Kaynanacımla 2 gün :)

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
:) bu duruma eşiniz ne diyor. eger gitmezseniz ne olur?

:):) ben gitmesem o dünden razı zaten çok yoğun çalışıyor akşamları geç geliyor yorgun oluyor evimizde geçirmek istiyor yarında böyle olacağına eminim zzaten kapıda konuşurken yanımdaydı sonrasındada hiç demedi gidelim falan diye

Sağlık bu daha önemli ne olabilir ki?
Eğer böyle bir durumda yardım etmeyip üstüne saygı bekliyorsa;
hiç kusura bakmasın kandil de olsa gitmem.
Gitme bence,içinden geliyorsa bir telefon edersin kâfi.
Torunlarına 1-2 saatlik göz kulak olmaya''başıma attın''diyorsa,
gitmemenide sorun edeceğini sanmam.
Laf olsun diye eder edersede,duymayıver sende.

Canım hepimizin kandili mübarek olsun..

Ben olsam gitmem,arayıp kutlarım..

Her kandilde,özel günde yüz yüze görüşülecek diye bir kural yok..

Sen onun gönlünü yapmaya çalıştıkça o laf sokmaya devam edecek,sen de dertleneceksin.

Boşver gitme bence..

Arayıp kutlamak bile birşeydir..

Onu bile yapmayanlar var..

ee daha ne; körün istediği 1 göz, allah vermiş size 2 göz:)))) hayır dediğiniz gibi biri olmasa kesinlikle gidin derim ama evli kardeşinin metresiyle ev tutmasına yardım edecek ve her fırsatta size laf sokmaktan hoşlanan biri oldugu için ben bir gıcık oldum ve cevabım gitmeyin ama arayın:)

Kandilde gidip lafını sözünü duyup günaha gireceğinize oturun evinizde ibadetinizi yapın.Nasıl bir insanmış o?Kardeşine kızması gerekirken destek oluyor ve hala adamın karısını suçluyor. :47: Kendisine gelince asla olmamalı.

Ayrıca torununa bakmakla ilgili yanıt bile vermeye tenezzül etmeyen kadından size hal hatır sormasını beklemeyin bence.Vicdanı mı körelmiştir nedir. :47: Sinir etti beni gece gece. :63:

Sağlık bu daha önemli ne olabilir ki?
Eğer böyle bir durumda yardım etmeyip üstüne saygı bekliyorsa;
hiç kusura bakmasın kandil de olsa gitmem.
Gitme bence,içinden geliyorsa bir telefon edersin kâfi.
Torunlarına 1-2 saatlik göz kulak olmaya''başıma attın''diyorsa,
gitmemenide sorun edeceğini sanmam.
Laf olsun diye eder edersede,duymayıver sende.

işte bende anlamıyorum benim hastalığım basit ona göre
kızım ameliyat oldu onlara göre çok basit hatta bu severim dediğim görümcemlede çok olaylar yaşadık
kızım ameliyat olduğu günün ertesinde evinde çocuklarına dg partisi yaptı ve kaynanam diğer görümcem kayınlarım oraya gittiler
bizim yanımıza gelmediler çünkü burda hasta ziyareti orda neşeli bi ortam dimi onlara göre orası daha önemliydi
kendisi azıcık bi grip oldu gece yarısı ortalığı birbirine kattı beni hast. götürün diye

zaten banada artık bu aile ile ilgili bi olgunluk geldi artık eskisi kadar takmıyorum
önceden çok sorun ederdim sabahlara kadar ağlardım şimdi pek fazla takmıyorum açıkcası
baksanıza görümcemden bile zamanında çok çekmeme rağmen onu sevebiliyorum diyebiliyorum
insanlar hatasını anladıktan düzeltmeye çalıştıktan sonra benim için geçmişte yaşananların önemi kalmıyor
tabi bazı özel konular haricinde

Canım hepimizin kandili mübarek olsun..

Ben olsam gitmem,arayıp kutlarım..

Her kandilde,özel günde yüz yüze görüşülecek diye bir kural yok..

Sen onun gönlünü yapmaya çalıştıkça o laf sokmaya devam edecek,sen de dertleneceksin.

Boşver gitme bence..

Arayıp kutlamak bile birşeydir..

Onu bile yapmayanlar var..

sağol canım zaten hem gitmesem hemde birde aramasam ooo olayları düşünemiyorum ama gerçekten gitmeye gönlüm razı değil geçen kandilde oruçluydum gittim aç döndüm oruçlu olduğumu biliyorlardı yemeğe davet etmişlerdi ama bi çorba bile koyamadılar önüme :50:

ee daha ne; körün istediği 1 göz, allah vermiş size 2 göz:)))) hayır dediğiniz gibi biri olmasa kesinlikle gidin derim ama evli kardeşinin metresiyle ev tutmasına yardım edecek ve her fırsatta size laf sokmaktan hoşlanan biri oldugu için ben bir gıcık oldum ve cevabım gitmeyin ama arayın:)

zaten bende en çok bu yasak ilişkiyi onaylamasına sinir oluyorum benim derdim eşim değil bu kaynanamla bekar görümcem yine huzursuzluk çıkarır diye endişeleniyorum

Kandilde gidip lafını sözünü duyup günaha gireceğinize oturun evinizde ibadetinizi yapın.Nasıl bir insanmış o?Kardeşine kızması gerekirken destek oluyor ve hala adamın karısını suçluyor. :47: Kendisine gelince asla olmamalı.

Ayrıca torununa bakmakla ilgili yanıt bile vermeye tenezzül etmeyen kadından size hal hatır sormasını beklemeyin bence.Vicdanı mı körelmiştir nedir. :47: Sinir etti beni gece gece. :63:

ben onda vicdan olduğuna inanmıyorum zaten sizi gece gece beni hergün her gece sinir ediyor :1::50: gülsemmi ağlasammı :)

işte bende anlamıyorum benim hastalığım basit ona göre
kızım ameliyat oldu onlara göre çok basit hatta bu severim dediğim görümcemlede çok olaylar yaşadık
kızım ameliyat olduğu günün ertesinde evinde çocuklarına dg partisi yaptı ve kaynanam diğer görümcem kayınlarım oraya gittiler
bizim yanımıza gelmediler çünkü burda hasta ziyareti orda neşeli bi ortam dimi onlara göre orası daha önemliydi
kendisi azıcık bi grip oldu gece yarısı ortalığı birbirine kattı beni hast. götürün diye

zaten banada artık bu aile ile ilgili bi olgunluk geldi artık eskisi kadar takmıyorum
önceden çok sorun ederdim sabahlara kadar ağlardım şimdi pek fazla takmıyorum açıkcası
baksanıza görümcemden bile zamanında çok çekmeme rağmen onu sevebiliyorum diyebiliyorum
insanlar hatasını anladıktan düzeltmeye çalıştıktan sonra benim için geçmişte yaşananların önemi kalmıyor
tabi bazı özel konular haricinde

İşte böyle yapmıycaksın.senin kötü gününde,
onlara en ihtiyacın olduğu dönemde senin yanında olmaktansa,
çocuklarına doğum günü partisi yapan görümceye de,
torununun gelininin sağlığını gram umursamayan kayınvalideyede
hakettikleri kadar değer vericeksin.
ne güzel bak eşin de baskı yapmıyor gidelim diye.
Sen hala gitmelimiyim diyorsun.
Boşver arkadaşım,ararsanda şükretsin.

Allah yardımcınız olsun gerçekten.Sitenin bu bölümü insanı dertli eder. :1: Şaka bir yana siz hastanedeyken onlar doğum günü partisi verebiliyorsa ailecek vicdanlarından şüphe duymaya gerek yok zaten.Anladığım kadarıyla siz olumlu olsanız da olmasanız da laf sokulacak.Hiç değilse istemediğiniz bir şeyi yapmayın.Oruçlu insanın önüne hem de kendi davet etmiş olmalarına rağmen iki tabak yemek koymaktan aciz insanlarla uğraşmayın.Zaten eşinizde sorun yapmıyormuş.Sizi aileniz ilgilendirir bırakın onları.​

hiç endişe etmeyin, kocanız dünden razı değilmiydi zaten. belliki sizede birşey dediği yok. gelicektik ama eşim yeni geldi cok yorgun, kandiliniz mübarek olsun:) hem zaten öylede huzursuzluk cıkartıyorlar böylede. kendilerine yapılınca olay birden cok önemli bir hal alır gerçi ama mübarek kandil günü gidipte size laf sokup, patavatsız konuşup, sizi kırıp günaha gireceklerine. gitmemekle bilakis onlara iyilik etmiş olursunuz:)

İşte böyle yapmıycaksın.senin kötü gününde,
onlara en ihtiyacın olduğu dönemde senin yanında olmaktansa,
çocuklarına doğum günü partisi yapan görümceye de,
torununun gelininin sağlığını gram umursamayan kayınvalideyede
hakettikleri kadar değer vericeksin.
ne güzel bak eşin de baskı yapmıyor gidelim diye.
Sen hala gitmelimiyim diyorsun.
Boşver arkadaşım,ararsanda şükretsin.

işte ne biliym kardeşimin dediği gibi bendede biraz saflık var heralde :1:
zaten hep gereğinden fazla değer veriyorum insanlara sonra hep böyle oluyor
ararım sadece kutlarım olur biter şükretsinler dimi bende azıcık kötü oluym yaa nasıl bi duyguymuş :1:

Allah yardımcınız olsun gerçekten.Sitenin bu bölümü insanı dertli eder. :1: Şaka bir yana siz hastanedeyken onlar doğum günü partisi verebiliyorsa ailecek vicdanlarından şüphe duymaya gerek yok zaten.Anladığım kadarıyla siz olumlu olsanız da olmasanız da laf sokulacak.Hiç değilse istemediğiniz bir şeyi yapmayın.Oruçlu insanın önüne hem de kendi davet etmiş olmalarına rağmen iki tabak yemek koymaktan aciz insanlarla uğraşmayın.Zaten eşinizde sorun yapmıyormuş.Sizi aileniz ilgilendirir bırakın onları.​

evet ben her halükarda laf yiyorum ne olursa olsun meteor düşse benim muhakkak bir payım vardır bu olayda
zaten en çok geçen kandilde dalga geçer gibi hem davet edip hemde yiyecek bişey bulamamk sinir etti beni

hiç endişe etmeyin, kocanız dünden razı değilmiydi zaten. belliki sizede birşey dediği yok. gelicektik ama eşim yeni geldi cok yorgun, kandiliniz mübarek olsun:) hem zaten öylede huzursuzluk cıkartıyorlar böylede. kendilerine yapılınca olay birden cok önemli bir hal alır gerçi ama mübarek kandil günü gidipte size laf sokup, patavatsız konuşup, sizi kırıp günaha gireceklerine. gitmemekle bilakis onlara iyilik etmiş olursunuz:)

evet benim kayınvalidemin zaten en büyük derdi benimle huzursuzluk çıkarmak
neden onunla aynı evde paylaşmamışım
pardon sadece onunla değil 2 bekar kaynım 1 bekar görümcem 1 kaynana 1 kayınbaba
ve + ben ve eşim çocuğumuzz açılın ordu geliyor
tüm derdinin sanki bu olduğunu her fırsatta dile getiriyor
ben eskiden daha çok giderdim kızım doğmadan evvel çalışırdım her hafta sonu giderdim hafta içi bazı akşamlar gideridm
sonra baktım bunlara iyilik yaramaz hafta 1 veya 2 haftada 1 gidiyorum yeter artar bile

açılın ordu geliyor demek:9:

allah allah ne meraklılar aynı evi paylaşmaya. ben değil kayınvaildemle aynı evde yaşamak, kendi ailemle bile yaşamak istemem. herkes kendi başına bir aile olmalı sonuçta. hiç kafana takma, sen şanlısın. çünki kocan sesini cıkarıp baskı kurmaya çalışmıyor. bir düşünsene ya yarın eşin zorla götürmeye çalışsaydı. insan yaşadıkları yüzünden kinleniyor, bazı şeyler insanın içinden kolay çıkmıyor tabiki ama en azından bunu düşün rahatlarsın belki.

açılın ordu geliyor demek:9:

allah allah ne meraklılar aynı evi paylaşmaya. ben değil kayınvaildemle aynı evde yaşamak, kendi ailemle bile yaşamak istemem. herkes kendi başına bir aile olmalı sonuçta. hiç kafana takma, sen şanlısın. çünki kocan sesini cıkarıp baskı kurmaya çalışmıyor. bir düşünsene ya yarın eşin zorla götürmeye çalışsaydı. insan yaşadıkları yüzünden kinleniyor, bazı şeyler insanın içinden kolay çıkmıyor tabiki ama en azından bunu düşün rahatlarsın belki.

evet canım bencede çok meraklılar birde diğer görümcemin ikizleri akşama kadar o evde akşamda görümcem ve eşi yemek çay meyve herşeyi orda halledip öyle dönüyorlar eve ooo düşün halimi :)
birde ben kabul etmiyorum abimden örnek veriyor onlar niye birlik oturuyor diye banane canım herkesin kendi sorunu beni ne ilgilendirir onlar öyle yapmış diye bizde yapmak zorundamıyız
ama dediğin gibi eşim konusunda çok şanslıyım sadece bir kez büyük bir tartışmamız oldu ondada istediklerini elde edemediler

bence gidin derım mubarek gun buyuklerı zıyaret ederek daha cok sevaba girersiniz her ne kadar karsınızdakı bunu anlamasada gidin uğrayın fazla durmanızada gerek yok kayınvalıdenız herseye sorun yapıyorsa kendı yaptıkları hiç laf olmaz ama sızın yaptıgınız ufak bır sey bıle cok buyuk bır sorun halıne gelır agızına laf vermeyın derım ben sonra bı bahane bulur kalkarsınız...

hepinize cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler
bugün sabahtan misafirim geldi :1:
akşama kadar hatta belki yarına kadar falan bizde
görümcemde sabahtan aradı akşam geliyosunuz dimi mazeret kabul etmem diye
misafirim var gelemeyiz dedim :1::1::1::1::1::1::1:

iyi ki misafir geldi yaa baksanıza sabah sabah aradı geliceksin diye :1::1::1:

ilk satırı okuyunca bir an kaıdnı öveceksin sandım vallahi :) harika felan deyince :27:

yaa ne fesat bişimiş senin bu kaynanan :) oğlunun kızına bakmaya , kendi kızının çocuğuna bakmaya üşeniyor :20:

ayrıca o yengenize yaptığıda çok kötü birşey birinin yuvasının yıkılmasına çanak tutmuş , kendi kızına olsa kıyametleri koparır herhalde :47:

sende ne gideceksin gitme şu kadının yanına

misafirin gelmesi iyi olmuş gitmekten kurtulmuşsun
senin kaynana kandilde yanına gitmeyi hakeden bir kaynana değil:97:
gece arayıp kutlarsın olur biter:31:

Back
X