar: ama eşine söyyleme gbi bi durumun yoksa yapacak bişi yok :ssz::ssz::ssz:

aslında en anlayışlı olmaları gereken dönem. hamilesiniz hormonlarınız tavan yapmış . biraz daha anlayışlı olmaları gereken dönemde herşeyi daha da zorlaştırıyorlar. eşinizle konuşun bencede. sizin söyledikleriniz iyi niyetle de olsa zoruna gider çünkü. eşiniz konuşsun annesiyle

Benim de eşim böyle, herşeye karışır
Bazen kızıp 'kaynanadan betersin' deyip içeriye postalıyorum onu :1:

Zor bir durum :19:

aynı benim kv.çok kötü yemek yapar.eşim bile onun yemeklerinden hoşlanmaz.ama kendisi her şeye karışır ama herşeye...bana yemeğe gelir burnumdan getirir.

bence eşinizi hiç karıştırmayın kvnizi güzelce mutfaktayken içeri yollayın.ben sürekli anne dinlen sen ben yaparım die tatlı dille göndermeye çalışıyorum ama dinlemiyo.mutfak küçük zaten bide onun herşeyi karıştırması işleri iyice zorlşatırıyor ve ben sinirden patlıyorum.bi gün yine 10kere söyledim ben yaparım dedim dinlemio tuttum kollarından mutfaktan çıkardım gülerek:)

kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama

eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi

nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım

anensinin yemeğini sevmeyen yada annesi ısrar ettiği için mecburen yiyenler var.örnek benim eşim:) yeşil mercimek haşlamasını yada ne bilim garip bir karnıbahar yemeğini muhteşem yemekler yapmış gibi gencecik insanlara sunarsan yenmez.

eşinden yardım alsan birlikte halletseniz iyi olur aslında hamileliğin boyunca kv ile uğraşamazsın sonuçta sinirlenmen üzülmen bebeğine zarar
ama eşinle tatlı tatlı konuş annemi sevmiyosun istemiyosuna dönmesin sonra muhabbet

benc bu küçücük şeyleri kafanıza takmayın eşinizede hiç bişey demeyin hep böyle sürmez sıkmayın tatlı canınızı söyleseniz eşinize siz kötü olursunuz hamilesinya herşey batıyor karıcım sana demesin erkekler böyle malesef karıştırma bence ortalığı bırak yapı versin ama mesafeni koru

Aslında size yemek yapması ve yardım etmesi güzel bir durum ama aşırıya kaçmış durumda ve sizi rahatsız ediyor.Güzel bir dille söleseniz yada bırakın bir süre yemekleri o yapsın :)

Eşinle konuşmamalısın, ne diyecek ki anne karışma gelme hatta diyecek hali yok.
En iyisi siz hissettirin kayınvaldienize, geldiğinde yanında çok kalmayın iş çıkarın kendinize,
sürekli bu ara çok sinirli stresli ve duygusalım etrafımdakileri kırmaktan çekiniyorum falan oflayıp puflayın..
İnsan olan anlar

eşin akşam yemeğinde sen değişik mi pişirdin bu gün yemeği farklı bi tadı var falan dese? eskiden nasıl pişiriyosan öyle yap bundan sonra dese olmaz mı ki? yani tabi üslup daha farklı olabilir ama bu şekilde bi konuşmayla halledilebilir sanki :44:

okudugum bütün konularda hep kaynanalar kötü kız annelerimi dogruyu yapıyor acaba biraz elinizi vicdanınıza koyun sizlerde birgün kaynana olabilirsiniz. tamam hergün gelmesi konusunda haklısınız insan sıkılabilir ama unutmatyın sizle evlenmeden önce annelerinin yemeklerini ayıla bayıla yiyorlar lütfen yazdıklarım şahşınıza kesinikle degil üstünüze alınmayın genel olarak yazıyorum.

kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama

eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi

nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım

Benim esiminde ne sevip ne sevmedigini bilme annesi ceviz sevmez dedi bi keresindebende az az aliyoaliyohakile olunca fazlaca aldim benden cok yiyor inanin..)))

anensinin yemeğini sevmeyen yada annesi ısrar ettiği için mecburen yiyenler var.örnek benim eşim:) yeşil mercimek haşlamasını yada ne bilim garip bir karnıbahar yemeğini muhteşem yemekler yapmış gibi gencecik insanlara sunarsan yenmez.

Benim esiminde ne sevip ne sevmedigini bilme annesi ceviz sevmez dedi bi keresindebende az az aliyoaliyohakile olunca fazlaca aldim benden cok yiyor inanin..)))

siz yokken kımden yıyrorlarmış tmm bende kvdmle geçinemem ama ben dıyemem oğlun böyle sevmıyor zaten desem benı öldürrüde bır anneye çok kırıcı şahsen bana deseler çok üzlürüm ben yıllarca yedırcem içircem evlenınce gelınım bana oğlun öyle sevmıyor dıcek bu oğlumu kım buyuttude sevmıyor

Back
X