Kizlar ben 5 senedir evliyim ve surekli kaynana sorunum var. 1 haftadir görüşmuyorum artik gucum kalmadi fikir istiyorum lutfen...
cocuguna kiyamaz herseyi ben yapim ister bnm yaptigimida begenmez. Baban yaptigin yemkleri kusarak yiyo dedi bana arkadasim geldiginde kocama naptilarsa bni eve almadilar der. Tam koseye sikisiyo gene iftira atip aradan siyriliyo. Nefret ediyorum ilk defa birinden. Kizimi bana ve anneme karsi dolduruyo şimdiden, kocamda sessiz kaliyo annem yapmaz yanlis anlamissindir diyo.
bana hamileligim riskli iken son 1 hafta kala halisini sildirdi .
doguma gitcegim gun sezeryan olcan ayaga kalkamazsin 3 5 kap yemk yap git dedi. Bnada bi kase corba getirmedi.
Dogum yaptim 1 gun gelmedi annemde ilk 1 hafta geldi babam sikinti yapti kadin gitmk zorunda kaldi ben tek kaldim bide grip oldum 23 gunde dikislerim acildi. Kynana tatile gideckti bna guvenip gidemzmis cocugumu alip gitmk istedi mecbur bnde gittim dikislerim acik 10 saatlik yol gittim o halde
salakmisim demi yoksa saf mi bilemiyorum bunun adi nedir.
neyse
Simdide kizimi alip gitmk istiyo kayinpedere beni kotuluyo surekli artik kafayi yicem bunlar saha aklima gelenler komsulara ben olmadan gorusemezsiniz diyo kimse konusmuyo benle slm slm vok yalnizim caresizim
ise girmk istedim kizimi krese verdim ama ayda 1 hasta olmaya basladi beta oluyo surekli onada kuyamiyorum yavrum hastalikdan basini kaldiramadi 4 aydir kresden aldim simdi. Kaynana bakmiyo hasta bile olsa annmde ckk uzakda oturuyo.
pazartesi de kizimin kulaklarina tup takicaklar
dr hasta olmasin dikkat edin dedi bnde grip dim gecen hafta kizima gecti kayna amda bana kizdi senin yuzunden oldu dedi bende napim anne evden mi gidim dedim caresiz bi ses tonuyla bana
baska kaynana olsa agzina bi tane vururdu terbiyesiz dedi bi daha evime gelme gelmemdedi cikti gittii.
Dua edin nolur gercekten GELMESIN ARTIK OFFF