• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanacımla 2 gün :)

Bu gitme durumundan kendim kurtulmuşum gibi sevindim.Şanslıymışsınız. =)​

ilk satırı okuyunca bir an kaıdnı öveceksin sandım vallahi :) harika felan deyince :27:

yaa ne fesat bişimiş senin bu kaynanan :) oğlunun kızına bakmaya , kendi kızının çocuğuna bakmaya üşeniyor :20:

ayrıca o yengenize yaptığıda çok kötü birşey birinin yuvasının yıkılmasına çanak tutmuş , kendi kızına olsa kıyametleri koparır herhalde :47:

sende ne gideceksin gitme şu kadının yanına

:1::1::1::1::1: laf sokma insanların içinde rencide etme dalında bir harika canım duayen hatta :1::1::1:
kendi kızının çocuklarına doğduklarından beri bakıyor saadece ben hastayım 1 gün bak dedim diye öyle numaradan onlardan yorulmuş gibi ddedi
yoksa onlara bakmatan gayet memnun
evet bir yuvayı yıkıcaktı belki halada uğraşıyor 2 çocuklu bir aileyi dağıtmaya
zaten benim eşimede demişti ben sana daha iyilerini bulurum diye
gitmedim zaten araım dün akşam sesin gelmiyor ne diyosun dedi bişey demiyorum kandilleşmek için aradım dedim bende kapattım :1:

misafirin gelmesi iyi olmuş gitmekten kurtulmuşsun
senin kaynana kandilde yanına gitmeyi hakeden bir kaynana değil:97:
gece arayıp kutlarsın olur biter:31:

evet ya çok iyi oldu artık bahane uyduramazlar bu konuda

tam isabet olmuş. allahın sevdiği kuluymuşsun:)

sağol canım :1:

Bu gitme durumundan kendim kurtulmuşum gibi sevindim.Şanslıymışsınız. =)​

sağol canım çok teşekkür ederim :1:

müstahak bu senin kaynanana azgörüş kız :) yoksa bu kadın ne yapar ne eder bozar senii :)

müstahak bu senin kaynanana azgörüş kız :) yoksa bu kadın ne yapar ne eder bozar senii :)

az görüşmeye çlışıyorum elimden geldiğince bugünde eşim iş için kaynımı evden almaya gitmişş
kaynanam aaa demiş çocuklarıda getirseydin akşama kadar otururduk sohbet ederdik
demiş eşimde ben evden gelmiyorum işten geliyorum hem işi vardır belki ne takılıp kalsın burda akşama kadar demiş
beni aradı kaynanam telefonu açıyorum hemen diyoki sen niye gelmedin benim haberim yok ama eşimle henüz konuşmamıştım telde sabah erken saatteydi çünkü
nereye dedim bende sanki bilmiyosun diyor bize gelseydin ya oğlumla akşama kadar otururduk bende eşimin oraya gittiğinden haberi olmadığımı söyledim
hadi çık gel diyor akşam alır seni oğlum diyor
gelemem dedim işim var
napıcam akşama kadar orda daha geçtiğimiz 2 gün birlikteytik yaaa hem iyi davranmaz hemde hep dipdibe olalım ister

az görüşmeye çlışıyorum elimden geldiğince bugünde eşim iş için kaynımı evden almaya gitmişş
kaynanam aaa demiş çocuklarıda getirseydin akşama kadar otururduk sohbet ederdik
demiş eşimde ben evden gelmiyorum işten geliyorum hem işi vardır belki ne takılıp kalsın burda akşama kadar demiş
beni aradı kaynanam telefonu açıyorum hemen diyoki sen niye gelmedin benim haberim yok ama eşimle henüz konuşmamıştım telde sabah erken saatteydi çünkü
nereye dedim bende sanki bilmiyosun diyor bize gelseydin ya oğlumla akşama kadar otururduk bende eşimin oraya gittiğinden haberi olmadığımı söyledim
hadi çık gel diyor akşam alır seni oğlum diyor
gelemem dedim işim var
napıcam akşama kadar orda daha geçtiğimiz 2 gün birlikteytik yaaa hem iyi davranmaz hemde hep dipdibe olalım ister

seni görmek istediğinden değil :) amacı seni yönetmek

Back
X