- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Ballporsugu
Klasik.benimkide oğlunu yani eşimi benden kıskanıyo.bizde beraber yaşıyoruz.bi yere çıkıp geldiğimizde kaynanamdan binbir surat ve laf sokma dinliyoruz.sonrada eşim kızıyo tartışma çıkıyo.kıskançlık klasik yani.kıskanmayan istisna.yaşlı diyoruz hasta diyoruz sineye çekiyoruzMerhaba hanımlar... benim bir sorunum var aslında tam olarak sorun mu ya da bi bende mi var bilemiyorum. Eşim evin tek erkek çocuğu, 2 tane de görümcem var ve tabii 1 de kaynanam başlarda kayınvalide diyordum ama benimkinin kayınvalide değil KAYNANA olduğuna kanaat getirdim)). Eşime aşırı aşırı düşkünler benden bile kıskanıyorlar. Bir keresinde baş başa şehir dışına çıktık diye surat yaptıkları hatta beni görmezden geldikleri bile oldu.
Mükemmel aile profili çiziyorlar gerçek karakterlerini göstermiyorlar eşim yokken düşüyor maskeleri, eşim görevde olduğu için ailesiyle yaşıyorum maalesef. Karnım burnumda doğum yapacağım zaman bile makineye bulaşık yerleştiriyordum biri de yerinden kalmıyordu, o biçimler. Anlayacağınız her yönüyle tanımış bulunuyorum hepsini. Eşime de hiçbir şey söylemiyorum, görevde olduğu için dikkati dağılmasın aklı burda kalmasın istiyorum.
Şimdi sorunum şu, eşim ailesiyle sıkı fıkı olunca annesiyle kardeşleriyle konuşunca içten içe sinirleniyorum istemiyorum, acaba ne konuştular diyorum. Ailesine mesafeli olmasını istiyorum sanırım içten içe ama inanın çok bezdirdiler fazla uzatmak istemediğim için yazmıyorum.
Bir ben mi böyleyim yoksa klasik gelin-kaynana ilişkisi çatışması bu mu? Psikolojik destek almalı mıyım bilemiyorum. Yardım edin lütfen nasıl davranacağımı bilmiyorum..