- Konu Sahibi papatya6005
-
Selam kizlar dun aksam kaynnamlara gittik ama ne benle ne esimle muhattap olan olmadi ha cogunda cok fazla konusmayiz cocukla oynarlar ederler ama dun bi tuaflik vardi kaynnama tavirli gibiydi bende hic ilgilenmedim tv izledim cikarkende hadi biz gidiyoz bise diyomusunuz filan hic demedim gittim oturdum arabaya..yarin koye gidecez esimn koyune sevgili kaynanam bugunden gidip kalmak istiyormus pazar aksamida donmek hayir kac kere soyledik kalmak istemiyoruz diye esimde kalmayalim bn zayen gec cikiyorum dedi onami bozuldular bilmiyorum..kalmak isyemiyorum evet kis gunu..her seferinde kal kal diye israr.. bide kaynanamin iste boyle coxuk gibi tavirlar yapmasi surat asip oturmasi beni kendinden uzaklastiriyor kendine yapiyor yarin koye gidecez kqc saat arabada yan yana oturca neden boyle yapiyosun yarin hic bendemi konusmayim o tavirli gibi zaten oyle devam etsin madem
kaynanam bana surat assa hiç oralı olmam
bakar ben tınlamıyorum sonra normale döner
bence siz de öle yapın
kendi aranızda olan olayları en iyi sen bilir, kişileri en iyi sen tanırsın.. karşılıklıdır ne yaşanıyorsa bence.. sen de kısmen altında kalmayıp evden çıkarken selamsız çıkmışsın. neyse konu bu değil tabi ayrıntılarda gizlidir bazı şeyler de bunları tam bilmiyoruz. sadece köyde kalmana yorum yapacağım..herkesin kendi programı vardır.. birilerinin hatırına kalmak istmediğin yerde kalmak zorunda değilsin.. eşin de seninle hem fikirdeyse sorun yok ki o da kalmak istemiyormuş. ama tek araba gideceksiniz..bana sanki mecbur bekleyecekmişsin gibi geliyor ama ben olsam kendi bildiğimi okurum.
Senin için, vicdanın rahatsa sorun yok. Surat yapmışsa kendi bileceği iş. Sizi köyde kalmaya zorlayamaz, kalmamak için birçok nedenin olabilir. kalmanızı istediğini söyler baktı istemiyorsun, ısrar etmemesi lazım. Siz köye giderken sorabilirsin anne suratın asıktı ne oldu diye, köy konusunu açarsa da ben kalmak istemiyorum; lütfen bana bir daha bu kalmak konusunu açmayın diyebilirsin güzellikle.
ne güzel keşke bende tınlamadan durabilsem.. inşallah zamnla öğrenirim :)kaynanam bana surat assa hiç oralı olmam
bakar ben tınlamıyorum sonra normale döner
bence siz de öle yapın
tatlısımm ben ne kadar güler yüzlüysem kayınvalidem de cok suratsız ...
Millete " güleryüzlü bari gelinim" diyomuss :)))))
takılmaa tatlımmm ...
Aynennn kisss bnm icinde oyle diyomus iyi bari oyle oldugumuzu bilsinlerde ya takilma dgl soyle dusun bir misafirlige gidiyosun ev dahibesi senn yzne bakmiyor hic konusmuyor flan ne ism var burada dersin dglmi bnm kide oyle bi duygu ah kocamn htri olmasa gtmezsn olur bitr ama oyle degil ist bu... Bide ortada sorun yapcak bise yokken ndem suratsizlk dglmi ama kynnnmm genel huyudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?