kaynana ziyaretimizzz

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
Selam kizlar dun aksam kaynnamlara gittik ama ne benle ne esimle muhattap olan olmadi ha cogunda cok fazla konusmayiz cocukla oynarlar ederler ama dun bi tuaflik vardi kaynnama tavirli gibiydi bende hic ilgilenmedim tv izledim cikarkende hadi biz gidiyoz bise diyomusunuz filan hic demedim gittim oturdum arabaya..yarin koye gidecez esimn koyune sevgili kaynanam bugunden gidip kalmak istiyormus pazar aksamida donmek hayir kac kere soyledik kalmak istemiyoruz diye esimde kalmayalim bn zayen gec cikiyorum dedi onami bozuldular bilmiyorum..kalmak isyemiyorum evet kis gunu..her seferinde kal kal diye israr.. bide kaynanamin iste boyle coxuk gibi tavirlar yapmasi surat asip oturmasi beni kendinden uzaklastiriyor kendine yapiyor yarin koye gidecez kqc saat arabada yan yana oturca neden boyle yapiyosun yarin hic bendemi konusmayim o tavirli gibi zaten oyle devam etsin madem

kaynanam bana surat assa hiç oralı olmam
bakar ben tınlamıyorum sonra normale döner
bence siz de öle yapın

kendi aranızda olan olayları en iyi sen bilir, kişileri en iyi sen tanırsın.. karşılıklıdır ne yaşanıyorsa bence.. sen de kısmen altında kalmayıp evden çıkarken selamsız çıkmışsın. neyse konu bu değil tabi ayrıntılarda gizlidir bazı şeyler de bunları tam bilmiyoruz. sadece köyde kalmana yorum yapacağım..herkesin kendi programı vardır.. birilerinin hatırına kalmak istmediğin yerde kalmak zorunda değilsin.. eşin de seninle hem fikirdeyse sorun yok ki o da kalmak istemiyormuş. ama tek araba gideceksiniz..bana sanki mecbur bekleyecekmişsin gibi geliyor ama ben olsam kendi bildiğimi okurum.

vala canım evde cıkarken altta kalmamak gıbı bır nıyetım yoktu kalktık koye gıderken bıse alınacakmı dıye soruyor esım goz goze geldık suratını cevırıyor kadın gozlerını kacırıyor fılan dedım benı gormek ıstemıyor ozaman aldım cocugu cıktım konusması bıttı esımın cıktık geldık arkamızdan gıdıyonuz kızım torunum dıyebılırdı.... vala aramızda sorun olacak hıcc bırsey olmadı ama kaynanamn huyudur o ogun evde ıs yaptı yorulduya bızle konusmaz ogun kocası gec mı geldı mısal bızle konusmz canı skılır konusmaz surat asar oyuzen hangısı bıze hangısı kendı huyu anlamıyorum da ama tuafıma gıttı dun oturduk saatlerce ama hıc cıt yok evde npıyonuz fılan dıyemezmıydı ben sorum gıdınvce napıyonuz anne nasılsını dıye baktım kadın bna arkasını doner gıbı oturuyor surat bes karıs suceum ney anlamadım ha bır sucum olamaz bır haftadır evımdeyım ben...koy meselesı olabılır mı bılmıyorum evet yrın oraya gıderız sımdı yatınsana ne ısınız var kalak ev var der mılletın ıcınde bıze ...evet tek araba malesef koyde kalmk ıstemıyorum 3 yasında cocugum var gece cısı gelıyor sut ıstıyor bılmedıgım ev gece napım oralarda ben...hem erkenden gıdecez zıyaretımızı fılan yapacaz bıde bızım adımıza herseyı dusunup karar vermekten sıkılmadılar kalacak yatacak yerlerı bıle hazr ya yok dedık her yaz ve kıs aynı sey ıstemıyorum dedımdede ben kotu oluuyorum ıste .ınsan derkı gelın ıstemıyor bır defa dedık daha demeyelım amaa yok hersefınde kalırmısın degıl kalacazz ıste bunu ıstemıyorum bu seferde bnden kotu gelını yok...

Senin için, vicdanın rahatsa sorun yok. Surat yapmışsa kendi bileceği iş. Sizi köyde kalmaya zorlayamaz, kalmamak için birçok nedenin olabilir. kalmanızı istediğini söyler baktı istemiyorsun, ısrar etmemesi lazım. Siz köye giderken sorabilirsin anne suratın asıktı ne oldu diye, köy konusunu açarsa da ben kalmak istemiyorum; lütfen bana bir daha bu kalmak konusunu açmayın diyebilirsin güzellikle.

Evet canim icim cok rahat bakalim yrin neler olacak

ay onun surat yapması çok da umrumuzdaydı. bu şekilde kendine aşırı değer veren insanları anlamıyorum. tamam annemiz başımızın üstünde yeri var ama surat yapıp selam vermeyip eşimizle aramızı bozmaya çalışıp kendi isteklerini yaptırınca ne anlıyolar acaba

bence hiç sorma niye suratın asık diye. bir arkadaşın dediği gibi sende sus otur. oda konuşmak zorunda kalır sonra. sende hiç bir şey olmamış gibi konuşursun. ama sorarsan laf uzar. şöyleydi de böyleydide tartışma çıkabilir. ne laf söyleteceksin kendine.

Boşveer tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :)))))

ya bu kadınlar ne çok şeyi takıyor.. ben anormal üstü yaşıyorum olayları galiba..
biri sana küsmüş, onun derdindesin.
bırak küserse küssün tek derdin kvalide sana küsmüş olsun..
hele de suçun yoksa..

tatlısımm ben ne kadar güler yüzlüysem kayınvalidem de cok suratsız ...
Millete " güleryüzlü bari gelinim" diyomuss :)))))
takılmaa tatlımmm ...

tatlısımm ben ne kadar güler yüzlüysem kayınvalidem de cok suratsız ...
Millete " güleryüzlü bari gelinim" diyomuss :)))))
takılmaa tatlımmm ...

Aynennn kisss bnm icinde oyle diyomus iyi bari oyle oldugumuzu bilsinlerde ya takilma dgl soyle dusun bir misafirlige gidiyosun ev dahibesi senn yzne bakmiyor hic konusmuyor flan ne ism var burada dersin dglmi bnm kide oyle bi duygu ah kocamn htri olmasa gtmezsn olur bitr ama oyle degil ist bu... Bide ortada sorun yapcak bise yokken ndem suratsizlk dglmi ama kynnnmm genel huyudur

tatlım hemfikrim senle,kesinliklee haklısınnn ..
Sık gitmyeye calıs benim gibiii sendee :)

Surat asarsa assın boşverin siz de konu açmamışsınız ki o asmış sen asmış oturmuşsunuz. Hayırdır anne moralin mi bozuk bir şey mi var diyebilirdin mesela. Belki köy işine bozulmuştur ama siz sohbet çınca konuşurdu belki benimki de bazen yüz asar neden olduğunu anlamam bile o zamanlarda bende fazla konuşmam kendimce konu açarım ama muhabbetli olmam bazen de güleriz konuşuruz değişiyor yani. Çıkarken de öpüp gidiyoruz dememişsiniz yani o da kendi açısından sizi o gün soğuk bulmuş olabilir. Arabada giderken konuşun selamlaşın hal hatır sorun tabii ki tavırlı olursa da ona göre davranırsınız ne çok soğuk ne çok sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…