kaynanaa :@

canım al benden de o kadar:( burda okuyorum böyle hayatları:( Allah yardımcın olsun. Kaynanın anlayacağı bir dil yok kardeşim. böyle insanlarda Allah korkusu kalmamış. kocan da sana inanmıyor ve seni anlamıyorsa meselaa kaynananla yalnızken sana söylediklerini ses kaydı ya da video kayıt yapıp eşine kanıtla böylece inanır.

canım al benden de o kadar:( burda okuyorum böyle hayatları:( Allah yardımcın olsun. Kaynanın anlayacağı bir dil yok kardeşim. böyle insanlarda Allah korkusu kalmamış. kocan da sana inanmıyor ve seni anlamıyorsa meselaa kaynananla yalnızken sana söylediklerini ses kaydı ya da video kayıt yapıp eşine kanıtla böylece inanır.

Iyi fikir bak bu hatta kayinpedere dinletmk lazimm aaa super cok ssol yaa ay nasil mutlu oldum bak şimdi onun o suratini görürr gibi oldum icim fferahladii

Hayatta buyuk, yıkıcı yorumlar yapmam ama senin kaynanan hak ediyor canım. Ne demek mınıcik kızını doldurmak, ne demek doguma gidecekken halı filan sildirmek, yok kusarak yemek yiyoruz vs demek.. Kocan pasifmis ve sende kusura bakma ama dediğin gibi cok safsin. Sınır oldum valla:( kocana de konusmuyorsan ben konusucam sonuclarına katlan ve sonrada kaynananla yüz göz olmadan görüşmek istemediğini belirt, hayatından uzak tut! Kızının kulaklarına tup takılacak diye üzülme, benim oglumada takıldı. Hayırlı hastalık bunlara da hamdolsun..

Hayatta buyuk, yıkıcı yorumlar yapmam ama senin kaynanan hak ediyor canım. Ne demek mınıcik kızını doldurmak, ne demek doguma gidecekken halı filan sildirmek, yok kusarak yemek yiyoruz vs demek.. Kocan pasifmis ve sende kusura bakma ama dediğin gibi cok safsin. Sınır oldum valla:( kocana de konusmuyorsan ben konusucam sonuclarına katlan ve sonrada kaynananla yüz göz olmadan görüşmek istemediğini belirt, hayatından uzak tut! Kızının kulaklarına tup takılacak diye üzülme, benim oglumada takıldı. Hayırlı hastalık bunlara da hamdolsun..

Tsk ederim bnde artik dayamiyorum zaten son noktayi yanı gorusmk istemedigimi soylucem ve çocuğumuda uzak tutucam ama sizlerdende fikir almak iyi geldi

Canım benim ya konunu okurken gözüme annem geldi, canım anneciğim de az çekmemiş babaannem olacak kadından.. İstediği kadar kızını doldurmaya çalışsın, herkes geldiği yeri biliyor.. hele ki kız çocuğu seni mi tutacak onları mı?... Eviniz yakın meaafedeyse taşınmaya bak derim. Yavruna da Allahım sağlık versin, sana da sabırlar.. Öyle babaya yazıklar olsun kusura bakma lütfen.. Çekilir mi bu eziyet? Sabret canım benim.. Kızın biraz daha büyüsün, sonra boşver babanı da, bi işe gir anne-kız yaşayın... Hem iyi olanın yarandığı nerede görülmüş ki? sen de ona göre davran, biraz diş göster, iki türlü de sıkıntı yaşıyorsun nasılsa.. Arkada ailen olmayınca böyle oluyor işte, nefret ettim şu kadından vallahi.. Yavrun için biraz daha sabret, düzelir her şey inşallah.. Sırf kızının sağlık durumu için, kreşe gidemeyeceği için sabret diyorum, şimdiden iş öğrenmeye başla canım, mesleğini eline al ve çık o evden..

Biraz cadi gelin olsan deli deliyi gorunce degnegini saklarmis derler sende onun gibi esinin yaninda melek esin yokken cadi ol bak yanasiyor mu bir daha baska kaynana olsa agzina vururdu ne demek ya hic dayak yememis galiba cesarete bak ailem arkamda degil diye kendini ezdirme Allah biliyor ya ben cok tersim kaynanamida ona gore verdi az disini goster arkadasim bakti ezemiyor birakir iftirayi

O haliyi niye sildiniz...
O yemekleri neden yaptiniz...
Agziniza carparim dediginde, kendinize gelin neden diyemediniz...
Neden esinizle konusmyorsunuz...
Neden baska bir yere tasinmiyorsunuz...
Neden, neden,neden...
Izin vermeyin sizi ezmesine, haddini bilsin...
Esiniz barismak icin adim at falan desede atmayin, evlerden irak kalsin...
Haketmis...
Bu kadar mazlum durmayin...
Hakaret edin, cacaronluk edin demiyorum ama haddini bildirin, ezilmeyin...
Haketmiyorsunuz cunku...
Onun oglunu secip evlendiniz diye, bu sekilde davranmaya hakki yok...
Ah bana denk gelse ya!!!

Babannemi hatırladım biran tabi bununda beteri anneme perde astırmış doğumdan önce ve annem bebeğini kaybetmiş gerçekten ALLAH insanlara vicdan merhamet versin. Sizin eşiniz için demiyorum genel konuşuyorum ama burda bence en büyük iş kocalara düşüyor ne karısına bir laf söyetecek kızarsa kendi kızacak ne de annesine karısının saygısızlık yapmasına izin verecek ama ne yazık ki erkekler ya ne yaparsanız yapın diyor yada bir tarafı tutuyor.

Tek caren esini ikna etmek..guzellikle anlamiyorsa kandiracaksin annesini suclamadan acitasyon yapsan biraz belki faydali olur

Silmeseydiniz sizde. Silah zoruylamı sildirdi size halılarını.

Çocuğunu alıp tatile götürmek istemekte ne demek. Bukadar ezdirmeyin kendinizi ya, şaşıyorum size.

Kizlar ben 5 senedir evliyim ve surekli kaynana sorunum var. 1 haftadir görüşmuyorum artik gucum kalmadi fikir istiyorum lutfen...
cocuguna kiyamaz herseyi ben yapim ister bnm yaptigimida begenmez. Baban yaptigin yemkleri kusarak yiyo dedi bana arkadasim geldiginde kocama naptilarsa bni eve almadilar der. Tam koseye sikisiyo gene iftira atip aradan siyriliyo. Nefret ediyorum ilk defa birinden. Kizimi bana ve anneme karsi dolduruyo şimdiden, kocamda sessiz kaliyo annem yapmaz yanlis anlamissindir diyo.
bana hamileligim riskli iken son 1 hafta kala halisini sildirdi .
doguma gitcegim gun sezeryan olcan ayaga kalkamazsin 3 5 kap yemk yap git dedi. Bnada bi kase corba getirmedi.
Dogum yaptim 1 gun gelmedi annemde ilk 1 hafta geldi babam sikinti yapti kadin gitmk zorunda kaldi ben tek kaldim bide grip oldum 23 gunde dikislerim acildi. Kynana tatile gideckti bna guvenip gidemzmis cocugumu alip gitmk istedi mecbur bnde gittim dikislerim acik 10 saatlik yol gittim o halde
salakmisim demi yoksa saf mi bilemiyorum bunun adi nedir.
neyse
Simdide kizimi alip gitmk istiyo kayinpedere beni kotuluyo surekli artik kafayi yicem bunlar saha aklima gelenler komsulara ben olmadan gorusemezsiniz diyo kimse konusmuyo benle slm slm vok yalnizim caresizim
ise girmk istedim kizimi krese verdim ama ayda 1 hasta olmaya basladi beta oluyo surekli onada kuyamiyorum yavrum hastalikdan basini kaldiramadi 4 aydir kresden aldim simdi. Kaynana bakmiyo hasta bile olsa annmde ckk uzakda oturuyo.
pazartesi de kizimin kulaklarina tup takicaklar :(
dr hasta olmasin dikkat edin dedi bnde grip dim gecen hafta kizima gecti kayna amda bana kizdi senin yuzunden oldu dedi bende napim anne evden mi gidim dedim caresiz bi ses tonuyla bana
baska kaynana olsa agzina bi tane vururdu terbiyesiz dedi bi daha evime gelme gelmemdedi cikti gittii.
Dua edin nolur gercekten GELMESIN ARTIK OFFF

kadın yapar insanlığı yoktur. ama sen izin veriyorsan diyecek lafım kadına değil sanadır.
hamileliğinin son haftasında halısını silmeni istemesi onun insafsızlığı ama sen de siliyorsan suçun %80 i sendedir hiç kusura bakma. bir çizgi çizersin, o çizgiyi geçmelerine izin vermezsin..
bu kadar basit aslında çözümü...
ama sen dur diyemeyecek birisin bana kalırsa.

hayatı size zehir edenleri hayatınızdan çıkarın yok eşim üzülcek yok millet ne diyecek demeyein çıkartın. sırf huzursuzluk çıkmasın diye mi sildiniz halısını ben olsam silmezdim evladım o kaynananın halısından daha önemli.. bence o kadını hayatınızdan çıkararak asıl huzura o zaman kavuşursunuz..
Allah benim kayınvalidemden razı olsun benim hamileliğimde çok riskliydi keza erken doğum yaptım zor günlerdi.. geçti.. hep yanımda oldu hiç iş yaptırmadı böyle kayınvalidelerde var tabii

Back
X